субота, 10. јануар 2015.

ZEMLJANI

ZEMLJANE CEKAJU VELIKA IZNENADJENJA!IAKO SAM U VISE NAVRATA PISALA O TOME DA JE CUDNO STO NISMO SVE ISTRAZILI NI NA OVOJ PLANETI NA KOJOJ SMO POPRILICNO DUGO,NEGO ISPITUJEMO SVEMIR.KAD STIZU VESTI O OTKRICU GROBNICE SLAVNOG OZIRISA.Ona jeste tokom XX veka bila obelezena na mapi ali nikad nije u potpunosti otkrivena jer se nalazi u ogromnom broju lavirinata i tunela. Spansko-italijanski tim arheloga obecava da ce do kraja 2015-te ova grobnica biti u potpunosti rasciscena i ispitana.Dobra vest. Kao sto je i dobra vest da naucnici sve vise pristaju na pricu o poseti vanzemaljaca nasoj planeti. Takodje prica o zvezdi Sirijusu je vrlo zanimljiva.Inace to je zvezda koja je najbliza nasoj planeti i najsjanija te je s kraja jeseni i zimi vidljiva i golim okom.Sada mnogo znamo o njoj.Ali kako je Africko pleme Dogona jos davne 1946-te godine o tome pricalo Francuskim naucnicima kad je Sirijus prvi put fotografisan 1970-te.Sirijus se u stvari sastoji od velike zvezde A i "belog patuljka) koji kruzi oko nje.Dogoni su znali ida opisu belog patuljka i da kazu da je napravljen od materijala koji je tezi od gvozdja na Zemlji.Takodje su znali da na svakih 50 godina beli patuljak obidje oko Sirijusa A.Dogoni tvrde da su ta znanja dobili od samih posetilaca sa Sirijusa I na kraju otkrice osam planeta u galaksiji zvanoj 'Zlatokosa" koje imaju tecnu vodu jos jedna je nada za spas Zemljana kad za to dodje vreme
Buducnost. CNN sam vec toliko puta pominjala,ali najnovija prica o emitovanju Sudnjeg dana je zaista preterala sve.Pre 34-ri godine Ted Tarner je obecao da njegov program nece stati ni do Sudnjeg dana, a pripremio je i program koji ce emitovati kad pocne Apokalipsa.PROGRAM CE POCETI PESMOM KOJA IM JE I HIMN" NEARERMY GOD TO THE".ZATIM SLEDI SNIMAK KOJI TREBA DA PUSTI POSLEDNJI ZAPOSLENI CLAN CNN PRE NEGO STO UMRE Sve su smislili sem to kako ce znati da je to zaista Sudnji dan?
Proslost. Mozda smo ipak bili srecniji kad smo manje znali. Sto vise otkrivamo sve vise se nalazimo u nedoumici,od postanka coveka,   pa do raznih otkrica i do ispitivanja Svemira. Nekako mi se vise svidjao onaj pocetak price kad smo put na Mesec gledali kao sto bi gledali neku bajku,I kad nismo mogli ni da zamislimo do kakvih ce se sve otkrica doci.
I na kraju da vas podsetim da mi je najnovija teorija o zamrzavanju DNK  svih zivih bica sve vise scenario po kome smo i mi dospeli na ovu planetu i tu bili "odmrsnuti", a kad se ova planeta"potrosi" onda ce negde odneti nase DNK i odmrznuti. Ima vec osam planeta sa tekucom vodom koja je najbitnija za zivot ljudske vrste.Pa ce izabrati jednu ,pa zatim ponovo neku i tako uvek u beskonacnosti vremena i prostora.

Нема коментара :

Постави коментар