недеља, 31. август 2014.

URBANE LEGENDE BROJ TRI

URBANE LEGENDE BROJ TRI.Da pocnemo sa devojcicom En Totenhem ciji se duh pojavljuje u jednom dvorcu u Irskoj. Zivela je u XVIII veku i prica se da je imala susret sa "demonima",posle cega su je zakljucali u sobu i u njoj je drzali do smrti.Neki turista je sad skoro prilikom obilaska dvorca snimio duh  male  En i duh neke starije zene.Covek tvrdi da je snimak autentican i da se "na smrt" uplasio.
Kad smo kod andjela i demona ako NASA  ne laze snimak "plamenog andjela" koji leti ka Suncu takodje je autentican. Doduse radi se o objektu koji je dva-tri puta veci od nase planete.Ali NASA je snimak napravila vrlo dobro i zaista izgleda lepo.
Sad o jednom decaku kome je omiljena igrica napravila vezu sa ocem. Sve je pocelo kada je dacak imao cetiri godine. Otac mu je kupio igricu Xbox.Igrali su je cesto,druzili se ,a tata je stalno postizao rekorde koje je uredno zaisivao na igricu.Nazalost bolest je ugasila tatin zivot kada je decak imao svega sest godina. Naravno vise nije igrao tu igricu,sve do skoro kada je resio da ponovo zaigra. Proslo je tacno 10 godina.Trka ista,staza ista ali "automobil duh' redovno pobedjuje sa tacno onim vremenom koje je pokojni tata zapisao kao poslednje. I sad decko nece da pobedi taj auto da bi sacuvao "duh" svoga oca,
Sada  i da se malo nasmesjemo posle ovolike tuge i jeze. Jedna "urbana legenda' kruzi na nasem Medicinskom fakultetu. Naravno ne bih spominjala ime profesora ali potvrdjujem da nema duhova,andjela i demona ali zaista je zanimljiva. Ispit iz patologije podrazumeva odlazenje u mrtvacnicu i suocavanje sa lesevima. Pomenuti profesor koji je zaista zauzeo visoko mesto ovim primerom zaboo je prst mrtvacu u d..e.polizao ga i rekao"Onaj ko uradi isto i kaze mi zasto sam to uradio jedini dobija sesticu."Sok medju studentima dogadjao se svake godine na istom ispitu i niko se nije usudjivao to da uradi. Jednom ipak momak savlada svu gadljivost,zavuce prst,oliza  ga i taman zausti nesto da kaze kad profesor rece:"Dobices sesticu za hrabrost ali ti koncentracija nije bila dobra sto sam zeleo da postignem. Zavukao sam srednji prst,a olizao kazrprst sto nazalost nisi video".
Idemo sad na one grozne ali kazu bas"istinite" legende. Neki mladi bracni par hteo je da provede noc u super luksuznom hotelu.Medjutim ni stras nije pomogla da se smrad koji se sirio iz kreveta ne oseti.Nasli su direktora pozalili se i on  je obezbedio jos jedno ciscenje. Naravno ni ono nije pomoglo jer  mladenci tvrde da je mladozenja u trenutku besa podigao dusek ,a ispod je bila poli raspadnuta mrtva zena. Kada su dosli
direktor i cistacica toga naravno nije bilo!
I na kraju ispovest jedne bebisiterke koja se kune da je videla klovna u sobi dok je gledala TV posto je uspavala decu. Nazvala je roditelje jer iako je klovn-lutka kako je ona prvobitno mislila  samo stajao u cosku i posmatrao je ona je bila totalno uspanicena zbog tog pogleda. Kad su roditelji dosli prvo sto su rekli da nemaju lutku klovna ,a naravno da nisu ni zatekli istog.Sta se zaista dogodilo niko ne zna ali je devojka uporna u svojoj tvrdnji da je videla klovna.
ETO TO BI BILO TO.SUTRA MOJ REDOVNI PATISPANJ.

Нема коментара :

Постави коментар