понедељак, 26. јануар 2015.

TESLINA PURPURNA PLOCA

TESLINA PURPURNA PLOCA JE JOS JEDNA OD CUDA KOJI JE STVORIO GENIJE!Verujem ja u to potpuno,samo ako je zaista prava jer kazu da je po svetu za zadnjih 40-tak godina prodato 50-et miliona primeraka.A ja sam skepticna cim je tolika reklama da li je to zaista prava purpurna ploca koja jeste lekovita zbog svojih radiesteziskih talasa.Kako to uopste deluje?I sta je to alternativna holisticka medicina?Pa najprostije receno - ta ploca zraci vibracije koje pozitivnom energijom deluju na ublazavanje simptoma neke bolesti.Konatruktivna primena energije uzete direktno iz Univerzuma podize nas nivo svestii direktno podize stepen vibracije licne frekvencije ili licno tvoje zivotne energije.KOSMICKA ENERGIJA VIBRACIJA JE TEMELJ NASEG FIZICKOG  POSTOJANJA. Shvativsi to Tesla je uticao na pojavu personalnih oscilatora koji vibriraju u harmoniji sa osobom koja ga nosi i stvaraju zastitno purpurno energetsko magnetno polje.RALF BERGSTRESER je bio jako zainteresovan za taj Teslin pronalazak te je vec od cetrdesetih godina proslog veka pokusavao da sprovede u delo Teslina razmisljanja.I tako je pocetkom  70-tih uspeo da realizuje Teslinu zamisao govorivsi da ce te ENERGETSKE PLOCE POMOCI COVECANSTVU DA PODIGNE SVOJ VIBRACIONI NIVO!
Buducnost. Uvek iznova i iznova, naucnici ce otkrivati po neki Teslin pronalazak.Tako da se u potpunosti brise njegovo fizicko postojanje od tad do tad,Jer.... Relno. Njegovi su pronalasci vanvremenski. Toliko dobri, toliko okrenuti boljitku covecanstva,a toliko skrivani da do njega ne bi doslo. ZAISTA NE RAZUMEM DA U AMERICI POSTOJI TOLIKO TOGA STO JE TESLA VEC URADIO I NACRTA IZ KOJIH SE JASNO MOZE MNOGO URADITI. A Ameri to cuvaju kao "keca iz rukava" i vade kada je njima potrebno,a ne ostatku covecanstva.
Proslost. Svi znate pricu o tome kada je Tesla pronasao daljinski nacin prenosenja elektricne energije.Znate on je to osmislio da bude besplatno za covecanstvo. Naravno da mocnici nisu hteli da se odreknu ogromnog profita i tako sada tu energiju placamo basnoslovnom sumom novca,a mogli smo da je imamo za dzabe! E,Tesla,Tesla.Sad skoro procitah u novinama da je SRBIN DJORDJE JERIC VLASNIK SVEGA STO SE VIDI UZ  Nijagarinie vodopade ,te da je tik pored Teslinog spomenika (koji je tamo mnogo duze nego Teslin spomenik u Srbiji), njegovo zemljiste sa restoranima i mogucnostima kampovanja.I da njegov kamp postaje sentar srpskog okupljanja u tom delu Amerike!Tu se nalazi ogroman Skajlon toranj,hotel Holidej In,Kaskada,brojni hoteli i bolji restorani,prateci zabavni prostor,kao jedan mali grad!

Нема коментара :

Постави коментар