субота, 5. март 2016.

RAZLIKE MEDJU POLOVIMA

PRED PRAZNIK ONAJ ZENSKI KOJI REALNO VISE NE SLAVIMO NA ONAJ NACIN- KAO SAMO TAJ DAN CVECE I  PAZNJA NEGO SMO SE NAJZAD IZBORILE DA NAM BUDE SVAKI DAN -DAN ZENA - CUVENI 8.MART. DA LI JA TO TVRDIM DA SU POLOVI RAVNOPRAVNI? MUSKO - ZENSKI ODNOSI. dA LI SMO MI SADA JACI POL? PARADOKS ILI BOLJE RECENO NEVIDJENA NEPRAVDA! AKO SMO JACI POL ZASTO VISE OBOLJEVAMO?
Meni je najjaca razlika izmedju polova ta sto muskarci mogu svoje genitalije da "namestaju" na svim javnim mestima i sto mogu da piske iza svakog drveta!
Zene imaju PMS i to mora da se postuje, ali muskarci mogu da budu nervozni i da vicu na zene "potpuno "bez pokrica".
Zene mogu da odglume orgazam.Manje se znoje. Ali imaju celulit. Zato muskarci imaju problema sa tim sto celave i pre tridesete!
Velika je razlika izmedju "tatine cerke" i  "maminog sina"!
Velicina penisa i velicina grudi - mrtva trka!
Zene mogu da nose haljine! Velika privilegija, ali i velika obaveza. Muskarci mogu i ne moraju da briju bradu i brkove, zene ako nose haljine i majice na bretele moraju da briju i pazuho i noge!
Sada jedan totalni apsurd. Ali potpuno istinit. I sada ove 2016-te godine ima vise obrazovanih zena od muskaraca, ali i su i dalje na svim vodecim pozicijama i u preduzecima i u politici muskarci!
Zene pri tom imaju i bolju vestinu komunikacije i ne treba im pice da bi "otvorile dusu"!
Zene sticajem oklonosti moraju da rade vise poslova od jednom jer za njih ionako brzo vreme u kome zivimo tece jos brze zbog gomile obaveza sto neminovno dovodi do stresa, te zene i brze i cesce oboljevaju od muskaraca. Ali mogu li oni u isto vreme da telefoniraju, peglaju i nogom ljuljaju kolica sa bebom? Ili mogu li u isto vreme da kuvaju rucak, prostiru ves i tracare sa komsinicom! Ili da rade domaci sa detetom, gledaju omiljenu seriju i usisavaju i tako u nedogled, kombinacija milion.
Zene brze sazrevaju ,vecina muskaraca nikad ne sazri.
Shvatili ste da je ovo prevashodno bio zabavan tekst sa istinitim cinjenicama.
A trebalo bi mnogo reci i vremena da se napisu sve razlike izmedju muskaraca i zena.
Pa, ipak sad kad se malo zabavljamo na tu temu ne mozemo da ne kazemo da jedni bez drugih ne mogu, isto kao i jedni sa drugima tesko zive be zproblema i svadja. Tako je to!
Buducnost. Znam, da znate sta nas ceka. I zao mi je zbog toga. Strasno. Dala bih ne znam sta da zauvek ostane ova podela na zenski imuski pol, pa bilo ko da bude slabiji ili jaci! Sta ce nam svet bespolnih,istih ,dosadnih osoba/ Svet je lep samo dok postoje razlicitosti.
Proslost. Otkad postoje ljudi ,postoji i podela na polove. Nekad su zene bile jaci pol, pa onda muskarci, pa kao ravnopravnost, dok smo sad opet na putu ka matrijarhatu. Sto nas ne dvosmisleno dovodi do kamenog doba. A to je opet neka druga tema.
KAKO GOD! SVEJEDNO JE KO CE KOME PRICI, KO CE BITI JACI A KO SLABIJI! POTPUNO SVEJEDNO ROZE ILI PLAVO ODELCE! VAZNO JE DA POSTOJE I ZENE I MUSKARCI! I DA CVETA LJUBAV! PROLECE JE! NAPOLJU PREKRASNO PROCVETALE VOCKE RAZNIH BOJA! I SVAKA JE NA SVOJ NACIN LEPA I KORISNA (VOCKA).
TAKO I MI LJUDI! LEPI SMO I KORISNI SAMO KAD SMO TOLIKO RAZLICITI!

Нема коментара :

Постави коментар