петак, 14. новембар 2014.

FOTON JE TELEPORTOVAN

FOTON JE TELEPORTOVAN,AMERIKANCI PRAVE NOSAC DRONOVA I LETECU TVRDJAVU KAO IZ FILMA" OSVETNICI".Kvantni fizicari su uspeli da prebace svetlo na daljinu od 25 kilometara  i tamo se ona "pretvorila" u kristalni oblikPrebacivanjem svetla u materiju naucnici su dokazali da  za teleportovanje nije vazan sastav cestica vec njeno stanje.Nije da razumem,ali otprilike je vrlo vazan taj put fotona do kristala.Amerikanci za to vreme prave "nosac dronova".Te male letilice (dronovi) lete u roju kao pcele,a mogu i da se penju po zidovima kao pauci. Kako su vrlo mali potrebna im je logistika za obnavljanje energije. Agencija za razvoj napredne tehnologije vec radi na projektu " Hidra" sa koje bi poletali i podvodni i leteci dronovi.Za megalomanske Americke ukuse  Hidre su male, pa je u najavi prava leteca tvrdjava sa istom funkcijom - logistika za male letilice.I ko do sada nije  shvatio da su dronovi ustvari oni "kul ratnici " iz serije Stargate KOJI SU PRAKTICNO NEUNISTIVI JER SU MALI SPRETNI I BRZI  NE MOZE NI DA SHVATI BUDUCNOST RATOVA..Nemojte da mislite da ne znam da su bespilotne letilice postojale jos za vreme Drugog Svetskog rata,ali nisu bile ovakve i nisu sluzile za bilo kakve napade nego za snimanje.A i Gugl sigurno nije kupio Titan Aerospejs fabriku za proizvodnju dronova da bi ratovao nego za program 'Ving"Tim programom bi bila moguca  dostava kupljene robe do vase kuce.Znaci ne bi trebali da se plasimo dronova. Ali ...
BUDUCNOST.Vratimo se na pocetak bloga. Sto bih ja rekla. Kakva buducnost, Ona je vec tu odavno. A  sve ove pripreme za letece tvrdjave i nosace dronova uz teleportovanje svetla ili vec cega samo je korak do rata. I ja nisam sigurna da ce taj rat biti jednak za sve. Napredne tehnologije kao sto su Amerikanci naoruzace svoje dronove,napajace ih sa svojih letecih tvrdjava,a nijedan radar nece moci da ih vidi.Rat protiv necega sto ne vidis je vrlo tezak i zna se na zalost ishod.A opet da li ce nebo postati toliko zatrpano letilicama da ce liciti na gradski saobracajni kolaps.Zamislite samo da nebom umesto pcela koje sve vise nestaju i ptica lete dronovi svih mogucih drzava.Haos.
PROSLOST.Verujem da su se te bespilotne letilice koristile u svrhu snimanja i ispitivanja. I bile su vece i uocljivije jer su jako nisko letele.Ne znam cime je upravljano njima ali verujem da je vlasnik morao biti u blizini. I ono sto ja uvek kazem. Ako vidis nesto nepoznato, a imas priliku lepo da ga vidis i da shvatis da ti ne predstavlja opasnost,onda i nemas povoda za ikakav strah. Medjutim ovi mali dronovi koji su visoko i koji ti se mogu pribliziti sa kakvim god oruzjem u sebi ,a ti nemas priliku ni da ga vidis,a kamoli da znas sta nosi - e to je vec vrlo veliki razlog za strah.
KONACNO MISLIM DA SU DRONOVI I OVI FOTONI SAMO UVOD U JOS NEKU NOVIJU VRSTU RATOVANJA KOJU NE MOZEMO NI DA NASLUTIMO.

Нема коментара :

Постави коментар