уторак, 1. јул 2014.

BAJKERI I RAZNE GRUPE

O BAJKERIMA I UOPSTE GRUPAMA BAJKERI SU STRASNI LJUBITELJI MOTORA (HARLI DEJVIDSON) I OSTALIH I TOTALNO SU DRUGACIJI OD HIPSTERA. Zna se da slusaju rok i hard rok, zna se da vole kozne jakne i prsluke,crnu boju, tetovaze ,pirsinge i da nisu ograniceni godinama.Bajker se postaje i ostaje ceo zivot.Snazni i cvrsti momci susta suprotnost "njanjavim" hipsterima. Pa samo jos jedna razlika. Hipsteri su sebicni, vintidz moda i putovanja, izigravanje bogatasa i kad to nisi,bajkeri doduse ulazu u motor ali imaju i srce i dusu i uvek su prvi da pomognu humanitarne akcije.Sad se postavlja pitanje da li ulaskom u neku grupu  nas zivot dobija smisao? Da li smo zasticeni ako smo u grupi istomisljenika?Da li su pripadnnje grupama ,politickim partijama,sektama samo strah od suocavanja sa zivotom kao pojednac.?Da li smo izgubili ideale i idole pa pribegavamo  nekim grupama za koje mislimo da su povoljne za nas/ Recimo ono svrstavanje prema stilu oblacenja ili muzici je u redu.Pripadanje politickim partijama  je vec ocekivanje koristi, a ne toliko vera u program i promene.Vratiti se veri iz ubedjenja je u redu, ali sekte kao ciljna grupa koja ce nas "navodno" stititi je velika greska. Dok uvidimo vec smo duboko uvuceni u svakakve 'mutne radnje' koje nemaju veze sa religijom.Jos jedna pojava je jako zanimljiva. Nazivi grupa na drustvenim mrezama. Pa to je spektar najrazlicitijih interesovanja i samim tim imena su od bas smesnih do smesno-tuznih.Clanova ipak imaju dosta. Od samo 10.000 pa do 100.00 i vise. Zanimljivo. Na Fejsbuku postoji grupa :Jebem mater onom ko je napravio grupu " I'm Awesome"! Mastovito nema sta,
Buducnost. Pripadanje "coporu" je u redu. I to jeste pravi odabir nacina zivota.Jedino u 'coporu' covek moze da opstane .Medjutim birajuci pogresne grupe ,mozes vrlo lako doci u situaciju da budes izbacen  i to ne samo iz grupe nego iz sopstvenog toka zivota.
Proslost. Grupisanje pocinje jos u vrticu.Vec tu deca prema instiktu biraju sebi slicne I tada je to "pravo' grupisanje.Kad krenu u skolu deca se grupisu prema  vecini i iskljucivo radi koristi.A tek na poslu  i dalje u zivotu.Tako da jako dobro mora da se razmisli gde i kako se grupisati.Izbori uvek postoje,ali je jako tesko naci pravi put.
DANAS KAD PROCITATE OVAJ BLOG RAZMISLITE DA LI PRIPADATE NEKOJ GRUPI?Ako pripadate razmislite zasto bas toj grupi? A ako ne pripadate ni jednoj razmislite da li je to zbog godina ili ipak s vama nesto nije u redu.

Нема коментара :

Постави коментар