четвртак, 15. јануар 2015.

SRBIJA,AFRIKA I INDIJA SU SESTRE

ETO NAMA ITRECE SESTRE.PORED SRBIJE I AFRIKE KOJE SU SESTRE PO MATERI PRIDRUZUJE NAM SE I INDIJA KOJA NAM JE SESTRA PO SIROMASTVU! A GDE JE SIROMASTVO TU JE I PAD MORALA!2868-oro dece umrlo je u periodu od 2005 do 2013-te godine jer je na njima testirana vakcina protiv raka grlica materice. I devojcica i decaka od 9 - 15 godina.SVEJEDNO KO JE DAO NOVAC JER SE POMINJE I IME BILA GEJTSA (SVI ZNAMO KO JE TO ZAR NE?)Njegova dobrotvorna fondacija finansirala je klinicka ispitivinja "CERVARIKSA"FIRME GLAKSO SMIT KLAJN I GARDASIL 9 FARMACEUTSKE KUCE "MERK",NA INDIJSKOJ DECI UMESTO NA POKUSNIM KUNICIMA!  UZAS! dECA su dobijala po 3 inekcije .a roditelji su za uzvrat dobijali po 10 dolara i objasnjenje da ce ta vakcina stititi njihovu decu od raznih bolesti naglasavajuci i malariju.U nasem okruzenju sem Evropske unije ,doduse i Hrvatska je u Uniji vakcinacija se sprovodi vec niz godina (u Hrvatskoj od 2013-te) .Vojvodina takodje predlaze devojcicama  od 11 do 14 godina da se vakcinisu uprkos mnogim nus pojavama i smrtnim slucajevima .Od blagih nus pojava u vidu gubljenja tezine,malaksalosti,vrtoglavici i povracanju do steriliteta i smrti!A, u Vojvodini uz preporuku za vakcinaciju koja bi bila besplatna trazi se naravno odobrenje roditelja koji uopste nisu dovoljno upoznati ni sa jednom od pomenutih vrsta vakcine (koja ustvari i nije bas sigurna,a i stiti samo od nekih vrsta humano papilo virusa).NARAVNO FARMACEUTSKE KUCE SE ODRICU ODGOVORNOSTI,TESTIRANJA SU NASTAVLJENA KLINICKU,CERVARIKS I GARDASIL 0 SU U UPOTREBI OD 2006-TE,DOSTUPNE SU I U SRBIJI ,A LJUDI KAO ONI JADNICI U INDIJI MISLE DA STITE DECU OD MALARIJE JOS I ZARADE ZA NJIH VELIKIH 10 DOLARA. Mi smo pa potpuno istraumirani od straha cim se pomene kancer,tako da kad nam kazu da nase devojcice zastitimo od te opake bolesti mi pristajemo na bilo kakvu vakcinu. ETO KOLIKO JE VAZNA OBAVESTENOST A KOLIKO JE STRASNO SIROMASTVO JER STRADAJU SAMO SIROMASNE ZEMLJE KAO KOLATERALNA STETA MNOGIH ISPITIVANJA.
BUDUCNOST. Radujem se i povodom ove teme nadam se bliskoj buducnosti kada ce i najsiromasnije zemlje imati informacije koje ce ih zastiti od ovih uzasa.Tada nece moci bilo ko da vrsi ispitivanja ni na ljudima ,a kamoli deci.Ukljucila bih i zivotinje. Jer i one su ziva bica. Tehnologija ce toliko napredovati da ce se na ljudskim tkivima (vidi blog od juce) u labaratoriji vrsiti sva ispitivanja i tako i treba.
Proslost. SAMO JEDNA STVAR. DESAVALO SE OVO STO SE I SADA DESAVA ALI SE NIJE ZNALO! ZATO BOZE POMOZI NAM DA PRESTANU OVI EKSPERIMENTI NA LJUDIMA!

Нема коментара :

Постави коментар