четвртак, 16. април 2015.

DOSTIGNUCA U MEDICINI

OPET NOVA DOSTIGNUCA U MEDICINI! SVE ONO STO SE SADA MOZE NEKADA JE BILA FANTAZIJA I  NIKO NE BI NI VEROVAO DA JE SVE OVO MOGUCE. Ali hajde idemo redom.Prvo prica da su naucnici nasli nacin da zaustave samu smrt!Evo kako! Dugo se veruje da covek moze da prezivi samo ako se srce spasava. Naprotiv covek moze da prezivi ako se prekinu signali koje mozak salje srcu, jer upravo ti signali dovode do zastoja srca i smrti. Tom tehnikom sprecice se i da ljudi"vegetiraju".Sacuvavsi mozak i blokirajuci signale koje zaustavljaju srce, covek ce biti u mogucnosti da kad mu srce ponovo uspostavi normalan ritam ostane ne samo ziv nego i sa normalnom funkcijom mozga. Fantasticno.A kad se zaustavi smrt suprotno nome jeste nastavak zivota ili radjanje. Zene sve vise dominiraju usvakom pogledu.Kako su finansijski nezavisne sve vise imaju problema sa izborom partnera. Da bi se ostvarile kao majke posezu za raznim zamenama muskaraca. Evo jedne. Vibrator napunjen spermom.Tako zene mogu da izbegnu seksa ali i doktore po princimu sam svoj majistor. Semenet upravo zato postoji.Revolucionarno!A tek sta da kazem o mogucnosti da se krvna slika ocitava sa dlana bez vadjena iz vene ili prsta!Laserska sonda ce pouzdano utvrditi stanje vaseg organizma cak i vise nego sto zelite jer moze cak da utvrdi koje ste namirnice konzumirali zadnjih meseci! A dok se sva ova vrhunska tehnologija iz svih mojih postova usavrsava evo nekoliko saveta kako da zivimo bolje. SAVETNIK SU DECA!
Sto vise vremena provedite igrajuci se (sa decon) ili sami sto da ne
Naucite da cenite male stvari (kao deca sto se oduseve kad pocnu da hodaju i pricaju)
Ustanite posle svakog pada kao dete sto odmah nastavi dalje
Budite spontani
Zivite u ovom trenutku
SMEJTE  SE STO VISE
Ne jurite za savrsenstvom
Najskuplja valuta u zivotu je izgubljeno vreme
Budite u kontaktu sa prirodom
Iskljucite elektronske spravice kad god mozete!
Buducnost.Vrhunska tehnologija omogucice nam duzi zivot,besmrtnost,celicno zdravlje. Oduzece nam deciju naivnost i radost u otkrivanju sveta oko nas. Uzece nam osecanja i ovakav nacin radjanja. Kad bi stavili na vagu i  izmerili ne znam koji bi tas pretegnuo!
Proslost bi ovaj put potpuno isto opisala kao i buducnost samo naravno u suprotnom smeru. Imali smo sva ta ljudska obelezja zamenili smo ih tehnologijom.Da li smo na dobitku ili gubitku ali zaista ne znam!

Нема коментара :

Постави коментар