среда, 11. март 2015.

BOSNA I PIRAMIDE

BOSNA MESTO SEVDAHA,UZDAHA,CUDA. DA,CUDA!PIRAMIDE I KAMENE KUGLE NIOTKUDA! I da vanzemaljci nemaju veze sa tim! Kako da ne!Semir Osmanagic je morao da ide u Ameriku da bi 2005 -te godine prepoznao piramide u svojoj Bosni ,za koje se procenjuje da su stare 7000 godina?!Uz kamene kugle za koje svi znaju i koje zaticu od svog rodjenja sve ovo predstavlja veliku misteriju.Coveka su na Vikipediji nazvali pseudo-istrazivacem ali ja verujem u piramide jer verujem i da je Rtanj piramida i baza Vanzemaljaca. I tako je Semir "pronasao" tri piramide! Brdo Visocica nazvao je piramida Sunca, brdo Pljesevica je piramida Meseca, i jos dva uzvisenja predstavljaju anomalije .Evo zasto?Na osnovu ispitivanja dosao je do zakljucka da se ta" brda" ili piramide brze hlade nego ostala brda zbog toga sto su prisutni materijali manje gustoce,vece poroznosti,te unutrasnje supljine i prolazi sto utice na gubitak toplote i ukazuje na vestacko poreklo.To jest da ih je gradio covek(vanzemaljac). Ako razmislimo videcemo da je neobicno da su stranice brda sve po 364m i da obrazuju jednakostranican trougao,a da su tuneli unutar brda svi radjeni pod pravim uglom?!Sva raskrsca su okrenuta prema stranama sveta.S tim da je Sever pomeren za 21° i da se podudara sa Kosmickim severom.Unutra postoji i ventilacioni sistem  koji  se potvrdjuje time da i danas postoji prisustvo kiseonika u tunelima!Sada o kamenim kuglama koje se nalaze u Blizini Zavidovica ,Banja luke,Mostara i jos nekoliko lokacija. Neke su vece,neke manje ali sve su potpuno glatke. One vece dostizu obim i do metra,a tezinu i do nekoliko tona. Naucnici imaju objasnjenje da su tu dospele prilikom pada nekog meteorita koji se raspao u Svemiru.Ali kako su onda lepo izglacane?! I tako. Nucnici imaju kao objasnjenje za sve,a ja ipak verujem da ovo nisu "cista posla" i da su se u ovo itekako umesali vanzemaljci.
Buducnost. Iz ovih baza u Bosni i Srbiji Vanzemaljci ce potpuno okupirati ovu teritoriju.Jer zasto bi bas ovde postavljali svoje piramide i kugle?! Jedino i samo zato sto se i oni spremaju da se nasele na Zemlju! I ako neko to javno kaze u ovom vremenu ispada budala i pseudo istrazivac. Sta ako je sve istina?! Ako su Visocica,Pljesevica i Rtanj zaista svemirske baze?
Proslost.Piramide u Egiptu napravljene od kamenih blokova koji ne postoje u  pustinji u vremenu pre bilo koje tehnologije, a i danas ne postoji kran koji bi dizao tolike blokove.Sto realno ukazuje na Vanzemaljce koliko god ljudi odbijali da to prihvate. Sve one price o robovima su po meni samo neko glupo zataskavanje istine. A prica o faraonima je jedna bajka  jer oni koji su pravili piramide jesu bili faraoni ali ne zemaljskog porekla.
ZATO RAZMISLIMO MALO! COVEK ISPITUJE SVEMIR I KAO DONOSI PODATKE IZ NJEGA. COVEK NE ISPITIJE OKEANE I NE ISPOTUJE OCIGLEDNO PRISUSTVO VANZEMALJACA!
TO SAMO ZNACI DA POSTOJI ZABRANA IZNOSENJA ISTINE O VANZEMALJCIMA KOJA VAZI OD 1947-ME GODINE I ROZVELA!

Нема коментара :

Постави коментар