субота, 2. април 2016.

OSAMSTOTI BLOG

OSAMSTOTI BLOG! NI SAMA NE VERUJEM! I DUGO SAM MISLILA DA GA NAPRAVIM KAO SVOJEVRSNU RETROSPEKTIVU TEKSTOVA KOJI SU BILI NAJZANIMLJIVIJI ( IZ STATITISTIKE BIH UZELA PODATKE)! A ONDA IAKO SE STRIKTNO DRZIM PRAVILA DA SE NE MESAM UPOLITIKU -MORAM! IZBORI SU PONOVO! I NIKAD NISTA DOBRO NE DONOSE!
ALI NECU DIREKTNO O NJIMA NEGO O PROBLEMU KOJI ZAMALO PRE 18 GODINA DA BUDE I MOJ PROBLEM! O KRADJI BEBA U NASIM PORODILISTIMA! I KAO DONELI SU ZAKON DA SE ISTRAZI TO PITANJE! ALI RODITELJI UKRADENIH BEBA NISU ZADOVOLJNI I ZATO IZLAZE NA IZBORE I PRAVE KAMPANJU DA SVI CUJU O TOM PROBLEMU! BRAVO I SRECNO!
Promenio se tekst na prvom mestu. Sada to pocasno mesto zauzima tekst o slonovima, njihovom istrebljenju, pameti i kako ih jos uvek mucimo i ponizavamo iako su tolike grdosije!
Drugo mesto zauzima tekst o Kini i izvrsenju smrtne kazne koji se prenosi na TV-u. Kina je mnogo prisutna u mojim tekstovima jer me potpuno fascinira!
Na trecem mestu je tekst o porodici, deci, rodieljima. Vrlo emotivan i iskren tekst je privukao dosta paznje.
Na cetvrtom mestu izdvajaju se URBANE LEGENDE II. Zanimljivo jer ima preko 15 tekstova pod tim nazivom, zasto broj II pojma nemam!
Peto mesto zauzima prica o Prazniku rada koja je do skoro dominantno bila na prvom mestu. Prvi maj kako ga vidimo mi Srbi.
Na sestom mestu  nalazi se prica o zivotu  sa aspekta NA KAMENJE KOJE SE KOTRLJA NE HVATA SE MAHOVINA!
Na sedmom mestu je prica o BOT-u koji je postao sveprisutan u svim sferama nasih zivota.
Osmo mesto zauzima prica o zvezdama i ZVEZDAMA -  o onima sto misle da su  zvezde!
Deveto mesto je pricao Paleufologiji nauci u Svemiru. Svemir je jos jedna od mojih omiljenih tema.
Na desetom mestu je prica o progonu vestica!
Moj izbor se ne poklapa sa zvanicnom statistikom, ali ja sam pristrasna pa nek ostane ovako. Neke teme su me bas odusevile, neke su bile teske ali sam mislila da ipak treba da pisem o njima, neke su bile i licne uglavnom svaki tekst sam pisala vrlo pazljivo sa zeljom da ostane uspomena na ove godine koje obuhvata ( doduse svi dogadjaji i teme i moji kaomentari su naravno vidjeni iz mog ugla).
I kao sto  sam vise puta napomenula tekstovi su istiniti ukoliko su vesti koje sam ja nasla na internetu i povezane teme koje sam istrazivala u vezi sa temom -ISTINITI!
Ne mogu da izdrzim, moram da napisem ako niste primetili - sto ako citate redovno moje blogove ne moze da se ne primeti - MOJE OMILJENE TEME, DECA, TEORIJE ZAVERE, SVEMIR, TESLA, PIRAMIDE,FARMACEUTSKA MAFIJA,GOSPODARI IZ SENKE (ILUMINATI, MASONI, BILDEBERG GRUPA)...
Da se vratim na pricu o kradji beba. Moja prica je ispricna 10. marta 2014-te ,a odnosi se na rodjenje mog cetvrtog deteta 06-07 januara 1998-me godine! I potpuno je istinita! Ja sam imala srece!
Zato se uvek iznova cudim zasto se svaki slucaj ponovo ne istrazi. Roditelji imaju dokaze da im je dete ukradeno. Kako je moguce da se ne moze uci u trag kradljivcima. OVDE SE RADI O ZIVIM BICIMA I NE POSTOJI NIJEDNA KRADJA KOJA MOZE DA SE MERI SA TIM! CAK NI ZLOCINI RAZNIH VRSTA!
ZATO PODRZAVAM KAMPANJU RODITELJA KOJIMA JE UKRADENA BEBA KOJI CE BITI OKUPLJENI OKO LISTE TOLERANCIJA (MANJINSKA PARTIJA).
NADAM SE  DA CE OVA KAMPANJA KOLIKO TOLIKO POMOCI DA SE SVI NADLEZNI ORGANI UKLJUCE U RASVETLJAVANJE KRADJE BEBA!
NADAM SE DA CETE CITATI I OSTALE BLOGOVE KOJI SLEDE, PA I 900-TI I 1000, I 1100-TI.....



Нема коментара :

Постави коментар