уторак, 24. март 2015.

HOMER SIMPSON

DA LI POSTOJI NEKO TAKO GLUP KAO HOMER SIMPSON MOJ NAJOMILJENIJI LIK IZ CRTACA? NE VERUJEM JER NJEGA NA POSLU MOZE DA ZAMENI I FIGURICA RODE KOJA U ISTIM RAZMACIMA KUCA 'ENTER"! Ujednoj epizodi ia 1998-me godine Homer je kao postao naucnik i na tabli ispisuje komplikovanu jednicinu.A ona predstavlja formulu za predvidjanje mase HIGSOVOG BOZONA?! I tako je"GLUPI" Homer dosao do formule do koje su naucnci dosli 14 godina kasnije.Sto znaci da obavezno malo bolje pogledamo kad se Homer nadje ispred table jer mozda ima neko novo otkrice!Zato svi veruju u ono sto NASA objavi bez imalo sumnje.Jedna od terioja od dve koje predstavljaju osnov postojanja coveka (sto je dugo bila uAa upotrebi zbog stajanja jednog naucnika Carlsa Darvina iza nje) NASA JE PODRZAVALA DOK SE NIJE UMESAO STIVEN HOKING,A onda u javnost dodje prica da kad je Stiven Hoking hteo u svojim intervjuima da pored pobijanja Darvinove teorije pobije i pricu o heliocentrizmu (ono da se Zemlja vrti oko Sunca) i o postojanju Boga dobio je iznenada veoma retku bolest amiotroficna lateralna  skleroza Po njegovom izgledu dijagnoza mozda jeste bila tacna ali se u javnosti spekulise da je Stiven Hoking zapravo zarobljen od strane NASE  koja "potpisuje" sve izjave koje on daje.Kao drogiraju ga (mada ne znam cemu) ako je vec nem i nepokretan. Njegov rad i njegove intervjue novinarima strogo kontrolisu.Zasto? Koja je ta istina koju Svet ne sme da sazna? I zasto bas Stiven to zna?A onda procitam sta nikad ne smete da otkucate  na pretrazivacu   koji koriste bukvalno svi. Sta to gugl "ne zna"? Ili zasto se pravi lud za neke stvari koje bi morao da zna,a neke ipak otkriva iako se to od njega nije ocekivalo? Zasto je ta teorija zavere toliko prisutna  i sta se to toliko krije ? Evo samo par gluposti koje nikad ne kucati na guglu: GOOGLE, Elefantitis(ako hoces da saznas nesto o toj bolesti),TUB GIRL to je jpeg za trolanje po raznim temama na forumima,amputacija,abortus,kastracija, BOMB INSTRUCTIONS (ZENI SU UPALI U KUCU A ONA JE SAMO HTELA PRETIS LONAC),BOL U LEDJIMA,ILI GRUDIMA (DOBICETE DIJAGNOZU DA USKORO UMIRETE),ili VASE IME   sto moze biti zavrseno ili sa vasim ne postojanjem ili sa vasom fotkom gde ste naravno goli (osveta bivsih devojaka i mladica). Uglavnom sta sam htela reci TEORIJA ZAVERE JE TEORIJA ZAVERE DA TEORIJA ZAVERE NE POSTOJI. OTKUD PAMETNI HOMER,OTKUD izjave Stivena Hokinga  KOJE SVE MANJE LICE NA NJEGOVA RANIJA ISTRAZIVANJA,OTKUD  NE ZNANJE  GUGLA ZA OBICNE STVARI?
Buducnost. Sto nas dovodi do toga da je Svet jedna  velika igrica u kojoj je stalna borba izmedju dobra i zla .Koja se podelila na glupe i pametne,bogate i siromasne, a  sve u cilju skretanja paznje sa bitnih stvari. Kao kod nas sto nas opterecuju nekim glupim starletama koje misle samo na"one " stvari,a ono sto je zaista bitno se krije. Tako ce i u buducnosti igrica dobijati nove podele,nove zaplete i nisam sigurna da ce uopste  doci to vreme kada ce ljudska vrsta saznati to sto se toliko krije. A mozda opet kad se pomesamo sa masinama  na neki nacin i otkrijemo tu tako bitnu i cuvanu stvar.
Proslost. Tu nema sta da se kaze.TEORIJE ZAVERE ODUVEK POSTOJE.  I nikad se nije odmah saznavalo ni ono u vezi pronalazaka i raznih dogadjanja i likova. Cini mi se da je uvek trebalo da prodje najmanje jedna decenija,a nekada bogami i dve,tri,pet.

Нема коментара :

Постави коментар