уторак, 14. април 2015.

URBANE LEGENDE VII

URBANE LEGENDE VII DEO! OVO CE ZAPRAVO BITI MIX! JER CU MALO IZMESATI ONO STO SPADA U URBANE LEGENDE,ONO STO BI MOGLO DA SPADA I ONO STO JESU CINJENICE U KOJE NIKO NE VERUJE!
Devojka po imenu DZIN  nadjena je zaledjena u Minesoti. Smrzla se iduci pesice kuci posle kvara automobila. I naravno logicno bi bilo da je mrtva jer su nase celije pune vode i kad se smrznu pucaju, Kod Dzin se to nije desilo. Imala je 19 godina i ostala je ziva do dansa. Kako nauka ne zna!
Postoji gvozdeni stub u Nju Delhiju star 1.6oo godina koji nikada nije zardjao  Gvozdje koje ne rdja ,a pritom se ne premazuje zastitom vrlo cudno.
Brodic Kerol.A Duning nadjen je daleke 1921-ve godine nadjen je u Severnoj Karolini sa vecerom spremnom za sutra dan. Na brodu nije falilo nista sem posade. Koja kao da je "isparila".Jer nijedno telo nigde nije pronadjeno.
Hacinsonov efekat je zapravo pojava vise puta ponavljena jer je naucnik Dzon Hacinson ispitivao uticaj Teslinih magnetnih talasa na drvo i metal. Rezultat uvek isti. Posle ogleda drvo postaje metal i obrnuto .Kako niko ne zna!
U Spaniji u porodicnoj kuci Pereire pojavljuju se i nestaju nepoznata lica. Kada su naucnici naredili da se odnesu ostaci ljudi(tu je nekada bilo groblje), lica ipak nisu prestala da se pojavljuju!
U Patagoniji postoji jezero povrsine cak 48.000 kvadrata koje povremeno nestsne. Zadni put 2007-me godine! Ne postoje dokazi o potresima ili ekstremnim klimatskim uslovima.
U Kanadi 1884-te godine padala je cak sest puta uzastopno kisa puna sluzi koja je razboljevala ljude simtomima slicnim gripu koji su trajali cak tri meseca.Psi i macke bi od te sluzi umirali,a kad su tu sluz poslali na analizu nasli su samo bela krvna zrnca i neki  enzim koji se nalazi u nasim organizma za varenje. I to pada kao kisa!
Fosilni ostaci zivotinja nadjenih u devblu ili kamenu kojima se ne zna nacin kako su tu dospele .Recimo fosil zabe u deblu neke sume, kumen potpuno ravan a unutra fosil itd. Brojni primeri...
Doni Deker je Amerikanca iz Pensilvaje koji je hapsen sto ga "prati" kisa,cak i u zatvorenim prostorima. Naravno da se to nastavilo i u zatvoru! Kad su proverili krov iznad celije bio je potpuno ispravan!
Sada nesto u sta ja verujem! Profesor Velimir Abramovic veliki poznavalac Teslinog dela tvrdi da ima dokaze za onu kataklizmu koja nam se desila prosle godine u kojoj je ogromni deo Srbije i Bosne (sa srpskim stanovnistvom) potopljen. Kako profesor objasnjama to je bio vestacki cunami izazvan ljudskom rukom! Sad mnogi su pisali o Harppu i mogucnustoma vestackog izazivanja prirodne katastrofe. I ja sam pisala. Ali ako ovaj covek to tvdi onda sigurno jeste istina,ali zbog onih onih koji ne veruju neka ga u ovom mix-u!
I na kraju nesto sto moze da se uveru svako ovog momenta. Laura Magdalena Ajzenhauer (iz jedne od trinaest najmocnijih porodica na planeti) dala je intervju u kome objasnjava da najmocniji bankari i opste najmocniji ljudi imaju koloniju na Marsu u kojoj je moguc zivot!
A JA PISEM O NEKOJ KOLONIJI KOJA CE BITI ZA MOZDA SEDAM GODINA!. kADA SAM HTELA DA OTVORIM LINK I PROCITAM VISE O TOME NARAVNO DA NIJE BILO MOGUCE NEGO SE OTVARA  GRESKA 522. Sto ovaj link direktno dovodi u moj mix urbanih legendi!
MOJ UM JE OTVOREN VEC NEKO VREME I ZAISTA VERUJEM U STVARI KOJE PISEM ALI I DALJE MORAM ZBOG MNOGO ONIH KOJI NE VERUJU DA IH ETIKETIRAM KAO LEGENDE!
OSTALE BLOGOVE PISEM I DALJE ZATO STO U TO VERUJEM PA SE IZVINJAVAM KOJIMA JE MOJIH 400 BLOGOVA CUDNO,NEVEROVATNO I TOTALNO GLUPO!
POZDRAV DO SLEDECIH URBANIH LEGENDI I 'CUDNIH"' BLOGOVA!

Нема коментара :

Постави коментар