субота, 18. јул 2015.

1986

TU 1986-TU GODINU PAMTICU SAMO PO LOSIM DOGADJAJIMA !  I TAMAN SAM POMISLILA DA PRESTANEM DA VANZEMALJCE KRIVIM ZA SVE (I DOBRO I ZLO) KAD OPET ONI UMESANI! HTELA JA TO ILI NE ALI KAKO SE U RUSIJI BAS U JANURU TE 1986-TE GODINE POJAVIIO SVEMIRSKI BROD?
Pocnimo od januara kao sto je i red! 29.januara kod rudarskog gradica Daljenegorska pala je svemirska letilica.100-tinak svedoka nije bilo uplaseno jer je mislilo da je rec o nekom vojnom manevru(cak i kad je letilica palai eksplodirala). Vest je odmah zataskana iako su samo posle dva dana kad su iskopali delove letilice strucnjaci shvatili da je rec o NLO.( i o vanzemaljcima). Materijal od koga je  bio napravljen svemirski brod sadrzao je skoro sve elemente PERIODNOG SISTEMA! lEGURA JE BILA TOLIKO SNAZNA DA SE MOGLA SECI SAMO DIJAMANTOM! Hajde i to moze da se realno objasni, ali kako se  metal koji su nasli kao sto je zlato,srebro,nikl pretvarao prilikom topljenja u vakumu u molibden i TITANIJUM (bas titanijum)?Nasli su i nesto bioloskog materijala ali kako je bila jaka eksplozija nije moglo iz pepela nesto bas da se sazna!I da kad bi neka naucna ekspedicija snimila "mesto dogadjaja" dozivela bi iznenadjenje prilikom razvijanja slika jer su sve bile crne! Jedan od strucnjaka koji se slucajno zove CERNOBROV (KAO CERNOBIL) tvrdi da nijedan metal ili materijal nisu sa nase planete!A pogotovu ta "gaza' sastavljena od vlakana metala i vlakana ugljenika "debelih" 17 mikrona! Ta "gaza" se nalazila ispod svega i  ako tanka skoro kao paucina ona je trebala da zaustavi pad! U godinama koje su sledile mali rudarski gradic bio je "okupiran" nepoznatim svetlima iz nepoznatih letilica kojih je nekad bilo i 30 od jednom! Prve price o dogadjaju krenule su sa merodavnog mesta iz Ruske "Pravde" (kao nasa Politika) tek 2004-te godine gde se istice da je mozda ipak rec o neuspeloj poseti vanzemaljaca! A koliko ima uspelih - to niko ne zna!
26.aprila 1986-te desila se eksplozija u nuklearnoj centrali CERNOBIL U RUSIJI! I nastala je humanitarna i ekoloska katastrofa nevidjenih razmera. Oblaci puni radioaktivnih supstanci krenuli su na svoj put! I niko nije mogao da ih zaustavi. Jedan od njih nazalost stigao je i do nas. I to tacno prvog maja oko 1 casova kada smo svi bili na rostiljanju u Kosutnjaku i drugim izletistima! Mi koje smo bile na pocetku trudnoce (prvi kvartal) zavrile smo sa spontanim pobacajem .Mnogo zena je tada u Visegradskoj podelilo moju sudbinu, a verujem i sirom regiona kuda su isli oblaci. ONE KOJE NISU IMALE SRECU BILE SU U DRUGOM KVARTALU KADA SE FORMIRAJU MNOGI ORGANI BEBE! TE BEBE SU NA ZALOST RODJENE ILI MENTALNO ILI FIZICKI OSTECENE!  Verujte mi da ne pricam bez veze! Sve ovo oko beba sam i videla i dozivela i cula!
U avgustu te godine dogodile su se najvece  pomorske nesrece od Titanika i to u Atlanskom okeanu u prostoru Bermudskog trougla!
Da ne sirim pricu o katastrofama koje su pocele tada,a mozda i pre ali ih nismo primecivali ili razumeli ,mislim da ta godina nije bila bas uspesna za VANZEMALJCE!
Buducnost.Normalno vanzemaljci ce razmeniti iskustva sa onim entitetom koji bude ziveo na planeti Zemlji!  I svakako ce medjugalakticki turizam zaziveti. Pa nismo ni mi najgluplji. Unistili smo milione ljudi i toliko zagadali zemlju ,vodu i vazduh da bi dostigli njihovu tehnologiju. Pa eto i njima su se desavale greske. Najmanje sto mogu da ucine za nas posle ovolikog izbacivanja radijacije na nasu ljudsku vrstu je da nam otkriju svoje tajne i da mi konacno zaista krenemo put Svemira!
Proslost. Jos od  slucaja "Rozvel" koji se dogodio  jos 1947-me godine u Americi, vanzemaljci biraju koja bi im drzava bila najbolji saradnik u pripremanju njihovog doseljavanja na nasu planetu. Probali su u Americi, i nesto nisu bas zadovoljni, pa onda u Rusiji, ali ja mislim da ce ipak Kina biti ta koja ce im pruziti logistiku!
RAZMISLITE MALO ! ZAR SE NIJE PREVISE "SLUCAJNOSTI" DESAVALO KAD GOD NEKA SVEMIRSKA LETILICA DODJE NA NASU PLANETU! ILI SE SRUSI! SVEJEDNO! USPUT SAMO IZAZOVE MNOGO RADIJACIJE U VAZDUHU, CUNAMIJE,ZEMLJOTRESE, KLIMATSKE PROMENE, ZAGADI OGROMNE KOLICINE ZEMLJISTA I VODE! A SVE OSTALO STO SE DESAVA,TIPA RAZNIH BOLESTI ILI GMO HRANE I NEOBUZDANE TEHNOLOGIJE KRIVE SU VLADE KOJE SE UTRKUJU ZA SVOJE MESTO U SVEMIRU KAD POSTANU BESMRTNI????!!!!

Нема коментара :

Постави коментар