субота, 3. јануар 2015.

AURA

RAZMISLJAM OVIH DANA KAKO JE NAS ZIVOT IPAK VELIKO CUDO I MISTERIJA! MOZDA I ZBOG ONE AURE KOJU SU USPELI DA VIZUALIZUJU?!Znate to je onaj svetlosni prsten koji pokazuje vase raspolozenje,energiju i psihosomatske reakcije.Itako doktor VALTER KLINER ju je ucionio vidljivom.SUPER. A,opet covek nikad nicim nije zadovoljan te zeli da u nekim situacijama postane nevidljiv. Postoji jedna knjiga Nevidljivi covek u kojoj je potanko objasnjeno kako bi to moglo da uspe. Jedina zackoljica je unosenje hrane koja ostaje vidljiva u nevidljivom telu. ZA SADA AMERICKI ISTRAZIVACI IMAJU SAMO NESTO NALIK LUPI,sto omogucava da stvari koje gledas kroz nju postanu nevidljive.U fazonu Hari Potera sa nevidljivim plastom ali jos uvek ne mogu da ucine da i covek postane nevidljiv.Tu je i film POVRATAK U BUDUCNOST. iz koga je za sada uspesno "ukradena" fora sa leticim skejtom Hej ljudi u cemu je fora film prica o 2015-toj godini sto znaci da su se naucnici malo ulenjili jer neke stvari iz tog filma jos ne postoje.Leteci automobili na primer.Kao ni Bleker Dekerova
 hidracija hrane ni otkljucavanje vrata pomucu otiska prsta.Ni automatska setalica psa,ni roboti na pumpama. Za sada jos postoje video pozivi ,3D naocari i NIKE patike koje doduse zbog futuristickog vezivanja patika jos nisu u masovnoj proizvodnji.
Buducnost.Eto ti cuda zivota. Naucnici su poceli da kasne. Masta je ovaj put pobedila. A tako sam verovala da sve knjige pretvaraju u stvarnost. Velimir Abramovic poznati postovalac i znalac rada i izuma NIKOLE tesle RECIMO RADI NA VREMENSKOJ MASINI.NE ZNAM DOKLE SU ODMAKLI RADOVI.Nadam se da ce uskoro uspeti u svom poslu.NADAM SE DA CE SE I NAUCNICI MALO UBRZATI. Malo mi je neobicno to forsiranje nekih stvari koje nisu toliko bitne. Zato sacekajmo.Mozda vec do kraja ove godine ipak sve to sto je u filmu Povratak u buducnost 2  postane realnost.Takodje ako uspe teleportacija zasto ne bi i n operacija Nevidljivi covek. A i ta vremenska masina napokon treba da se pojavi.
Proslost. Pa rekla sam vec to je jedan izuzetno zacaran krug gde ne znas dali knjiga ili film inspirisu naucnike ili obrnuto. Takodje mislim da su  covek i njegov zivot velika misterija i veliko cudo.Od Darvinove teorije smo odustali , od Higsovog bozoma jos nismo, a ja imam najnoviju teoriju da smo mi odledjeni od strane neke naprednije civilizacije koja nam je preko predstavnika naredila da mi sada sakupljavo genetski materija za buducnost!

Нема коментара :

Постави коментар