недеља, 14. август 2016.

ANDJEO OSVETNIK

'ANDJEO OSVETNIK" , PEDOFILIJA, SVIH SEDAM SMRTNIH GREHOVA NEMAJU TEZINU KAO OVAJ. ZASTO LJUDSKO BICE TO RADI DETETU? EPIDEMIJA OVOG ZLA U SRBIJI! DA LI JE HEMIJSKA KASTRACIJA JEDINA PRAVA KAZNA ZA OVAJ ZLOCIN?
Na Aljasci se pojavio covek naseg porekla ( pogledajte moj blog Dzabe Srbi beze na Aljasku) Dzejson Vukovic koji je pravdu uzeo u svoje ruke. Nasao je u registru pedofile i njihovo mesto boravka i gde su zaposleni. Upadao bi im u kuce ili na radna mesta i tukao ih cekicem ili pesnicma. Zaustavljen je u ovom pohodu i  sada  se nalazi  u zatvoru. Medjutim i sam Vukovic je bio zrtva zlostavljanja o strane zakonskog staratelja( i seksualnog i fizickog) te potpuno razume zrtve ovog zlocina. Sve je to naravno uticalo na njegov zivot i da, nije trebao da i sam cini zlocin bez obzira koliko su ti monstrumi zasluzili sve najgore.Njegovo pismo iz zatvora koje je zeleo da objavi u novinama objasnjava njegove postupke ,a zavrsava se zeljom da sva deca na svetu treba da slobodno idu u parkove, skole, crkvu...
Naslovi tipa : Gnusnim porukama  Beogradjanin (66) pedofil  mamio  je  devojcicu (11) na susret
                     Pedofil iz Zemuna je bio opsednut devojcicom i odlazio je kod nje cim bi joj majka otisla na posao,
                    Beogradjanka se pojavila na susretu umesto cerke zajedno sa policijom, (  udzepu mu nadjena vijagra)
                    Plasim se cika Zarka ali moram da cutim rekla je jedna devojcica,
                    Ivanjicki pedofil zlostavljao dete od cetiri godine,
                    Zlostavljao maloletnu komisnicu,
                    Radisa iz Golupca (63) silovao unuke od 4 i 5 godina,
svaki dan su u svim novinama. Kao da je epidemija. I ne zavrsava se samo na verbalnom nasilju, nego na zalost i sa pravim silovanjima i smrtima.
Toliko je strasna ova tema da jedva pisem ,ali zamislite dete od 11 godina kome stizu poruke : Toliko si sarmantna i seksi . Koliko daleko smes da ides u caskanju sa iskusnim muskarcem i ne samo to? Kako si dobraaaa! Jako zelim da se upoznamo i da ti pricam mnogo toga lepog.  U ovom slucaju sreca je sto je rodbina otkrila na vreme ove poruke jer je devojcica vec odgovorila da je spremna za susret. A zamislite dete koje malo tri, cetiri godine s kojim se komsija igra dok su mu roditelji na poslu ,a onda ga siluje?
Mene uopste ne interesuje cinjenica da je to bolest. Uopste!
Istrazivanja su pokazala da su osnovci i srednjoskolci zahvaljujuci modernim tehnologija jako "laka meta" za pedofile jer olako pristaju na susrete.
Zadnjih nekoliko godina uhapseno je preko 330 pedofila, a jos toliko je registrovano na osnovu raznih dojava.
Ne mislim da je hemijska kastracija dovoljna kazna za ovako teske zlocine. I tvrdim da je to zlocin koji je tezi od svih smrtnih grehova zajedno.  I ne razimem, zaista ne razumem ,sve i da je bolest kako se odrastao covek moze izivljavati nad detetom?
Potpuno sam zatecena ovolikim naslovima u novinama. Da li je moguce da se ta "bolest" toliko prosirila? Sta li je uzrok tome? Takodje ne mogu da verujem koliko ne mozemo da sacuvamo decu od tih monstruma. Ne mozemo ici iz krajnosti u krajnost i plasiti se svakog nastavnika, svestenika, komsije ,a opet ni opustenost nije dobra. Strasna vremena. Jadna deca. Uvek to ponavljam da su deca najvise ugrozena ziva bica na planeti. Kakvi smo mi to ljudi? Zivotinje stite mlade, a mi ne mozemo ili ne umemo!
NIJEDNA KAZNA NIJE DOVOLJNA ZA ZLOCINE PROTIV DECE. SVAKE VRSTE. OD FIZICKOG I PSIHICKOG ZLOSTAVLJANJA,DO SEKSUALNOG - DECIA TO NE SME DA SE DESAVA!
MORAMO BITI STALNO NA OPREZU JER SVE JE VISE PEDOFILA OKO NAS!
A KAZNE ! VRATILA BI SE NA MERE SPANSKE INKVIZICIJE KOJIMA SU MUCILI NEVERNIKE I VESTICE. I DODALA BIH JOS SPRAVA ZA MUCENJE. MA KAKVA BOLEST! MA KKAVA LJUDSKOST, MA KAKVA PRAVA, MA KAKVA SMRTNA KAZNA!

Нема коментара :

Постави коментар