понедељак, 5. јануар 2015.

URBANE LEGENDE IV

URBANE LEGENDE IV .IZ CELOG SVETA I NOVIJE I STARIJE. JOS PRICA KOJE SE PREPRICAVAJU I U KOJE SE VERUJE.
Prica o 179-to godisnjem obucaru Mahmati Mashutsiju iz Indije je totalno za verovali ili ne. On tvrdi da je rodjen 6-tog januara 1835-te godine. I da je svoje 122-ge godine radio obucarski posao. Kod lekara kaze da je isao samo do 1971-ve godine kada mu je umro poslednji lekar kome je verovao.
Od 2004-te godine u malom Sicilijanskom mestu Kaneto ljudi prijavljuju samozapaljivanje elektricnih instalacija,kao i namestaja i kucnih uredjaja.Mobilni telefoni su im se sami praznili ili punili,metalni delovi pregrejavali,telefoni sami zvonili,automobili sami zakljucavali.I niz neobicnih dogadjaja koji su s pravom zaplasili mestane narocito sto ni naucnici ni vojska ni NASA nemaju odgovor.
Radio - stanica 45-et godina emituje zvuk ,a niko ne zna sta znaci..PORUKA UVB 76  izgovorena je na karakteristicnom ruskom akcentu,A iza nje sledi niz kodova brojeva i reci.Sve teorije padaju u vodu kao i prica o vojnoj spijunazi i hiljade raznih kombinacija u vezi spijunaze u opste.A ipak ta poruka odlazi od 70-te godine u SVEMIR ,a niko je do sada nije uspeo desifrovati.Znace samo onaj kome je najmenjena kako drugacije.
Mladi 23-tro godisnji Britanac tvrdi da zivi u zacaraanom krugu.To jest da konstantno dozivljava "deza vi" vec vidjeno.Naravno naucnici su podrobno ispitali mladica i nisu otkrili nikakve neuroloske probleme.Momak je pri zdravoj pameti ali  ne sme da gleda televizor niti cita novine jer vec zna sta u njima pise. Potpuno neobjasnjivo,ali momak je znao odgovore na sve sto su ga propitivali ,cak im je govorio i svoja licna osecanja koja je imao pri tim dogadjajima .Na primer oni mu procitaju  u najnovijim vestima o nekoj nesreci,a on isprica sve do detalja ( u jednoj je isam ucestvovao).Uzasno osecanje kad iznova dozivljavas nesto sto si vec doziveo.
I na kraju ne mogu  ja bez price o vanzemaljcima .Tom Keri tvrdi da je dosao u posed autenticnog snimka vanzemaljca koji potice iz 1947-me godine,bas one kad je krenula prica ovanzemaljcima u vojnoj bazi Rozvel.Strucnjaci su potvrdili da je fotografija autenticna. Pa da poverujemo.I onako su oni (vanzemaljci) odavno prisutni na Zemlji,ali mi se stalno pravimo da oni ne postoje. Nego su price o njima samo urbane legende.Kako da ne?!

Нема коментара :

Постави коментар