недеља, 8. март 2015.

PROSLAVA DANA ZENA

POTPUNO SAM IMUNA NA PROSLAVU 8-og marta! Verovali ili ne zena ipak dodje do saznanja o svojoj vrednosti koliko god joj muskarci ili drustvo u kome zivi to osporavaju.Prema tome,zene nemaju vise potrebu da ih tog dana kao vide i postuju i daju neke poklone. Zene su shvatile da svih 365 dana u godini vrede vise od onog sto im priznaju. Ni jedan post koji bih napisala danas ne moze da objasni superiornost zena u ovom veku.To je tako pa ko prihvati,prihvati ko nece ili ne razume da je tako sta ja mogu..Baka Kineskinja po imenu WANG XIAOBEI u svojoj 81-oj godini moze da vuce automobil zubima.I nisu zene samo fizicki jace iako ih vekovima zovu "slabiji pol' ,zene su sada intelektualno vrlo na visokom nivou. I zato jednostavno je u predvorju u kome nas ceka da svi budemo istog pola ove zensko-muske razlike bespotrebno opterecuju.Volim ja muskarce,bez njih bi svet i zivot u  njemu bio uzasan,ali dok gledam kako se i dalje bahato ponasaju i te kako svesni da su u ovom veku gubitnici ne mogu a da ne kazem ;Hej bre muski rode shvati da zena danas nije nikako ista kao zena pre cetrdeset ili manje godina.Svaka zena je bar u ovoj "zapadnjackoj varijanti" obrazovana,samostalna i sa istim koeficijentom inteligencije kao i muskarci. Shodno tome ako bas hocete da terate "mak na konac" Vi Balkanci u Srbiji hajde donesite joj to cvece danas,a batine ostavite za sutra.Mada je potpuno besmislena ta igra .Muskarac izigrava glavu poradice i kada ne zaradjuje za tu porodicu,a zena cuti i radi i dopusta da je muskarac maltretira zato sto nije ceo dan kod kuce.KOJI APSURD!ALI NASE ZENE SU TO PRIHVATILE I NEMA TU MNOGO MUDROVANJA. Zasto prihvataju ne znam,ali znam da muskarci  nista bas ne shvataju.Juce je na mom fejsu neki lik zeni koja je rekla da treba da je postuju uvek,a ne da dobija batine,a onda kao 8.marta cvece rekao:Dosta bre vise price o tim batinama,covek vas samo osamari ,a vi dramite!" LEPO RECENO!Jer oni to tako vide i nista to ne moze da promeni. Koliko god si nisko pali cekajuci da im zena donese hleb oni ce i dalje da tu istu zenu kaznjavaju zbog presoljene supe!
Buducnost, Doci ce na svu srecu.I ljudi nece biti podeljeni na zenski i muski pol.I to je super! A do tada sa,mo jedna mala molba za muskarce: Postujte i volite svoje zene jer one zista ne moraju da za vas cine to sve sto cine!
Proslost. Ma dosadila sam vise sa pricom da su muskarci nekad bili zaista muskarci.Da su radili,zaradjivali za porodicu.Ne kazem da i tada nije bilo preljubnika i nasilnika,ne kazem da i tada nije bilo preljubnica i losih zena,ali je bar globalna slika izgledala mnogo bolje nego danas.
PA DOBRO ZENE SRECAN NAM PRAZNIK!PODELIMO GA SA SVOJIM MUSKARCEM KAKAV GOD BIO! NAS JE!

Нема коментара :

Постави коментар