понедељак, 21. април 2014.

ZIVOT POSLE SMRTI

ZIVOT POSLE SMRTI.KVANTNA FIZIKA  JE DOKAZALA DA POSTOJI.Ali kvantna fizika je nesto sto ja ne razumem. Ne razumem ni kako je ziv Hambo Lama Itigelov i da li je ziv? CULI STE ZA NJEGA?Umro je 1927 u momentu meditacije. Kada ga povremeno obidju on i dalje sedi i meditira ali nije ziv?AKO NIJE ZIV ZASTO SE NJEGOVO TELO NIJE RASPALO NEGO SEDI I DALJE? Naucnici ne znaju odgovor, zadnje sto su zakljucili prilikom posete da mu je telo u nekom stanju hibernacije. Znaci zglobovi su mu pokretni ,a na mekom tkivu ostaje otisak dodira, kao na lesu posle 36 sati. Misterija.NE bih navodila razne slucajeve bilo klinicke bilo obicne smrti, ali svi imaju bar jednu pricu o tome da je neko "pao" mrtav a otisao ziv kuci. Naucnici ,oni isti kvantni fizicari cak tvrde da smrt ustvari i ne postoji, da je to samo stanje nase svesti i da mi verujemo u njeno postojanje jer su nas to naucili.Koliko sam prica cula da ne znam sta da mislim. I u mom stanju svesti, je slika sahrane, lesa u kovcegu, polaganje kovcega u zemlju i beskrajna tuga jer vise nikada ne vidis voljeno bice.Kako onda ta prica da je dusa izasla iz tela i da je otisla na nebo. I onda nas (u mom slucaju majka) posmatra tako sa neba i zna sta se sve desava ovde na zemlji. Niko to ne moze ni da potvrdi ni da sto posto negira. Svi smo ipak svesni da na tom "nebu " postoji nesto, sto ne umemo da objasnimo ,ali znamo da je tu. Ako povezemo nekoliko teorija za koje bi svi rekli da su istinite, onda to izgleda ovako nekako.
Telo definitivno ide pod zemlju i raspada se ili se kremiranjem pretvara u prah.
Duh ili nase emotivno bice odlazi negde.
Vreme kako ga mi shvatamo ne postoji. Jer ljudi su ustvari vreme sto je beskrajno strpali u sablon sati, minuta, dana...
Na nasoj planeti sve kruzi, to jest pretvara se iz materije u materiju,Voda,para, oblak, kisa.
Lanac ishrane je takodje kretanje.Ovca pojede travu, nju pojede covek, kad se zavrsi proces varenja, ostaci idu u zemlju iz koje nice trava, ovca....
Sto znaci da telom hranimo zemlju,biljke, zivotinje...
A duhom ili nasim emocijama, odlazimo u ciklus kretanja i pojavljujemo se u drugom obliku (iz materije u materiju)Da li ce to biti ljudsko oblicje(nasa dusa u novom telu) ili ce se ona naseliti mozda u neku zivotinju ko zna.Ne bi bile dzabe tolike price o reinkarnaciji i zivotu posle smrti da onaj protok beskonacnog vremena ljudima ponekad ne otkrije neke tajne.
U buducnosti koja je za nas buducnost, a za neke proslost pretpostavljam da cemo svi imati moci kao pomenuti lama i da cemo biti u hibernaciji to jest u mogucnosti, da sacuvamo i fizicko telo jedno jedino kroz vekove.
U proslosti setite se pocetaka hriscanstva i te price iz biblije o Isusu Hristu koji je ubijen, a zbog svoje misije ozivljen.Da nije to pocetak buducnosti.A ne pocetak proslosti. Price o Sumerima tek sada se pojavljuju na internetu, Nekada nisu hteli da otkrivaju ni pravo poreklo coveka nego su pustili da moja generacija uci da je covek evoluirao od majmuna.O piramidama prave bajke. Hiljade robova donosi kamen iz pustinje(otkud kamen u pustinji) i pravi velelepne grobnice ispod i na zemlji. Da ipak nisu to bili posetioci iz buducnosti. I otkud na slikama u pecinama Maja one slike astronauta? I kud se dede Atlantida? I da otkud toliko neobjasnjivih dogadjaja?
Na kraju moj se patispanj pretvorio u slatku malu izvrnutu tortu jer  ne mogu da odredim koje je koje vreme .I DA. ZIVOT POSLE SMRTI SIGURNO POSTOJI.

Нема коментара :

Постави коментар