петак, 9. јануар 2015.

TESLA

TESLA JE UMRO NA BOZIC PRE 72 GODINE! I NIKO NE MOZE DA OSPORII KOLIKI JE TO GENIJE BIO.NJEGOVA DELA I IZUMI NE MOGU DA STANU NI U JEDAN VEK! I UPROKOS  POSTOVANJU ZBOG NAJVECEG NAUCNIKA U ISTORIJI COVECANSTVA POSTOJE NEKE STVARI O KOJIMA SE NE PRICA. Pisala sam vec o tome da je Tesla posedovao neverovatan strah od zena i da je uz svu genijalnost ispoljavao cudnu ritualnost prema nekim stvarima. Ali nisam zaista sigurna u to sto mu se ovih dana pripisuje.Mada zaista ne znam zasto bi njegovo seksualno opredeljenje uopste bilo bitno kada svi znamo sta je ucinio za covecanstvo. I eto, Hrvati koji se kunu da je Tesla njihov za obelezavanje dana njegove smryi (na pravoslavni Bozic) izasli su sa pricom da je Tesla voleo muskarce to jest da je bio homoseksualac!Pa sta! Koliko velikana je to bilo . I Aleksandar VELIKI i Mikelandjelo i mnogi drugi.Neki profesor istorije i tehnologije sa univerziteta u Virdziniji tvrdi da je Tesla u svom zivotu "voleo" nekoliko muskaraca.I opet kazem pa sta?! Da li je to tacno ili nije potpuno nema veze sa njegovom genijalnoscu.Takav genije treba da ostane u pamcenju samo zbog svojih izuzetnih pronalazaka koji su citavom covecanstvu obezbedili bolji zivot!
Buducnost.Kako idemo ka tome da nece postojati muskarci i zene nego samo jedno od to dvoje i kako ce seksualnost koju mi znamo nestati potpuno ce biti svejedno koje je seksualno opredeljenje imao Tesla. Tako da ce naucnici u sledecem vremenu koje dolazi Tesli odavati priznanje za njegovu genijalnost ,a nece se baviti kao sada ovakvim glupostima i pitati se da li je on bio gej ili ne.To me raduje!
Proslost. Citala sam mnogo oNikoli Tesli.Fascinirana sam njegovim pronalascima i nije samo elektricna energija u pitanju,Veliki sam postovalac iVelimira Abramovica koji toliko toga zna oTesli. I zaista.Zasto niko nece da shvati da je genijalnost i veliko opterecenje. Jer pricati ljudima o onome sto vi znate ,a oni ne znaju je izuzetno tesko.I uvek ce vas pre svrstati u ludakanego u genija jer im pricate o stvarima koje oni nikako ne mogu da shvate.Ja za Teslu oduvek i zauvek imam jedno misljenje.ON JE BIO VANVREMENSKI COVEK,MOZDA I PUTNIK KROZ VREME JER SU TAKVI NJEGOVI PRONALASCI - VANVREMENSKI!Sve ostalo kao sto su njegove ekscentrocnosti i mozda homeseksualnost su potpuno ne bitne.

Нема коментара :

Постави коментар