петак, 30. јануар 2015.

SAVET OCA

ZNACI KADA U SRBIJI 2015-TE GODINE,(XXI VEK .III MILENIJUM) OTAC DAJE SAVET SINOVIMA KAKAV ODNOS TREBAJU DA IMAJU PREMA DEVOJKAMA NECETE VEROVATI STA KAZE!!!!!SVAKA ZENA IMA RUPU!!!!!Da nisam cula ne bih verovala,a vi ako hocete poverujte.Savet je pritom dao covek koji ima dva sina i sve cerke!. A njima nikako nije rekao ono sto iz te uzasne "filozofije" logicno sledi DA JE I SVAKI MUSKARAC ZAPUSAC ZA TE RUPE!Pa da li ce se ikad u Srbiji promeniti taj totalno poremecen sistem vrednosti u kome muskarac vredi,a zena ne! Pa ubila sam se pisuci kako je zena ponizavana i na poslu i kod kuce,a pritom toj i takvoj zeni danasnji muskarci su svalili na ledja sav teret ovog novog ubrzanog zivota.Zasto muskurci u Srbiji zene posmatraju kao"RUPE" bez ikakvog osvrtanja da te rupe u telu koje "posuduju" imaju i osecanja i pamet i veliku takoreci neprocenjivu vrednost.? DA LI TI MUSKARCI OMALOVAZAVAJUCI ZENE U SVOJOM OCIMA DIZU SAMI SEBI CENU?Jer ako su realni i hoce nekako da priznaju sebi vecina njih ne radi i te "rupe" ih izdrzavaju. STRASNO! Potpuno sam uzasnuta jer ma koliko pricali o tome da je zena uspela da se izjednaci sa muskarcima u Srbiji to samo znaci da je pored kucnih poslova i radjanja i gajenja dece dobila "privilegiju " i da radi "ravnopravno" sa musjkarcima ,a da bude manje placena za iste poslove!PARADOKS ALI ZIVA ISTINA! Zene u Srbiji zbog nekakvog Balkanskog mentaliteta rade vise nego bilo gde na ZAPADU, a imanju manje prava nego u Indiji i Africi!
Buducnost. Ma pisala sam vec da ce u buducnosti (ali ne znam kad ce to biti) i steta je sto mora tada i ova civilizacija da propadne,zene i muskarci biti isto!Ne mislim na ravnopravnost koju sada kao imamo.Nego ce ljudska vrsta biti bespolna.A poslove od produzenja vrste pa do kucnih poslova obljavljace,komjuteri,roboti i labaratorije! Pa dobro!
Proslost. Jos jedna mudra recenica moje bake.Jene izuzetne zene koja je uspela da u vremenima posle II Svetskog rata dokaze da zena moze sve.RAZVELA SE,ZAPOSLILA KAO VASPITAC I POTPUNO SAMA ODGAJILA TROJE DECE(NASTALE U (POMENUTOM BRAKU)  BECZ DINARA ALIMENTACIJE.
KADA SE RODI DEVOJCICA U SRBIJI NIKO JOJ NE DOZVOLJAVA DA PRICA JER MALA JE STA ONA ZNA.Kada se uda muz joj ne dozvoljava da prica. Zena je,sta ona zna. Kada ostari, niko joj ne da prica jer izlapela je,sta ona zna! REALNO KADA OSOBA ZENSKOG POLA IMA PRAVO DA PRICA?
ONDA KADA JE DOVOLJNO JAKA I PSIHICKI  I FIZICKI A NAROCITO FINANSIJSKI!!!!!!!

Нема коментара :

Постави коментар