уторак, 22. децембар 2015.

TESLIN TORANJ NA RTNJU?

GRADI SE TESLIN TORANJ NA RTNJU! 6 RECI A MISTERIJA BEZBROJ. PISALA SAM I O TESLINOM TORNJU I TESLINOM VELIKOM POZNAVANJU TAJNI PIRAMIDA. PISALA SAM O RTNJU KOJI JE VRLO MOGUCE PIRAMIDA. U POZADINI SVEGA NARAVNO MOJI OMILJENI VANZEMALJCI! DA  LI SU NAUCNICI NAJZAD SKUPILI HRABROST I RESILI DA USPOSTAVE VEZU SA NASIM SVEMIRSKIM SUSEDIMA?
Odvajkada se u Timockoj krajini za Rtanj vezuju mnoge misterije i mitovi (nekada se verovalo da na njemu obitavaju bozanstva, a danas se veruje da ga posecuju vanzemaljci).A onda, se Rtanj  "vinuo" u svet te su  svi za  njega culi i sto je najzanimljivije i poverovali u njegovu tajanstvenu moc.U poslednjim decenijama XX veka javljaju se brojni ocevici koji tvrde da su videli vanzemaljce koji se spustaju na Rtanj.
Naucnici iz celog sveta zadnjih decenija dolaze da ispitiju neobicno magnetno polje koje se javlja oko planine i neobicno strujanje energije koje se ne moze naucno objasniti.Sve se vise pominje teorija da je Rtanj piramida i to ne bilo kakva nego najstarija na planeti i istih proporcija kao one u Egiptu!Neki pak tvrde da se u unutrasnjosti Rtnja krije svemirski brod koji ce skupiti preostale ljude nakon apokalipse i odvesti ih  u Svemir na neko mesto gde ce se nastaviti zivot Zemljana. Zato se 2012 godine 21 decembra kada su Maje najavile ":smak sveta" mnogo ljudi naslo na Rtnju da bi se ukrcali u pomenuti svemirski brod i tako se spasli.Da li odatle potice i prica o Nojevoj barci sa Planine Ararat  ( cak ime malo i lici na Rtanj)? Barka ili svemirski brod i skupljanje ostatka zivih bica???
Prica o Tesli i o njegovim pronalscima dugacka je i veoma i dalje misteriozna.Eto, cak se sumnja pored svih sumnji o HARRPU i ostalim cudima koje je Tesla izumeo, da Srbi imaju nacrte kako da izgrade najsmrtonosnije oruzje na planeti i takodje njegove nacrte o prenosenju energije bez zica.I sad razmislite! Na Rtnju koji je oblika piramide postoji neobjasnjiva energija. Tesla je tvrdio da piramide nisu grobnice nego svojevrsni akumulatori Sunceve energije.Znaci pravo mesto za postavljanje Teslinog tornja bio bi Rtanj koji je piramida i u cijoj  se  unutrasnjosti naravno nalazi svemirski brod kome je neophodna bezicna energija.
Da li verujete da i ako postave Teslin toranj na Rtanj da ce Srbija dobiti besplatnu ,bezicnu energiju? Svaka cast autoru ove vesti! Ako je to i neko pomenuo 16.decembra na TV-u i to da cemo izgradnju raditi zajedno sa Rusima mozda i jeste istina. Ali za moj ukus tu je previse mozda? Takvo nesto bi promenilo svet za uvek ,a  zasto bi tako veliku stvar prepustili Srbima (doduse pominju se i Rusi, ali je mesto nastanka nove istorije u oblasti energije svakako Srbija. A, mozda nas zato i zovu "nebeski narod" jer ce se upravo izgradnjom tog tornja na toj planini uspostaviti direktna veza izmedju nas Srba i svemirskih nam komsija
Pored Rtnja koji cesto spominjem,kao i piramide i vanzemaljce ,skoro sam pisla i o Zrnovu koji je doduse spomenikom Neznanim junacima na Avali dobio masonsko znacenje piramide kao moci ( ali sta ako masoni bas zato imaju moc jer znaju tajnu piramide, energije i vanzemaljaca), pa sam pisala o svim podzemnim tunelima i Rimskom bunaru na Kalemegdanu koji su cedesni i tako malo ispitani. Tvrdi se cak da sezu ispod Save i Dunava i da povezuju Kalemegan i Gardos. A za Rimski bunar se vezuje legenda da je upravo kroz taj bunar Orfej silazio u podzemni svet.
I tako nocas je bila noc ZIMSKOG SUNCOSTAJA, neko bi rekao najkraci dan ,a najduza noc u godini  kada se imalo vremena o svemu razmisljati, ali po legendi nocas je trebalo zamisliti zelju koja bi se sigurno mogla ostvariti.
OVAJ ENERGETSKI ISPUNJEN BLOG UTICAO JE NA MENE VEOMA POZITIVNO! TAKO SAM NOCAS ZAMISLILA ZELJU, MEDITIRALA I RAZMISLJALA O NAMA SRBIMA ,SRBIJI, NEBESKOM NARODU, PIRAMIDAMA,TESLINOM TORNJU, RTNJU VANZEMALJCIMA! I SVE SE UKLOPILO! SVE JE TU! NISTA NE FALI!

Нема коментара :

Постави коментар