недеља, 4. јануар 2015.

VASIONA

VASIONA - JEDNA VELIKA MISTERIJA I CUDO. NAUKA JE NEKAD VRLO SKEPTICNA PREMA DOKAZIMA  DONETIM IZ TOG PROSTRANSTVA. ALI, AKO SE  OTKRIVA DELIC PO DELIC I NAUCNICI SVE VISE VERUJU U PRICE KOJE NEKADA NISU HTELI DA PRIHVATE!
Evo jedne: Jos 1966-te godine naucnici su "sahranili" Boga.Jer covek se otisnuo u svemir pa vise ljudski rod nije imao potrebu da se toliko oslanja na boga. U vezi s tim dok smo jos na Zemlji  sa napretkom tehnologije poljuljana je cak i prica o Hristovom rodjenju u Vitlejemu.Pre svega arheolozi tvrde da je Isus ipak rodjen u Nazaretu odakle mu je i porodica,a da se Vitlejem spominje samo zbog povezivanja sa Davidom i Solomonom,Vratimo se u svemir. Dakle Amerika je imala program za ispitivanje Vasione koji se odnosio iskljucivo za pronalazk vanzemaljskih civilizacija, Medjutim,kako nista nije pronadjeno (ili jeste ali se cuti) ,taj je program ukinut zvanicno 1993-ce godine. Ipak ljudi koji imaju mogucnosti (citaj prvenstveno novac) ispituju tu mogucnost i dalje. I treba.Jer potpuno je logicno da nismo sami u svemiru. Tako da zaokruzim pricu.Naucnici  imaju sada i naucne dokazae da Bog postoji. I to me je obradovalo jer zasto bi covecanstvo ostalo bez onoga sto mu pomaze u svim teskim situacijama - vera u Boga. I nijedna  tehnologija, nijedno ispitivanje Vsione ne moze ljude da odvrati od verovanja u Boga. Bog postoji kao i vanzemaljske civilizacije. I samo je pitanja dana kad cemo se sresti sa njima. A za to je potrebno da se uklope racunanje vremena i prostora sa ostalim stanovnicima Vasione.
Buducnost. Mozda ipak treba da se fokusiramo na taj Mars.Jer rover Kjuriositi pridodao je listi dokaza "zivota" na toj planeti i cudan kameni predmet koji neodoljivo podseca na sarkofag - kameni mrtvacki kocveg! Eto i oni umiru a mi jurimo ka besmrtnosti?!
Proslost.Mnogo naucnika  i arheologa i istrazivaca Vasione kao sto su  bili Deniken i Karl Sagan i mnogi drugi  nailazili su na mnogo nepoverenja  prema njihovom radu ,a evo kako odmicu godine i ispitivanja,sve vise se uveravamo koliko su oni bili u pravu. Jos oni nisu posedovali ovakvu tehnologiju pa ipak su njihove price u mnogome bile istinite. I KAO STO REKOH JUCE DA NISU NAUCNICI MALO POSUSTALI .Ono sto smo u filmu POVRATAK U BUDUCNOST VIDELI DA CE POSTOJATI 2015-TE NE POSTOJI.(pogledajte i jucerasnji blog).
POZDRAV!

Нема коментара :

Постави коментар