понедељак, 22. децембар 2014.

GDE CES NA DOCEK NOVE?

GDE CES NA DOCEK NOVE GODINE?JEDNOSTAVNO PITANJE ,A UZASNO TEZAK ODGOVOR.Nekako smo neiskreni i prema sebi ,a tek prema drugima Ako nemamo s kim ili gde da idemo kazemo:MA DAJ BRE KO JOS TO SLAVI I KAO BAS TE BRIGA ZA NAJLUDJU NOC! Ako imas s kim da ides mucis muku gde da ides sa tako malo novca koji imas.Uglavnom da uklopis s kim i gde i jos da ti drugi zavide sto mozes to da priustis vrlo je retka pojava .Nije vise problem ni u generacijama.Jer ni mladi vise nisu euforicni i motivisani za bilo sta.Bez kinte i bez volje SREDNJA GENERACIJA bira udobnost doma ,a "trece doba" pa "sirotinjski" uplacuje docek u malom restoranu sa zivom ever grin muzikom. I njima je najbolje jer su tokom toliko godina nauspesnih doceka iz raznih razloga spustili kriterijume i shvatili sta je dobitna kombinacija. DOBRO DRUSTVO ,PRIJATAN AMBIJENT I EUFORIJA U GRANICAMA!Oni sto su ostali kod kuce imace problema sa prejedanjem i sa monotonijom  ponovljenih doceka jer vec znaju unapred redosled dogadjaja. PRAZNICNA VECERA ISPRED TV-a, VI U SLAFROKU NA SOFI GLEDATE PROGRAM KOJI JE JOS 'GORI' NEGO PROSLE GODINE.U ponoc se neko odgega po sampanjac ,cestita se Nova godina,odslusa pucnjava sa ulice i na spavanjac. Mladi imaju najveci problem.Previse jela sigurno nece ubiti njihove roditelje .Ali kako ce oni proci onako nezadovoljni i besni kad konzumiraju previse pica ili droge?!
Buducnost. Samo da nam uvedu to neko drugacije vreme i da se ovi doceci prorede pa kad ih se zazelimo jer ce ih biti na 10,50,100 godina.svima ce nam prijati. Jer onda nam sigurno nece biti dosadni kao ovi sto se ponavljaju iz godine u godinu.
Proslost. Boze koliko su Americki filmovi uticali na moje detinjstvo i mladost. U svakom Novogodisnjem filmu je srecna porodica,okicena kuca,pokloni pod jelkom,i svi kao veseli i svi se kao zabavljaju.To me je drzalo sve dok nisam dobila svoju decu .Dobro,Tu je jelka,ukrasi,paketici ,svecana trpeza ,ali kako je svaki dan sa gomilom male dece jako naporan ,a taj dan jos i vise zbog vise poslova svi bi zaspali vec oko deset sati (cim deca zaspe).A sada kada su ta deca velika sedim celu Novogodisnju noc kraj TV-a i telefona i molim Boga da ih ujutru vidim zive i zdrave.
Sve u svemu SRECNA NOVA GODINA  i probajte bar nesto malo da promenite, Ja cu sigurno probati!

Нема коментара :

Постави коментар