четвртак, 16. јул 2015.

KOKA KOLA

DA LI STE ZA HLADNU KOKA-KOLU? BREND KOJI JE NAJPOZNATIJI NA SVETU,  PRODAJE SE SVUGDE SEM U SEVERNOJ KOREJI I KUBI! NJEN LOGO PREPOZNAJE CAK 94% LJUDI NA PLANETI ,A REC KOKA-KOLA JE ODMAH POSLE RECI OK KOJU SVI ZNAJU! I SEM STO JE "TESKA" OKO 82 MILIJARDE DOLARA POZNATA JE I PO TOME STO SEM NAJPOZNATIJEG PICA NA SVETU , KOKA-KOLA POSEDUJE JOS 500 BRENDOVA I 3.500 RAZLICITIH PICA!
To smo svi znali, ali evo i nekoliko stvari koje mozda mozete da isprobate.
Koka-kola kao borac protiv rdje ,skidac fleka sa odece,pere prozore i wc-solje, na kolim odmrzava staklo, a ako vas ujede pcela smanjuje bol.Dobra je za stomacne probleme (misli se na dijareju - proliv),za vadjenje zvake iz kose ,a i ako ste preterali prilkom farbanja sa bojom mozete isprati kosu koka-kolom! I naravno ako vam je malo da pijete svoje omiljeno pice uz obrok ,mozete ga dodati sosu uz meso!
Sad idemo na tamniju stranu. Verovati ili ne! Konzumiranje koka-kole stvara zavisnost,stvara karijes na zubima, nagriza sluzokozu zeludca i jetre. I neizbezna prica o dzigerici koja je stavljena u posudu sa koka-kolom i ostavljena  preko noci. Ujutru dzigerice nije bilo.Pa onaj test sa jajetom koje je stajalo cak godinu dana u koka-koli. OSTALO JE CITAVO ALI JE PROMENILO BOJU! Pa sva ta upozorenja da nam od nje skacu pritisak i secer,da nam lupa srce i pulsira jetra! Mozda i jeste sve to istina! Ali od koka-kole niko nije umro,a osecaj srece i zadovoljstva koji nam pruza je neprocenjiv!
Buducnost. Znate da je koka-kola prvo bezalkoholno pice koje se naslo u Svemiru sto ga direktno dovodi na listu pica koja ce se piti u buducnosti. Kako uklanja rdju bice neprocenjivo za kiborge!
Proslost.Kada je nastala 1885 godine ime je dobila po dva osnovna sastojka -orasasti plodovi - cola i kokain coca.Dobro bio je to neznatan delic kokaina (mada kako me sad zna usreciti mozda je on ipak i dalje tu).Kao nema ga vise od 1929-te godine!
Kad su izbacili koku morali su vec 1931-ve godine da pozovu Deda Mraza u pomoc i da nekako odrze tu simbiozu KOKA KOLA = SRECA!
Fejsbuk stranica KOKA-KOLE  ima CAK 87 MILIONA POSETILICA.
Sta jos da kazem? Mozda jos i to da postoji i koka=kola bez secera da bi sacuvali zube,pritisak i liniju i konzerva u kojoj je ta koka-kola ne potone u vodi,  ona u kojoj je bila verzija sa 7 kasicia secera ode na dno!
KAKO GOD! IMATE IZBOR! SA ILI BEZ SECERA, PITI JE UOPSTE ILI NE PITI, KORISTITI JE KAO LEK ZA  STOMAK ILI JEDNOSTAVNO DA BI ZADOVOLJILA VASA CULA I STVORILA VAM OSECAJ SRECE! PRALI SA NJOM KOSU SAMO RADI OTKLANJANJA VISKA BOJE ILI RADI ODRZAVANJA KVALITETA (UMESTO SAMPONA) IZBOR JE VAS !

Нема коментара :

Постави коментар