субота, 30. мај 2015.

PUNJENE ZENSKE GRUDI I PUNJENE PILECE GRUDI

BUDIMO REALNI ! STA VREDI STO JA ZNAM? I STA VREDI STO I VI ZNATE? FIZIOLOSKI RASTVOR JE POSTAO "SVEMOGUC"! NE MOGU SE NABROJATI NACINI ZA NJEGOVU UPOTREBU!Pa ipak razmislite? Jedno je fizioloskim rastvorom "otpusavati" bebi nosic da bi mogla da dise ili joj isprati oci,ali ova najnovija moda ubrizgavanja fizioloskog rastvora zaista je u najmanju ruku cudna. Odmah da kazem da se radi o ubrizgavanju fiziolskog rastvora u zenske grudi! Stvarno sam protiv bilo kakvih zahvata plasticne ili estetske hirurgije (sem zaista u zdravstvene svrhe)! Svi ti silikoni i botoksi su upereni direktno protiv zdravlja zene. Ali sta da radne jadne zene kad je vise nego ikad potrebno da bi se dobilo radno mesto ili mladic koga zeli mora da izgleda kao ove starlete koje nam nabijaju na nos po ceo dan. I da se ne zavaravamo da izgled nije bitan. Nekad si imao izbor, danas moras da izgledas "super". Samopromovisanje i samoreklama su jedino oruzje u ovoj nepravednoj i  iscrpljujucoj borbi za mesto "pod suncem".I tako devojke i zene koje ipak hoce vece grudi a nemaju ni hrabrost ni novac da ugrade implante sada mogu da grudi povecaju ali samo na jedan dan ili cak samo par sati. Zavisi koliko tecnosti unosite. Fizioloski rastvor koji vam ubrizga strucnjak siri se kroz tkivo i grudi rastu na vase oci .Kad mislite da je dobra velicina ,prestaje tretman. I onda je sve na vama. Jer se fizioloski rastvor u kojoj god kolicini je unet apsorbuje u organizmu kao bila koja tecnost. I jedino ako pijete dosta tecnosti grudi ce vam ostati u zeljenoj velicini mozda i 24 sata. Sad meni tu nije bas sve jasno. Hajde da malo vidimo sta je tu u pitanju. Pola litra fizioloskog rastvora kosta negde oko 90 dinara. A zahvat ne znam tacno (ima cena samo za Ameriku),ali je verovatno skup.A kazu da je i bolan. Ipak se tu radi o ubrizgavanju tecnosti u telo! I sve za par sati. Da li je to vredno selfija ili prvog utiska na mladica ili sefa? Sta kad grudi nestanu? Doktor bar ima novac koji ste mu dali za lepotu vasih grudi,a vi ste ih ili apsorbovali ili ispiskili i nemate vise nista!
Buducnost. Da bih pisala o buducnosti moram da napomenem da sa teme punjenja zenskih grudi prelazim na punjenje piletine. To se vec uveliko i odavno radi nazalost,a sve naravno i cilju sto vece zarade.Cak 30%  piletine (misli se na jedno pile) napumpano je slanom vodom (fizioloskim rastvorom) i hemikalijama za pojacavanje ukusa i teksture.Tako da potrosaci nisu samo prevareni  u pogledu cene,kvaliteta i tezine kupljenog pileta nego su i u opasnosti od trovanja! I tako znam da ce u buducnosti hrana biti vise vestacka ,ja sam skepticna i za ovu sto je zovu organska (zdrava hrana) da li je bas tako ili je zamaskirana GMO  hrana. Bilo kako bilo zeolit ce nam biti neopodan.Kao sto vec jednom rekoh posle svakog obroka necemo zvakati ORBIT  zvake nego ZEOLIT, da bi izbegli trovanje ili hranom ili radijacijom.
Proslost. Dobro sve devojcice mastaju o velikim grudima jer su nas tako ucili. Sve filmske dive i pevacice ( u nase vreme nije bilo ovih starleta) imale su bujna poprsja i to nam je tako bilo normalno. Medjutim, velika je razlika u tome sto iako smo imale pred sobom takve modele zena nismo htele po svaku cenu da izgledamo tako. Dobro nisu postojali implanti(silikoni) i sva sreca da nisu. Mi smo u korpe grudnjaka gurale vatu i sundjer dok ne bi grudi same porasle.A kad bi dostigle velicinu koja nam je odredjena pirodom nosile smo je dostojanstveno. I nisu nas opterecivali i uslovljavali da moramo svi da imamo velike grudi ni za posao ni za momke! A sto se tice piletine. Pa ja odavno kad pecem piletinu isprobavam stotine nacina ali onaj nekadasnji ukus uz sve zacine ne moze da se vrati i oseti.
PUNJENE PILECE GRUDI I PUNJENE ZENSKE GRUDI! JEDNE PUNI COVEK DA PREVARI DRUGOG COVEKA,A JEDNE PUNI SAMA ZENA ISTO DA PREVARI DRUGOG COVEKA. MEDJUTIM,SVAKA PREVARA JE KAO BUMERANG!
POZDRAV!

Нема коментара :

Постави коментар