недеља, 28. децембар 2014.

NAJVAZNIJE JE BITI LEPA

NAJVAZNIJE JE BITI LEPA! AKO SI GLUPA NEMA VEZE!DANAS U SRBIJI LEPOTA KOSTA 25O EVRA NA SAT , A ZA DA UZIVAS U NJOJ CELU NOC 1000 EVRA.?!A STO NE ZNAS DA SE KAZE ORAO ,A NE ORO PA STA?! ZAPANJUJUCE! Mimi Oro je nocas u Padinjaku,ali ona zna! A ko zna ono o cemu mora da se cuti ,vredi suvog zlata.. Tako da ne bi "propevala" svi ce se podtruditi da jioj ta noc bude jedina provedena u pritvoru. A sudjenja mozda i ne bude jer nas toliko bombarduju skandaloznim informacijama ,pa plus licni problemi  ko ce se ovoga setiti i pamtiti da li je bilo sudjenje ili ne.I tako ce po ko zna koji put pobediti moc,lepota,glupost,korupcija ....A sta da radimo mi koji nismo Mimi Oro ili Stanija ili Kim KARDASIJAN,?Da mesecno inkasiramo cak 250 evrica teskom mukom zaradjeno kod nekog privatnika koji to potrosi na Mimi  za  sat.I da cutimo i radimo i jos budemo srecni sto radimo! Al ne moze ovo da te ne takne!A najvise me nervira i to sto se to stalno ponavlja i stalno se o tome prica i stices utisak da se te devojke tretiraju kao uspesne i popularne.
Buducnost. Tu bar nece biti problema .Svi ce biti isti pa lepota nece moci da se unovci kao sada. Nadam se da ce to vaziti i za glupost i beskrupuloznost.To je super. I sve vise se odusevljavam  zbog tga. Svi jednaki.Pa to je san covecanstva od prvobitne zajednice. I tako sve tece,sve ide u krug ,pa ce nestati i ove starlete i ovi tajkuni .Jedva cekam jer koliko god mi objasnjavali ne ide mi u glavu sta su i jedni i drugi u stvari.Koja je to profesija koja donosi toliko novca i skandala.
Proslost. Ma dobro,prostitucija je najstariji zanat na svetu. I sto je Simonida u svoje dve knjige pod nazivom Grabljivica ispricala o BEOGRADSKIM PROSTITUTKAMA ZAISTA JE U JEDNU RUKU ZA RESPEKT..Ali  glavne licnosti su to uglavnom radile za opstanak i uzasno je sta su sve prosle. Prodavati svoje telo za hleb ili placanje stana za sebe i dete moze donekle i da opravda tu prodaju nase najvece i jedine ustvari vrednosti.Jer uz telo neminovno prodajes i dusu.Ali kako da shvatis i prihvatis ovo prostituisanje starleta.To je definitivno dno dna. Nize od toga jedna zena ne moze da padne. A one se ponose i hvale svojim "uspesima" i drustvenim statusom i popularnoscu. Jadno je drustvo u kome su stalete popularne toliko koliko i jedna estradna zvezda,glumica ili sportista ili politicar. Nekad to nije moglo da se desi ,popularnost se sticala radom i talentom .Znaci drustvo je zrelo za propadanje  kao i cela ova nazovi napredna civilizacija.

Нема коментара :

Постави коментар