среда, 5. новембар 2014.

GDE SPAVA DJAVO?

IZGLEDA SU PRONASLI GDE DJAVO SPAVA ? I PROBUDILI SU GA I ISTERALI IZ PAKLA!DZABA SU NEMIRNOJ DECI GOVORILI ;'ZNAS TI GDE DJAVO SPAVA" , U SMISLU DA STALNO UPADA U NEVOLJE ALI SE IZ NJIH I SPRETNO IZVLACI. I tako je djavo postao prisutan u svakom segmentu ljudskog zivota.Toliko je opste prihvacen (ne samo od strane satanista koji ga slave)nego uopsteno. Postao je i kompliment kao "djavolski si lepa","djavolski spretno si to obavio","pravi si djavolak u ljubavi".Pa nekako sam pocela da shvatam,sta je djavo u sadasnjem vremenu.Ako je djavo simbol zla,kako se onda pretvorio u kompliment/Da li smo poceli da slavimo zlo?Da li su nam 'crne hronike"koje nas bombarduju sa kioska i TV-a isprale mozak?Da li smo toliko otupeli da jedino emocionalno moze da nas dirne uzas iz iz tih hronika?Ne bih i ja da pisem o tome jer i sami znate sta se sve desava.A mi hteli ili ne hteli samo slusamo price o zlu.Djavo bi bio ponosan na nas.A mozda bi nam i zavideo jer smo ga u mnogome prevazisli.I da djavo u sadasnjem svetu nije onaj koga znamo iz prica i filmova .To je ono zlo koje cinimo sebi  i drugima ,pa i planeti.Jedno veliko zlo u obliku nase potrebe samo zlo vidimo.
Buducnost. Zlo ce se siriti svetom sve dok ne dostigne da postane gospodar sveta(kao sto mi verujemo da je to Bog).Djavo ce doci po svoje kad smo ga vec prizivali .I uzece nam sve ono dobro sto smo imali u sebi. .Ne treba ga kriviti za to. Mozda ali samo mozda to nece smetati ljudima jer ce biti bezosecajni i nece imati moralne principe.Pa ce im svejedno biti da li cine dobro ili zlo
Proslost. Lepo je bilo to vreme kad se znalo da je dobro pod pokroviteljstvom Boga ,a zlo da  je Djavolovo carstvo.I svi su se nekako trudili da kad umru idu u raj.Bog se slavio i slavilo se dobro.Ljudi su se cvrsto drzali moralnih principa. A djavo je bio ono strasno bice iz pakla - crno sa rogovima i repom.koga smo se plasili i pljuvali tri puta da ga oteramo.ZLOCINE KOJI SU SE DOGADJALI NISMO STAVLJALI NA NASLOVNE STRANE NITI SMO PRICALI O NJIMA NA SVIM VESTIMA.Mozda smo zaboravili da zlo- zlo i radja. Pa smo nasu decu poceli da vaspiitavamo pricom o zlu ,a ne o dobru. A onda ce oni  i ciniti zlo jer misle da je to sada nacin zivljenja.Pa ce onda to prenositi svojoj deci u jos vecem obimu,pa ona njihovoj dok se ta progresija ne prosiri celom planetom.
NE TRAZITE DJAVOLA! ON CE I TAKO SAM DOCI PO SVOJE!

Нема коментара :

Постави коментар