четвртак, 28. мај 2015.

EKOLOGIJA I KLIMATOLOGIJA

SAD NISAM SIGURNA DA LI JE OVO TEMA O EKOLOGIJI ILI O KLIMATOLOGIJI ILI SE VREME PROSTO VRACA UNAZAD? AKO JE U PITANJU EKOLOGIJA ONDA SMO NARAVNO MI TO IZAZVALI PREVELIKIM ZAGADJENJEM ,VODE,VAZDUHA I KOPNA! AKO JE KLIMATOLOGIJA ONDA SMO MOZDA OPET MI NA NEKI NACIN IZAZVALI PROMENU KLIME! ALI AKO JE VREME KRENULO UNAZAD TU  NITI SMO KRIVI NITI MOZEMO NESTO DA URADIMO.
Zapravo radi se o tri stvari koje su mozda povezane (ja nekako uvek neke stvari mogu da povezem),ali ne znam sta im se desilo od gore navedenih faktora! U kongu je CIA slikala iz helikoptera zmiju duzu od 60m, (koja je izgleda bila spremna da napadne i helikopter),zatim je u Koloradu ribar nasao mrtvu ribu sa nogama,a tek bolest koja  se pojavila jos 2001 godine ali je tek sad ovih dana dosla u nase susedstvo( Hrrvatsku),bolest po imenu Morgellon .Sto se tice zmije koja je i pet puta veca od davno izumrle Mega zmije TITANBOA jednostavno verujem da postoji ,mada su snimci malo mutni  nejasni i stari ali naucnici su bar utvrdili da se sigurno radi o toliko dugackoj zmiji.Mozda je cugoviste iz Loh Nesa isto takva zmija? Tu prednost dajem vremenu koje ide u nazad.Zatim riba koja ima noge. Realno tu je ekologija umesala prste mada opet i "covecja ribica" u Postojinskoj jami u Sloveniji ima noge. Onda nereseno malo : jedan za ekologiju i jedan za evoluciju unazad!
Bolest koja stigla iz Amerike (odakle drugo) najvise me plasi. Bolest se manifestuje ranama iz kojih izlaze raznobojni konci (ali vrlo zivi).Kada su ta vlakna ispitivana naucnici su slozni da se ne mogu uporediti ni sa cim sto postoji na planeti!Sto dovodi do toga da se misli da su vanzemaljskog porekla,a sta su ko zna? U Americi je do sada od ove bolesti obolelo nekoliko miliona ljudi medju njima  i Joni  Michel kantri pevacica koja je iznela u javnost simtome ove uzasne bolesti.Rec je o velikim ranama iz kojih gamizu raznobojna vlakna ,preplavljuju coveka, izlaze mu iz usta i nosa ,a dok gamizu ispod koze (dok se jos razmnozavaju) covek oseca neizdrziv svrab. U Srbiji se zna samo za bolest Aranke Lukac (iz Novog Sada) koju su zamalo proglasili ludom jer doktori jednostavno nisu verovali u njenu pricu kako joj nesto gamize ispod koze. Sada i taj slucaj iz Zagreba 50-to godisnje zene koja vec ima i rane iz kojih izlaze ta vlakna ali su joj rekli da ima herpes i dali joj antibakterijsku kremu i poslali je kuci. Lek ne postoji ,istina se kao i uvek zataskava ma teorije zavere krecu da kruze. Ovaj put vanzemaljci jedan glas, a jedan glas GMO HRANI I CHEMTLASIMA ( PRSKANJE HEMIKALIJAMA IZ VAZDUHA), drugi glas!
Buducnost. Klima ce se definitivno promeniti, vreme ce se vratiti u nazad a mi umesto da ispitujemo Svemir kao mesto na koje cemo pobeci kad ovde sve nestane ,bolje da ispitujemo okeane (pisala sam vec o tome), zatim mesta na kojima jos nije dospeo covek. Sto vise upoznamo nasu planetu bolje cemo je spasiti ako se jos moze. Mada i to sam pisala da mi nije jasno da nasa tehnologija snima neke tamo planete ,a na dnu okeana zive praistorijska stvorenja. Tek svako nekoliko izadje slika par tih jezivih bica, ali da li neko shvata da pored nas na planeti zive sva ziva bica od postanka vremena.
Proslost. Svaki dan se pitam da li proslost uopte postoji i zasto mi racunamo vreme ovako kako ne treba? Pogotovu od momenta kad sam procitala da je Tesla znao sta je radio Mojsije! Znaci na ovoj planeti vreme ide u suprotnom smeru ili ide u krug ili Bog zna? Kako god bilo vrlo se cudnih i neverovatnih stvari desava oko nas. A mi ili necemo ili ih zaista ne vidimo.I bavimo se nekim glupostima dok su se ekologija,tehnologija,klimatologija,biotehnologija,gentski inzinjering,evolucija i kazaljke sata u pogresnom smeru udruzili protiv ljudske vrste.I PONEKAD ISKOCE NEKE CUDNE ZIVOTINJE I NEKE CUDNE BOLESTI I CUDIMO SE NEKOLKO DANA I SVE ZABORAVIMO!
PA UOSTALOM STA DRUGO I DA RADIMO? KAD SIGURNO MI NISMO TI STO UPRAVLJAMO PLANETOM, MOZDA SMO TEK NEKI FAKTORCIC ALI NISTA VISE!

Нема коментара :

Постави коментар