субота, 4. април 2015.

POSTAJANJE

POSTOJI PET TEORIJA KAKO JE NASTAO ZIVOT NA NASOJ PLANETI.POSTOJI TEORIJA DA JE KONACNO NADJENA PLANETA SLICNA ZEMLJI KOJA ONDA VEROVATNO IMA I ZIVIH BICA! PA TEORIJA DA SE ATLANTIDA NALAZILA U MAROKU I NA KRAJU DA JE ISUS HRIST BIO HIBRID!Pa da krenemo redom.Kako smo nastali? Prva je teorija Stvoritelja.Svaka religija ima svog Boga koji je stvrio svet (Hriscani takodje imaju Boga koji je stvorio svet za sest dana)..Druga teorija je teorija abiogeneze.Grcki filozofi su smatrali da je zivot spontano nastao iz nezive materije.Ta teorija je pala u vodu nastankom mikroskopa i pretvorila se u teoriju heterogeneze (zivot iz zivih celija).Treca je moja omiljena - zivot je dosao iz Svemira.Recimo bila je neka eksplozija  na Marsu i meteoriti su leteli po svemiru i pali na Zemlju sa sve sporama Marsovaca koji su ovde promenili izgled zbog uslova zivota. Otud nama tolika zelja da naselimo Mars jer smo mi u stvari Marsovci i zelimo da idemo kuci.Cetvrta teorija se bavi beskonacnosti vremena,zivota i prostora te tvrdi da je na Zemlji oduvek postojao zivot samo u raznim formama. Peta teorija mi je potpuno nejasna jer radi se o kataklizmi koja je pogodila Zemlju na kojoj je vec postojao zivot pa je ujedinila taj zivot sa nezivim materijama i stvorila danasnji svet?! Kako god ja volim trecu teoriju,a i ova najnovija danasnja teorija o Velikom prasku koji je stvorio,prostor,vreme,energiju i materiju nema sta da se zameri. Sve dovodi do zakljucka da je zivot nastao u Svemiru za ljude nedokuciv nacin.
BUDUCNOST.  Znam da ce protokom vremena i nestankom ove civilizacije biti resene mnoge nedoumice. Na zalost ova civilizacija iako ima zavidne rezultate u oblasti tehnologije,nauke i medicine nece doziveti odgovore na toliko mnogo pitanja.
Proslost. Niko nikada nije postovao pitanje sta je u stvari bio Isus Hrist i sada u susret Blagovestima  koje po Bibliji najavljuju njegovo rodjenje (bezgresnim zacecem) i njegovo rodjenje prirodnim putem od majke ljudskog porekla namecu ipak pitanje da on nije bio hibrid. Jer ako uzmemo u obzir da tada nije moglo postojati vantelesno oplodjenje otkud u Mariji genetski materijal iz kog se rodio Isus?Logicno objasnjenje je da su je oteli Vanzemaljci pomocu  tog "andjela Gavrila" koji je bio vanzemaljac, odneli je na svemirski brod,oplodili je modifikovanom spermom vanzemaljca i vratili na Zemlju. Otud i natprirodne moci koje je Isus imao ,a pominju se u Bibliji .Kako se niko nikada nije upitao odakle mu te moci? Hibrid po mom misljenju bili su i jos neki "ljudi" pocev od Platona,pa Aleksandra Velikog koji je po predanju rodjen posle udara munje u njegovu majku,a pre ikakvih odnosa sa muzem. U Bibliji ako pazljivo citamo nacicemo recenicu da su se sinovi bogova radjali sa obicnim zenama i bili su divovi. Setite se nadjenog kostura od 5,5m. Za  hibride ja licno proglasavam Leonarda Da Vincija, Zil Verna i Naravno Teslu. I na kraju od svih teorija o Atlantidi ova je mozda i najinteresentnija. Da se Atlantida nalazila u Maroku ,odakle i poticu prvi ljudi i da nije potonula nego je potopio cunami.
Pozdrav.Razmisljajte o ovome. Meni je ovo jedna od najomiljenijih tema. Stvaranje zivota na ovoj planeti!

Нема коментара :

Постави коментар