понедељак, 18. август 2014.

IZMISLJENE BOLESTI

KADA VAM NESTANE PARA VI LEPO IZMISLITE BOLEST,A FARMACEUTSKA INDUSTRIJA TO JEDVA DOCEKA.A kad nemate srece dobijete Nobelovu nagradu za pronalazenje pravog nastanka raka, a onda vas "zataskaju" pa nema novca.I tako Sem Ajsenberg je jedini covek koji je "dokazao" postojanje poremecaja paznje kod dece. I niko vise nikada nije radio na tome,sem farmaceutske industrije koja je jadnu decicu pretvarala u zavisnike, neke godinama, a neke za ceo zivot. Jer roditelji su 'slepo" verovali doktorima koji su pa verovali da ADHD stvarno postoji. I kljukali su decu ,koja su kasnije i sama pila tabletice cim se unervoze.Nasuprot njemu Oto Hajrink Varburg DOBIO JE 1931 GODINE NOBELOVU NAGRADU,za otkrice osnovnog uzroka nastanka raka. Farmaceutske industrije su se pobunile jer im lecenje tako opasne i skupe bolesti ne odgovara. I jos dugo,dugo nam nece dati lek za rak jer je mnogo " isplativije" da se na  ljudima koji umiru ispituju razni lekovi jer su ljudi koji su  ubedjeni da ce umreti spremni da piju sve i svasta..Kako su nas "dresirali" da  gutamo tablete da su izmislili i "placebo" lecenje sa pilulama u kojima nema nikakav lek ali nama sugestivno pomaze. Da ne kazem kakva su vremena za posao, da kad smo bolesni ne idemo kod lekara nego se na svoju ruku lecimo po savetu naseg farmaceuta kako nam kazu u reklamama, a to su obicno brzi ulasci u apoteke i kupovina reklamiranog brenda. Uzas!A SUSTINA JE U ANTI-FIZIOLOSKOM  NACINU ZIVOTA KOME SMO SVI SKLONI. Nezdravo se hranimo i nedovoljno smo fizicki aktivni, sto nasem telu smanjuje protok kiseonika sto direktno utice da nam se razboljevaju zdrave celije. I  kada bi svi bili aktivniji kao nasa jadna nabedjena deca(SA ADHD-om)i bar jednom nedeljno se dobro rekreirali a svaki dan pazljivo birali hranu lakse bi se oduprli bolestima. Mada setite se jucerasnjeg posta.Kad farmaceutima nestane bolesti oni smisle nove ili nas zaprasuju iz aviona sa starim.
Buducnost. Vec znam .Kako cemo i jesti i piti tabletice jer smo sve resurse hrane i vode iscrpli,Sta ce faliti da pijemo jos po neku pilulicu,za razna stanja u kojima pozelimo da budemo.? Pa ako hocemo da se smirimo tu su one pilule za ADHD  i gomile bensedina ili vec cega, tako da cemo uvek za svaki osecaj koji nam se javi(ako nam ne uniste totalno sve osecaje)imati adekvatne pilule. Sto cemo imati drugih problema(zakrzljace nam organi za varenje) i  noge i reproduktivni organi itd.Pa cemo lepo cim osetimo neku nelagodu posegnuti za pilulom koja ce to odagnati.

Proslost.Deca su oduvek bila nemirna.A to su roditelji uz pomoc doktora "prepoznavali" poremecaj paznje. Umesto da im deca sede za kompjuterom kao danas bila su neumorna u trcanju za loptom ili penjanju po drvecu i svim decijim nestaslucima. Kad nisu za kompjuterom decu sa TV-a bombarduju reklame o lekovima koji su dokazano dobri za sve sto ih muci. Narocito stradaju tinejdzeri zbog svog nezadovoljstva sa tezinom. I nekad je postajao nazalost rak ali ljudima nije pruzana lazna nada kao sada.
RODITELJI PUSTITE DECU DA BUDU NEMIRNA, A VI KOJI STE BOLESNI OD RAKA NEMOJTE SE PREDAVATI LAZIMA FARMACEUSKE INDUSTRIJE.LEK POSTOJI ALI NAM NIJE DOSTPAN JER SE FARMACEUTSKOJ INDUSTRIJI TO NIKAKO NE ISPLATI.

Нема коментара :

Постави коментар