уторак, 29. децембар 2015.

SUNCE-ZIVOT,MESEC-ROMANTIKA

SUNCE JE IZVOR ZIVOTNE ENERGIJE ZA COVEKA, A MESEC JE IZVOR ROMANTIKE ZA COVEKOVU DUSU!TAKO SU POKRIVENI I TELO I DUSA! A STA JE OTKRIVENO/ DA VANZEMALJCI ZIVE NA MESECU I ODATLE UPRAVLJAJU NASIM TELOM I DUSOM! DODUSE NAUCNICI SU POTVRDILI I POSTOJANJE BOGA SAMO NISAM SIGURNA NA KOJOJ PLANETI!
I sada dolazimo do kljucnog momenta. NASA vise ne zabranjuje price o misiji APOLO ( ispitivanje Meseca). Ali ni ne potvrdjuje optuzbe bivsih zaposlenih .Zasto? Samo dva eazloga mogu biti. Ili vise nisu zainteresovani da kriju ili bas zele da se sazna ali ne od njih direktno - drze do sebe jel? Pa videcemo u narednom periodu. Sta drugo.
Dona Hare je radila kao ilustrator i tehnicar za foto slajdove u NASI i bila je potpuno zaprepascena  kada je shvatila da imaju potpuno poseban protokol za brisanje fotografija NLO sa slajdova.Ona tvrdi da je kodno ime za vidjenje NLO u misiji bilo "Deda Mraz" a da je astroonautima bilo  zapreceno da nece dobiti penziju ako progovore o tome. I Nil Armstrong je pred smrt govorio o pretnjama cak i po zivot.Dona je takodje videla cudne objekte prilikom posete Mesecu!I ona nije jedina koja tvdi da na Mesecu postoje vanzemaljci. I mladji vodnik Karl Vulf koji je radio za direktora obavestjne sluzbe tvrdi da je video "prave slike " sa Meseca pre nihovog prepravljanja za javnost. A na njima, tri parkirana NLO i nekoliko vanzemaljskih baza?!
Buducnost. Da li je konacno doslo vreme da upoznamo vanzemaljce? One koji su tu medju nama i one koji su tu u komsiluku na Mesecu? Sve mi na to lici. Cak i prica od pre neki dan u kojoj se reziser Brajan de Plma kune da je pravio film o sletanju na Mesec! Koliko su me zbunili da sam i ja jedno vreme podlegla uticiju - ma kakav Mesec i sletanje na njega. Sad mi je jasno i zasto, zato sto onda nisam znala za pricu ruskih astronauta, za pricu Nila Armstronga i sada Done Hare i ostalih astronauta iz NASE. Prica o Mesecu je pocela onda kad je pocela, a morala je biti zavrsena jer je Mesec naseljen. I to je to. U narednim godinama ocekujem sve vise "otkrivanja" dogadjaja iz proslosti kada je funkcionisala direktna veza sa Mesecom preko misije APOLO, Da li ce se postici dogovor sa nasim komsijama te ce se ta veza najzad obeledaniti? Ne sumnjam u to. I cak se nadam vrlo brzom razvoju situacije. Nekako vec vidim 2025-te godine neki interplanetarni docek Nove godine!
Proslost. Neki dan se setim pesme Muji kuje konja po mjesecu....I sta mi padne na pamet. Ako to pogledamo u kontekstu slika Muje koji na onom nasem dragom Mesecu kuje nekakve potkovice (srecu) dolazimo do zakljucka da Muja niti je kovao potkovice niti je Muja. To sto je narodni pevac pretocio u pesmu jesu iskre nekog kovanja za popravku NLO koje je neki zustri vanzemaljac pravio ( a i sto da se i one zove Muja).
I da se  mi romanticari vratimo sad pred docek Nove godine na nasu ljubav prema Mesecu. Sta god tamo da zivi i sta god mi o njemu pricaju on ce za mene uvek biti secanje na prvu ljubav, na prvo nocno kupanje i za sve romanticne momente mog zivota.
ZATO U NOVOGODISNJOJ NOCI NEMOJTE PROPUSTITI DA MASETE MESECU ! I NASTAVITE DA GA VOLITE ONAKO SA DUSOM!

Нема коментара :

Постави коментар