недеља, 9. новембар 2014.

OKEANI,MORA,BOZOMI

OKEANI,MORA,BOZOMI,MISTERIJE,PRAVI KRUG ZIVOTA.Svi znamo da dve trecine Zemlje cine vode.Ispitali smo samo 10%.Zato mi imamo Svemir.U nasim ocima plavo nebo i plavo more spajaju se na horizontu.I posto covek vise voli da leti nego da pliva istrazuje Svemir umesto okeane.Koje tajne se kriju u okeanima to niko ne zna.Zak Kusto je jedan od retkih koji je tragao za istinom u okeanu,ali mislim da to ipak cini vrlo malo.I dzaba sto je Zil VERN  pre 150 godina pisao o "Nautilusu"-podmornici.Jer imamo i podmornice i tehnologiju.ali nema zanimanja za to.Najvise me interesuju Atlantida i Bermudski trougao.Po mom misljenju oni su na neki nacin vrlo povezani sa vanzemaljcima.I pisala sam vec o nekim nagadjanjima da je ispod Bermudskog trougla lansirna rampa za vanzemaljske letilice.A ako sve to povezete sa Atlantidom (nestalim gradom-drzavom)koji je u svoje vreme imao u odnosu na druge vanzemaljsku tehnologiju.Pa namece se utisak da se nije "dzabe" sakrila ispod okeana. Onda opet jos jedno moje razmisljanje .Vanzemaljci su zabranili ispitivanje okeana..Jer gde bi onda sakrili svoje letilice?Zato sam ja sigurna da su okeani ostali neistrazeni jer u njima postoji paralelni svet u kome zivi neka civilizacija.Ako neko plovi paralelom 60 stepeni juzne geografsek sirine moze da obisdje ceo svet ,a da ne dotakne kopno. I da dubina okeana je do 3785 metara. Zar to nije dostiznije od Svemira?
Proslost. Jedna od teorija evoluicije coveka je da je zivot poceo u vodi. I da se iz vode izdvojio prvi organizam i krenuo na kopno,na novu evoluciju.Pa znaci bozom je iz Svemira morao da prodje put kroz okean (vanzemaljsku bazu)i izadje na kopno.Moram da napomenem da krug zivota vodi  voda - kopno - voda .Sto razbija onu teoriju nastao si iz zemlje u zemlju ides.A sto se tice bozoma.BOZOM JE BOZOM ,A LIK OBLIKUJE NJEGOVA UPOTREBA I TO VAZI ZA SVA ZIVA BICA.
BUDUCNOST.Idemo sad unazad .Kako ce apokalipsa unistiti zivot na zemlji (kopnu) ,sledeca realna stvar  koja mora se uradi jeste da se bozom vrati u okean(i cuva) do nekog momenta kad ce ponovo izaci nakopno.Po meni je to jedini realan nacin opstanka zivota na Zemlji.
JAKO BIH VOLELA DA SE ISPITA TA ATLANTIDA I JOS TOLIKO ISTRAZIVANJA BI MOGLA DA SE DESE .ZASTO NE BI ISPITALI SVE OVO STO JE NA NASOJ PLANETI,A ONDA DA SE PRAVIMO VAZNI SA ISPITIVANJEM SVEMIRA.

Нема коментара :

Постави коментар