уторак, 26. мај 2015.

HO'OPONOPONO I SUNGAZING

HO'OPONOPONO I SUNGAZING PRAKSA SA UZEMLJENJEM?! A IZA SVEGA SATANISTI NA CELU SA LUCIFEROM KOJI JE 'PALI ANDJEO?! I SATANISTI NISU LOSI KAO STO IH'BIJE GLAS"?! I NE VERUJU U DJAVOLA NI U SATANU NI SOTONU?! I AKO SE JA IZVUCEM IZ OVE TEME BICE SUPER!
Hajdemo redom malo da pokvarimo formu patispanja kao sto moram kad su vanvremenske teme.Sta je HO'OPONOPO? Kazu Havajska mudrost pozitivnog razmisljanja! Ako dovoljno puta u toku dana kazete hvala i volim te osecacete se bolje! Dobro, to je u redu. Treba se zahvaliti za stvari koje vam ljude cine i treba reci osobama do kojih vam je stalo da ih volite i to mnogo puta. Ali sta cemo sa Havajskim nacinom razmisljanja kada se nadjete u beskonacnom redu za nesto ,a zurite,sta kad vas u saobracajnoj guzvi neko "cukne", sta kad vas izda prijatelj,brat, ljubav... Sta kad vas pritisnu racuni i "frka" na poslu? Da i dalje budemo pozitivni i da Elektrodistribuciji i "preljubnici' ponavljamo ceo dan hvala i volim te?! To kod nas jednostavno ne moze. U momentu besa ljutnje i nemoci mogu samo da psujem po ohoho dugackom spisku! Medjutim,kao i svi sto u Srbiji zaradjuju na ljudima koji su bespomocni i samo ih korak deli od samoubistva ubedjuju te iste ljude da dolaze na seanse HO'OPONOPOA i uzimaju im novac koji bi sigurno bolje iskoristili da nesto pojedu,plate racune ili se ne daj boze obuku ili poprave zube. Ali takav smo narog u osptoj besparici "hvatamo se za slamku" te placamo razne nazovi astrologe,bele magove, vidovnjake i razne  seanse meditacije i dobijanja pozitivnih misli! Hej samo opusteno! HVALA I VOLIM TE PO CEO DAN!
Ne bih navodila imena ,ali koga zanima nesto vise o ovoj temi ima na internetu  o svim onima koji propagiraju pozitivna misljenja u zemlji gde nista vise ne moze da nas "podigne"! Oni su prototip ! ZNATE ONU IZREKU ; NE GOVORI O UZETU U KUCI OBESENOG?! Oni idu tako daleko da vam obecavaju dok vam uzimaju novac na seansama da ne samo da cete se bolje osecati kad izbacite negativnu energiju nego ce vam i novac poceti da pristize??????? Sta? Ponudice vam procenat ako dovedete jos budala na seansu?
Idemo dalje. Neki su otisli jos dalje od Havajske opustenosti. Pa su predlozili ljudima da se komplet promene i to u tri faze SUNGAZING PRAKSE SA UZEMLJENJEM! Ne znam tacno na sta se odnosi ovo uzemljenje jer ako je poenta u dugom gledanju u Sunce sta ce uzemljenje? Nece valjda da te udari Sunce kao grom? Mada opet nije dobro ni gledati toliko dugo u Sunce! I uopste kako uspeti da gledas tako dugo?
Zar to nije opasno? AU! PA TI UZEMLJIVACI POSTOJE I  SASTAVLJENI SU OD  ORGONATA I KRISTALA I NA NJEMU SE STOJI DOK GLEDAS U SUNCE! E sad ovako. Zaista ne mogu da navedem sve blagodeti koje cete dobiti gledajuci u Sunce pa cu samo nekepomenuti.
Prva faza zahteva gledanje u Sunce 15 minuta bez skretanja pogleda (sa uzemljenjem) i otvorenog ili ispraznjenog uma! Time poboljsavate taj svoj um, dobijate samopouzdanje ,strpljenje,pozitivno misljenje, oslobadjate se losih navika,uspeh u zivotu (valjda se misli i na materijalno blagostanje)..
Druga faza zahteva gledanje u Sunce pod istim okolnostima kao i prva faza ali sad to gledanje traje 30 minuta!O vo sto sad sledi moze se podvesti pod jednu recenicu GUBITE SVE BOLESTI ( OD KIJAVICE DO SIDE I RAKA) I NOVE SE NE POJAVLJUJU! Mozda oslepite ali sta je to naspram ovolike dobiti!
Trecu fazu moram da malo vise opisem jer posle 45 minuta gledanja u Sunce moze da vam se desi ili ovo:
UM POSTAJE SRECAN I ZADOVOLJAN,
PRESTAJE POTREBA ZA HRANOM,
RAZVIJANJE PARAPSIHOLOSKIH MOGUCNOSTI
ili ovo:
POCINJETE DA HALUCINIRATE
VERUJETE U SVE STO VAM SE KAZE
ZDRAVLJE VAM JE OZBILJNO UGROZENO!
I sada dolazimo do satanista. Pisala sam vec o njima o masonima, o novom svetskom poretku i raznim stvarima za koje nemam  dokaze ali nekako verujem da su istinite. Tako da ako satanisti preporucuju ova dva metoda za poboljsavanje zivota, a masoni ga podrzavaju nekako sam potpuno uverena da ove gore metode nisu dobre za ljude!
Ali dokaza nemam. Samo svoje misljenje. Pa , iako su mi pomenuli Nikolu Teslu ( a vi znate koliko je on za mene nesto izuzetno i posebno) nisu me uverili da je i on radio vezbe gledanja u Sunce. Doduse mozda i jeste gledao u nebo "citajuci" samo njemu razumljive znake,ali da je ovo tacno bas i ne verujem.
NA KRAJU STA MOGU DA KAZEM! LJUDSKOJ GLUPOSTI I NAIVNOSTI NEMA KRAJA! NARAVNO DA TREBA DA OSECATE ZAHVALNOST I LJUBAV  PREMA BLIZNJIMA I NARAVNO DA TREBA DA SE TRUDITE DA MISLITE STO POZITIVNIJE ALI SVAKO PRETERIVANJE U BILO CEMU NIKAD NIJE DONELO DOBRO!
POZDRAV!

Нема коментара :

Постави коментар