четвртак, 17. децембар 2015.

TAZE TEORIJE ZAVERE

MOZDA I PRETERUJEM? ALI TEORIJA ZAVERE NIKAD DOSTA! BAR MENI! I KAO STO UVEK KAZEM - NISU TU BAS "CISTA POSLA"!  CIM SE O NECEMU TOLIKO PRICA MORA DA IMA I POVODA I ISTINE! MADA MORAM DA PRIZNAM DA SU NEKE I NAMERNO IZMISLJENE DA BI SE PRIKRILO NESTO DRUGO STO SE CINI VAZNIJIM! ONO SA MESECOM I PRICAMA DA JE SVE  SNIMANO NA ZEMLJI, O COVEKU KOJI JE PRVI STUPIO NA MESEC I KOJI JE VIDEO BAZE VANZEMALJACA NA MESECU I NAGLIM ODUSTAJANJEM POSETA MESECU ZBOG NOVCA????
Svi znate ko su  i sta su ILUMINATI? Tajna organizacija koja kontrolise sve dogadjaje na svetu. Vrlo su kontraverzni i prica se da i dalje imaju obrede "zrtvovanja' - da bi se otislo na visi nivo u organizaciji. Za neke poznate ljude narocito u svetu zabave tvrdi se da su ih Iluminati "zrtvovali"!
Vitni Hjuston je 2012-te izvrsila samoubistvo. Mnogo ljudi veruje da je ona zrtva Iluminata.Na ime za njen uspeh takodje vezuju njeno clanstvo u pomenutoj organizaciji. Pa kako joj je  te godine istekao ugovor, a ona nije htela da ga produzi njeno  tajno drustvo joj je namestilo "samoubistvo"?Zar je Vitni Hjuston sa onakvim glasom trebala pomoc da bi bila toliko slavna? I zasto je  i njena cerka nestala? Mislim mrtva! Da nije otkrila tajnu i pretila da ce je obelodaniti?
Dzon Lenon je po recima Iluminata postao previse popularan cak i za njegovo dobro???Celnici Iluminata ga nisu voleli ,a kad je poceo mnogo da napada muzicku industriju narucili su ubistvo!Ubica je  bio pod kontrolom uma od strane Iluminata kada je pocinio ubistvo i zato se nicega ne  seca!
Dzon Kenedi je kao i svi Americki predsednici direktni izbor Iluminata. Kada je odbio poslusnost jednostavno su  ga ubili u navodnom atntatu!
Dzekson  Majkl navodno kao i Vitni Hjuston svoju svetsku slavu duguje Iluminatima. Do god je bio lojalan clan sve je bilo u redu, a onda i pored zakazanog povratnickog koncerta i turneje koja je bila rasprodata usudio se da govori o Iluminatima i da ih osudjuje zbog njihove kontrole SVEGA! Navodno umro je od  srca (a napad je sigurno vestacki izazvan)!
Teorije zavere idu cak do Abrahama Linkolna i Martina Lutera Kinga! Prvi se zamerio Iluminatima  jer je "progovorio" o korporacijama koje unistavaju Americku privredu ( iza kojih  naravno stoje Iluminati).Drugi se zamerio zbog svoje popularnosti medju narodom! A, organizacija ne voli da su pojedinci mocniji u bilo kom smislu. Tacku  na smrtnu presudu stavila mu je javna prica o profitu raznih korporacija od rata u Vijetnamu1 Ubijen je dakle 1968-me!
Tupak Sakur! Crnac- reper! Postao svetski poznatdo 25-te godine zivota. I za bajku je previse! Ali nasupromet mesanju Iluminata u slavu gore pomenutih pevaca, Tupak nije nikada bio njihov clan. Cime je onda izazvao svoju smrt? Sto je umesto Iluminata zarad slave prodao dusu djavolu (citaj satanistima)?
Leonardo da Vinci je uz Teslu za mene najvece cudo ljudskoga roda. Njih dvojica definitivno nisu sa ove planete. Leonardo sa svojim izumima i slikama od kojih mozes zaista da se razbolis "mozgajuci" o istini koju kriju i Tesla sa pronalascima koji dan danas mocnici koriste tajno "na kascicu". Jos jedna teorija zavere "krasi" vec toliko puta pomenutu sliku Mona Lize.Naime ,francuski naucnik Pascal Cotte posumnjao je da se ispod originalne slike Mona Lize koja se cuva veoma zasticeno u muzeju "Luvr" u Parizu ,nalazi zaista prava slika gospodje Djakonde (model za sliku)!Trebalo mu je 10 godina i veoma slozeni proces otkrivanja islaganja slike ne agresivnom metodom da se ne bi ostetila prva slika. Koliko je to bio tezak posao(zato je itrajaio toliko dugo) govori i podatak da je pojedine boje na slici dobijao slozenim matematickim formulama?!Ipak na toj "drugoj slici" nalazi se dosta lepsa i mnogo provakativnija mlada zena/ Ko je ona? Da li ta Djakonda koja je navedena kao zvanicni model i ciju je sliku od Leoarda narucio njen muz namerno poruznjena i zamotana do guse, a  da  je ova ispod  bila ona  prava? Vragolasti Leonardo!
Na kraju bi ovom cudnom popisu "greha" Iluminata dodala i greh masona. Na Avali je nekada postojao ( jos u srednjem veku) grad-tvrdjava  po imenu Zrnov! Kako nema nikakvih ostataka pola Beogradjana ,a mozda i vise i ne zna da je Zrnov postojao. Zasto ga je lralj Aleksandar Karadjordjevic brutalno unistio do temelja 1934-te godine? Prica se da su kralj Aleksandar i Ivan Mestrovic bili osvedoceni masoni a da je Jugoslavija bila uporiste svetske masonerije.Zrnov je nestao da bi Mestrovic na tom metu podigao spomenik Neznanom junaku po kraljevom naredjenju! Na vrhu spomenika nalazi se piramida sto je najvazniji simbol masona!A karijatide 9kamene skulpture -stubovi) koje predstavljaju zene iz svih bivsih republika Jugoslavije  kralj je stavio kao simbol te Jugoslavije ,pa mu je zapravo bilo drago da unisti Zrnov koji je bio samo srpski  ,a na to mesto da dodje jugoslovensko obelezje. Zasto je ipak te iste godine kralj Aleksandar stradao u Atentatu u Narseju ne dozivevsi da vidi spomenik koji je zamenio srednjevekovni grad ne procenjive vrednosti?
MOZDA JE ZA DANAS DOSTA MISTERIJA I TEORIJA ZAVERA! OSTAVICEMO NESTO I ZA DRUGI PUT! A VI SE ZABAVITE ILI RAZMISLJAJTE ILO 'KOPAJTE' I TRAZITE JOS PODATAKA KOJI CE VAS DOVESTI DO NEKE ISTINE. DA LI CE VAS DOVESTI?

Нема коментара :

Постави коментар