уторак, 15. јул 2014.

SAJT ZA LAZIRANJE TRUDNOCE

SAJT ZA LAZIRANJE TRUDNOCE POSTOJI ODAVNO. ZA NASE TRZISTE TEK OD JANUARA OVE GODINE .Iako su upozorenja vrlo jasna da je to samo "sala" i da ako preterate mozete naneti emocionalne posledice "zrtvi", devojke XXI  veka ne odustaju od onog "proverenog" recepta za "hvatanje" i zadrzavanje svog muskarca, onako kako se to radi vekovima.Na trudnocu.Danas je to mnogo teze nego ikad.Jer ta trudnoca nije vise lako ostvariva kao nekad.Olenjili se muskarcima spermatozoidi,olenjili se zenama jajnici ,pa se sve vise desava da bude trudnoca pa brak sto je sigurno sigurno. Zato jadne udavace pronalaze nacine da se udaju. Jedini, proveren,siguran jeste - trudnoca.Sajt " Fake a baby" ili  Laziraj trudnocu prodaje sve. Od "pozitivnog" testa na trudnocu,lazni DNK test,lazne tablete za trudnice pa do laznih stomaka u raznim velicinama.Test kojim potvrdjujete "trudnocu' je samo 700 dinara, a nalaz pravog doktora kosta 2.ooo dinara. Ne znam koliko je to dobro resenje,  i koliko je u redu makar se i saliti na taj nacin. Jer moze da se desi da muskarac zaista zeli dete sa vama, i da se jako obraduje. Ne mogu ni zamislim kako ce reagovati ako mu kazes da si se samo salila. A tek ne daj boze da te cuje kako se hvalis drugaricama i reklamiras sajt. Zaista ima li granica ljudskoj pohlepi ?Postoji li nesto sto se nece prodavati?
Buducnost.Nece biti potrebe za laziranjem trudnoce .Potomstvo ce se vaditi kao "zec iz sesira".Mislim bice dostupne razne varijante(kloniranje,vestacke oplodnje iz zamrznutih jajnih celija , ili ko zna mozda cak i iz muske maticne celije) i moci ce svi da imaju bebu.Tako da ce sva ova muka za potomstvom i hvatanjem muskaraca na to pasti u zaborav.
Proslost. Prvo sto mi pada na pamet jeste slucaj jedne kraljice. Jos 1903-ce godine,kraljica Draga Masin je lazirala trudnocu. Iako se vec bila udala shvatala je da je to jedini nacin da zadrzi Aleksandra koji je inace bio bukvalno "lud za njom".Ubedila je doktora za potvrdu, a onda za neko vreme "odglumila' spontani pobacaj. Mozda ne spada u ovu temu ali ja moram da napisem jos nesto. Danas se sve vise zena odlucuje da rodi dete bez braka i cak bez partnera. Samo za sebe. Zene su danas vrlo materijalno nezavisne. I niko ih ne osodjuje, naprotiv mnogo njih se divi toj hrabrosti. U proslosti ja znam jedan od mnogo, mnogo primera koji su mogli da zavrse tragicno. Moja majka je imala jako strogu majku(moju baku) i kad joj se desila ta "sramota" jadna pokusavala je sa raznim napicima i dizanjem ogromnih tereta da me se resi. Ali ja sam se rodila u "izgnanstvu" da ne bi osramotile porodicu. Eto nekad jevrlo drugacije nego danas. Na svu srecu promenilo se na mnogo bolje.
Devojke ne varajte na temu trudnoce. Ako zelite da zadrzitite nekog igrajte posteno. A ako zelite misljenje da li vas partner zeli dete, dovoljno je da ga pitate. A ako bas ne smete ili ne znate kako pratite kako se ponasa u prisustvu nekog deteta ili kad na Fejsu vidi sliku bebe.
Pozdrav.











'

Нема коментара :

Постави коментар