четвртак, 24. јул 2014.

SADASNJOST I RACUNANJE VREMENA

SADASNJOST PO NASEM RACUNANJU VREMENA. MI SMO VIRTUALNA IGRICA  I KAD ONIMA KOJI UPRAVLJAJU NEBESKIM KOMPJUTEROM PONESTANE IDEJA ZA 'NOVI NIVO'' VRATE SE NA STARIJE IDEJE PO NJIHOVOM RACUNANJU VREMENA. I onda na pomenutom kompjuteru iskoci u oblasti planeta Zemlja recimo  kuga.Bubonska kuga najstrasnija bolest u istoriji harala je u raznim varijantama od 430 god. pre nove ere(od nje je umro i Perikle) pa sve do polovine 18-tog veka.Zanimljivo je da se kad se pojavila Ebola 1976-te godine po simptomima sumnjalo da je u pitanju kuga. I tako je kugu zamenila u prvom svetskom ratu spanska groznica kojoj nije trebalo ni 24 sata da "ubije' coveka, a nju  u drugoj polovini dvadesetog veka ebola. Sto znaci da ne bi vise trebale da postoje bolesti tipa kuga, spanska groznica, velike boginje i slicno. Ali danas na vestima kazu da je kineski grad Jumen od oko 30.000 stanovnika napala kuga i da je blokiran. Kao pre vise od 200 godina. Odakle virus kuge ko zna. Mada citajuci medicinske vesti sta covek da pomisli. Izvesni virolog Josiro Kavaoka stvorio je monstrouzni virus koji bi mogao ako izadje iz njegove labaratorije da ugrozi i imilijardu ljudi.JER....Protiv njega ne postoji ni vakcina ni lek ,a on je izrazito zarazan i smrtonosan. Covek se malo "igrao' sa virusim  AH1N1 , praveci razne  mutacije.
BUDUCNOST PO NASEM RACUNANJU VREMENA.kAD SMO MI DOSTIGLI DO SVIH OVIH SAZNANJA O BOLESTIMA, GENETICI, VIRUSIMA STA TEK 'ONI ' ZNAJU Nekako mislim da ce nam u nekom skorijem vremenu dopustiti da im budemo "saigraci" na onom nebeskom komjuteru. Uskoro!!!!
PROSLOST PO NASEM RACUNANJU VREMENA.Naravno da smo uvek bili virtualna igrica.Samo sto tad nismo imali ni priblizno znanje kao sada.Valjda su se tada i oni tek usavrsavali u prenosenju znanja na nas.Tako da su radeci na sebi  poboljsavali i svoju igricu otkrivajuci ljudima malo po malo tajne u medicini i nauci. Tada je stvarno sve to islo mnogo sporije, nego danas.Sto se tice "strasnih" epidemija  bolesti od kojih se lako umiralo, to je postojalo odkad  postoje i ljudi ili  njihova virtualna igrica.
ZNAM DA 'ONI' CITAJU I MOJ BLOG PA AKO HOCE NEK NAS NEKAKO OBAVESTE KAD JE 'GAME OVER". JER REALNO KAD SE I ONI 'PONAVLJAJU' ZNACI DA JE IGRICA MALO SMORILA.

Нема коментара :

Постави коментар