среда, 2. јул 2014.

VAKCINA?

VAKCINA?! SPASAVA ZIVOT? NAZALOST NE.Naucnici analiziraju uzorke krvi vakcinisanih ispitanika uz pomoc antitela, a ne  ciste krvi.Uzmimo samo na primer kompanju Merk koja proizvodi vakcinu koja nije testirana kako treba. Cuvena MMR  vakcina je toliko "uspesna " da cak 97% dece dobije ili boginje ili zauske.Medjutim, mi  i dalje pustamo da dete cim se rodi dobije BCG, zatim ga redovno vodimo na vakcinacije i revakcinacije. Pa kad se desi kao sad da nema petovalentne vakcine roditelji ne pitaju za cenu vec kupuju vakcinu i vakcinisu dete.Sada pominju da postoji vakcina protiv AIDS-a ,protiv svakojakih vrsta gripa  i naravno cak protiv raka.I to naravno nije zaista ispitano .Sto je najgore te vakcine ne da ne stite od bolesti vec mogu da nanesu veliku stetu.Uzmimo na primer vakcinu Fluvaval ,i sta ona moze da prouzrokuje, izazvani abortus,neplodnost,pa cak i smrt.Na zalost industriju farmacije vode kriminalne mafije koje imaju zastitu sa "najviseg mesta"Tako da se u vakcinama mogu naci: krhotine stakla, visoke kolicine zive, teski metali koji ostecuju mozak, motorno ulje, virusi raka ,zive bakterije,sestovalentan hrom ili vec koju god zele hemikaliju, ili doslovno zive viruse koji zaraze ljude bas tom bolescu za koju tvrde da vakcina sprecava.Da ne spominjem silne vakcine protiv silniih ili izmisljenih gripova. A i teoriju zavere zvanu DIGITALNI ANDJEO.
Buducnost. Vakcina ce biti neophodna u smislu "golog" opstanka. Kako ce postojati razne vrste bica na ovoj planeti Zemljani ce morati da se vakcinisu protiv: nagle mutacije, protiv bolesti vanzemaljaca ,protiv nagle promene izgleda izazvane spoljnim uslovima. Bice im pored licnog cipa ugradjen cip-sat-alarm koji ce ih upozoravai kada moraju da se vakcinisu.
Proslost. Postojale su vakcine:
BCG- na rodjenju protiv tuberkuloze
revakcinacije od treceg do sestog meseca
DTP protiv tetanusa i polio virusa,
revakcinacije pred polazak u skolu,
VII razred devojcice su primale vakcinu protiv malih boginja
 i zadnja revakcinacija u srednjoj skoli.
LJudi se nisu vakcinisali ni protiv obicnog gripa  i bili su zdraviji jer su vakcine tada bile PRAVE.
PLASIM SE BILO KAKVE VAKCINACIJE I DECE I SEBE i zato se nismo vakcinisali ni protiv svinjskog gripa, ni protiv AIDS=a ni protiv raka. SAMO ZATO STO U TO NE VERUJEM.

Нема коментара :

Постави коментар