понедељак, 30. март 2015.

LJUDSKA KOZA ZA CIPELE

OVO JE DOKAZ ZASTO MORA DA PROPADNE OVA CIVILIZACIJA. NISMO SE JOS PRETVORILI U KANIBALE,A MOZDA I HOCEMO KO ZNA? KAD VEC IMAMO NAJMONSTROUZNIJA UBISTVA,PREVARE LAZI  STO NE BI IMALI NOVCANIKE,KAISEVE I CIPELE OD LJUDSKE KOZE? Jedna Britanska kompanija za svoju probirljivu klijentelu napravila je listu cekanja za ove proizvode?! Da li se iko upita odakle potice ta koza?Doduse prodavci ko prodavci tvrde da dobijaju kozu ood onih koji su je zavestali( a ti je sigurno nisu zavestali za cipele) i da je 100% ljudska koza i to sa stomaka i ledja! Boze oprosti im zaista ne znaju sta rade! Kao ni oni koji te proizvode placaju od 14 do 27 hiljada evra.Da je covek coveku najveci neprijatelj dokazuju i brojna svedocanstva kroz vekove i ne mislim samo na ratove i bolesti.Nego na ono najpodlije i najnize ubistvo. Zivotinje kroz vekove ubijaju da bi se prehranile i mi njih ubijamo radi prehrane. Ali ubijamo iz hiljade neobjasnjivih razloga. Skoro je neki arhelog pricao o nekoj lobanji iz Broken Hila staroj izmedju 125000 i 300000 godina. Sta je neobicno? Na lobanji je nedvosmisleno rupa od metka?!Ako znamo da je barut izmisljen u IX veku a vatreno oruzje jos neki vek kasnije kako je taj covek mogao biti ubijen iz vatrenog oruzja? Sto nas dovodi uvek uisti  zacarani krug.Tehnologija na ovom stepenu razvoja postojala je i pre nove ere.Nema drugog logicnog objasnjenja. A onda je kataklizma nastala iz nekih razloga koji cekaju i nas izbrisala i ljudsku vrstu i dokaze o postojanju tehnologije bilo kakve. I covek je iznova i ianova primoran da prelazi isti put. I umesto da se uzme u pamet i da shvati da ljudska vrsta nije superiorna i umesto da se igra Boga i monstruma,nego jadna vrsta koja zacas moze da nestane.Umesto da razmislja covek juri novac i ubija druge ljude .Kako ce sve da se zavrsi? Pa jescemo prvo poznate lisnosi a onda i komsije,porodicu,prijatelje......
Buducnost. Ne ostaje mi ni mrvica maste pred ovim uzasima.  Sta ce biti,kako ce biti? Ni najgori scenariji vise nisu nemoguci. Ljudi ce sindrom bogomoljke utkati u svoj DNK. I ubijacemo se, jescemo se, razmnozavacemo se dok potpuno ne nestanemo mi,a  postanemo nesto kao masine!
Proslost. Sto vise otkrivam o proslosti sve sam svesnija one price koju podrzavaju neki naucnici - da u Svemiru nista ne nestaje nego samo kruzi u zavisnosti od racunanja vremena i obelezavanja prostora. Tako da neke stvari potpuno dobijaju smisao. I rupa od metka u lobanji neandertalca, i cipele od ljudske koze i vanzemaljci i struja i potop  i kiborzi ....Sve to postoji oduvek,ali ga mi zbog racunanja vremena vidimo samo u nekom odredjenom trenutku.
Kako god. Ja samo apelujem celokupnom ljudskom rodu da proba da "svoju kozu" proda sto skuplje. Ali ne drugim ljudima.To bi bilo najstrasnija verzija nestanka ljudske vrste. Nego tim vanzemaljcima ili neandertalcima ili masinama. NE DAJTE SE LJUDI  !


Нема коментара :

Постави коментар