субота, 9. мај 2015.

AMERI ILI RUSI ILI KINEZI I POMALO SRBI

NORMALNO IL KINEZI IL AMERI IL RUSI! NEMA DRUGO! SRBIJA TU I TAMO SA SVOJIM NESLAVNIM REKORDIMA U OBLASTIMA ZIVOTA I SMRTI! PRVO KINEZI! Od njih se moze ocekivati ali bas svasta,medjutim ova bizarna ideja je potpuno uvrnuta. U idejnom parku omoguceno vam je da iskusite osecaj kremiranja i ponovnog radjanja, O boze. Ulazite u kovceg,temperatura se pojacava na plus 40 Celzijusovih stepeni, a onda ugledate svetlost i puzeci morate stici do velike oblozene povrsine koja predstavlja matericu i tu se ponovo radjate! Vrh! Onda Ameri. Sta sad "novo" ima da pokazu.Cim se sada hvale kad su iscrpli i ovo zemaljske i van zemaljske opcije? Ili mozda nisu?! Ovog puta su izvukli u javnost les vanzemaljca star 68 godina - pogadjate iz Rozvela (gde se to kao nije ni dogodilo jer je bilo zataskavano).Za 300 dolara mozete uci i videti ustvari ne les nego fotografiju za koju naucnici tvrde da je autenticna - les Marsovca!Pa onda Rusi koji pored impozantne vojne parade gde je delic njihovog stvarnog napruzanja ovih dana usvajaju zakon o zabrani GMO HRANE STAVLJAJUCI JE U RAVAN SA TERORIZMOM.  STO U  PREVODU  ZNACI JEDES LI GMO HRANU ISTO JE KAO I KAD TE NAPADNU TERORISTI!  I NA KRAJU SRBIJA - UBIJA NAS BOLEST TIHA ,STRASNA I PODMUKLA! A MI O NJOJ  NECEMO NI DA GOVORIMO A KAMOLI DA JE LECIMO!Zaista nemam snage da prevodim ovo jer to je niz dugacak beskonacno. Mozda samo jedna recenica doktora Ratka Dmitrovica objasnjava sve GROBLJA SU SVE SIRA, A ORANICE SVE UZE! I CEMU SVE ONDA MOJE KAO ZANIMLJIVOSTI ILI KOMENTARI O NEKOM DRUGOM ZIVOTU KOJI JE ZA NAS NEDOSTIZAN KAO MARS? Kad polovina Srbije nema u kuci 10.000 dinara za "ne daj Boze izdatke",kad je siromastvu izlozeno oko 70% ljudi a najvise onih od o do 18 godina! JEZIVO! STRASNO! A KOMPENZACIJA ZA TU PORAZAVAJUCU STATISTIKU SU NEBULOZNI RIJALITI PROGRAMI I ZUTA STAMPA! Pa ako hoces da ostanes iole normalan udri brigu na veselje,pusti pamet da pase,opusti se glupostima i nikako ne ukljucuj mozak! Razmisljanje je opasno po zivot!
Buducnost. Verovatno ce se kako se dogadjaju ovi katastrofalni zemljotresi i cunamiji i uzasne klimatske promene izvrsiti ponovno ujedinjavanje kontinenata u PANGEU  u kome ce vladati AMERIKANCI ILI VANZEMALJCI  i odakle ce krenuti nova civilizacija! Bolja ili gora potpuno je svejedno za nas koji sad zivimo ovde. Ali je velika steta sto smo radjali decu i ona sto sada radjaju decu u susret apokalipsi!
Proslost. Ma zaista ne znam sta da kazem sem da se ove pomenute zemlje od pocetka sveta pa do danas nekako sudaraju na ovoj planeti kao da je tesna za sve njih. Pa beze u Svemir, pa rade na depopulaciji,pa zavadjaju narode uvlaceci ih rat. Potpuni haos i potpuni disbalans. Neli mogu da se zaista bave najbizarnijim mogucim stvarima iz puste dosade,neki pokusavaju da kao spasu svet a neki ne znaju  kako danas da nahrane decu i plate racune. Cudna podela !

Нема коментара :

Постави коментар