среда, 17. август 2016.

PETA SILA

PRONADJENA PETA SILA! BARAK OBAMA I VANZEMALJCI, VRATA ZA PODZEMLJE! KRUGOVI U ZITU!
Decenijama znamo za cetiri fundamentalne sile prirode: Gravitaciju,elektromagnetizam,slaba i jaka nuklearna sila."Tamna materija" cini 85% sve materije u Svemiru. Naucnici za nju znaju samo preko interakcije sa "normalnom materijom". Ustvari Madjarski naucnici su pronasli protofobicni X bozom koji bi mogao da  bude indikator pete sile prirode. Ako su naucnici u pravu ovo je izuzetno otkrice jer je tamna strana Svemira potpuna nepoznanica jer kroz nju ne prolazi svetlost niti ona emituje svetlost. Ovaj "tamni bozon" mozda da preko potrebne odgovore. I opet mi je neverovatno da se ljudi toliko bave ispitivanjem Svemira, a da ne znaju jos ni sta sve postoji na Zemlji, a teku okeanima. Ali dobro, postoje i "zaljubljenici ' u Svemir koji zele da dobiju sve moguce informacije.
Barak Obama  (jos vazeci predsednik SAD) ima plan - ideju kako da udje u istoriju kao jedini drzavnik koji je zvanicno priznao prisustvo vanzemaljaca na nasoj planeti! Do sada jedini registrovani lobista za razbijanje teorije zavere o vanzemljcima i objavljivanje prave istine je Stiven Baset predsednik organizacije Paradigm Research Group. Beset vec godinama radi na ovoj temi i tvrdi da bi Obama mogao da dobije i Nobelovu nagradu ako prvi prizna postojanje nezemaljskog zivota na planeti kao i da prizna saradnju izmedju vanzemaljaca i vlada sirom sveta. Beset  jos tvrdi da bi ova informacija izazvala ogromnu reakciju ,vecu od pojavljivanja Isusa Hrista. Tako bi Obama uspeo da bude neprevazidjen i politicki i istorijski.
Onda bi prica o piramidama dobila sasvim drugo znacenje. Ne samo da su prve i u pocetku se verovalo jedine primide u Egiptu,nego nisu ni prve ni jedine u svetu. dokaz je starija piramida od egipatskih pronadjena  u Kazahstanu. A onda piramide se nalaze sirom sveta (ima ih i u Srbiji i u Bosni), i mogu da budu dve stvari ili letilice vanzemaljaca ili njihove " pumpe za gorivo" . Naravno to nije gorivo koje mi poznajemo niti toliko kamenje moze da leti ( a mozda i moze), Tesla je mislio da piramide privlace zrake Sunca i stvaraju neku energiju (ponavljam stalno da je Tesla znao vise vrsta energije od onih koje mi znamo).
Znaci vanzemaljci su oko nas, na nasoj planeti i to oduvek verovatno.
U cudesnom Sibiru nalazi se krater Batagajka koji se siri velikom brzinom ( vec sada je dugacak oko kilometar i dubok oko 90 metara), a siri se oko 20 metara godisnje. Nastao je pre 25 godina kao posledica globalnog zagrevanja i stvara strah da se biti pravi horor topljenje "vecnog leda" jer se ispod njega nalazi metan koji je mnogo jaci od ugljen dioksida. Lokalno stanovnistvo vec je stvorilo legendu  o ovom krateru u kojoj se kaze da se na dnu kratera nalazi "ulaz u podzemni svet". Ja bih naravno rekla ulaz u mesto boravka vanzemaljaca koji su prilagodjeni da udisu metan kao mi sto udisemo kiseonik.
A sto se tice pravilnih krugova koje prijavljuju mahom poljoprivrednici ( jer im se pojavljuju u zitu na njihovim oranicama) verovatno su samo mesta na koja su sletali razni NLO.
Sve u svemu moj zakljucak je da dzabe toliko novca trosimo da ispitujemo Svemir ( ako uopste to i mozemo da radimo) i da trazimo vanzemaljce kad su oni tu sa nama. Toliko je dokaza da Obamina izjava po meni nece nikoga iznenaditi , a tek da dobije Nobelovu nagradu za to je potpuno suludo. Zar nije javna tajna ta saradnja izmedju vlada na Zemlji i vanzemaljaca?
Iz posta u post porucujem da bi naucnici trebali prvo dobro da pretresu svaki kutak nase planete (racunajuci i okeane) pa tek onda da tragaju za ko zna cime . Meni kao laiku potpuno "uvrnuto" izgleda onaj podatak sa pocetka teksta da je Svemir 85% -tama! I mi cemo nesto da ndjemo u toj tami? E bas svasta.

Нема коментара :

Постави коментар