среда, 3. јун 2015.

ZLA ZENA

DA LI STE CULI ZA MARIU LEON ? AKO  NISTE I NEMA VEZE! NECU DA SE OVAJ BLOG TUMACI POGRESNO! NE PISEM O NJOJ STO JE DOBAR LIK ALI SVAKAKO JESTE ZASLUZILA DA NAPISEM NESTO JER JA PISEM O RAZNIM VRSTAMA  ZENA I DOBRIM I LOSIM I DEVOJCICAMA  I MAJKAMA (IMAM I JEDAN BLOG ZLO SE PODMLADILO)! Sta se dogodilo da je majka cak trinaestoro dece jedna od 10 najopasnijih zena na svetu. Njima i muskarci sefovi mafije "skidaju kapu"! U istoriji samo je Marija Terezija austrougarska carica imala toliko veliku moc i toliko veliko carstvo!Los Andjeles je pretvorila u pakao po izjavama policije. Njen "biznis" sem trgovanja drogom i trgovanje oruzjem i ljudima! Vrlo  su neobicna njihova shvatanja o porodici! S jedne strane je pozrtvovana majka (hej i to trinaestoro dece) ,a s druge strane je  mafijaski "boss".Cuvanje porodicnog posla meksikancima je kao i sicilijancima zakon! Za vreme koje je bila "glavna" cak sestoro dece je ukljucila u porodicni "posao".U periodu od 2000-te do 2008-me kada joj je u obracunu ubijen jedan od sinova jer su policajci videli da drzi kalasnjikov ne moze se nabrojati koliko je tu bilo ubistava, profita i prevara. Mozda bi jos bila na slobodi da nije otisla sinu na sahranu. Za neverovanje je da je pored svih dokaza dobila samo 8 godina robije!Njena grupa nije u potpunosti uhapsena ( to se recimo u  italijanskoj seriji Hobotnica jako lepo poredi mafija sa kracima hobotnice koji ponovo niknu ali glava je uvek tu),te se meksicki  narko- karteli nikada ne mogu potpuno unistiti! Moram jos malo da skrenem sa teme .Procitah u novinama ovih dana da su Srbi "najeftinija" radna snaga u narko kartelima jer su spremni za 10,000 dolara da drogu krijumcare i u stomaku ali bogami i celu tonu na brodu ako treba!Nije fer da ne spomenem i ostalih devet zena sa vecim mudima od mnogih muskaraca. To su Sandra Beltran( koja je zaradila nadimak "Kraljica Pacifika), zatim Klaudija Feliks koju nazivaju Kim Kardasijan Kriminala (stalno kaci "fotke" na instagramu),DZudi Moran (poznatija kao majka),Telma Rajt ,Ana Gristina,Rafaela Gomez,neizostavna Boni Parker i jos nekoliko manje poznatih. Sve su bile opasne zene ali sve su imale porodicu(  Maria Leon i najvecu porodicu).Neverovatno je i to da su kao sto rekoh sem droge krijumcarile i devojke za "belo roblje" , a i same su bile zene?!Zamalo da zaboravim najokrutniju od svih koju je ovih dana prijavio decko zbog brutalnosti. Marija Melisa Kalderon LA CHINA!
Buducnost. Zene su odavno preuzele sve vrste poslova. Uspesni su menadjeri velikih korporacija,voze avione i kamione, rade kao IT  strucnjaci ali eto bave se i kriminalom! I to uz porodicu! Meksicke zene su otisle korak dalje od Sicilijanki jer one su bile samo zene mafijasa.Meksikanke su surove i ne libe se ni da ubiju nekoga ,a opet su privrzene porodici.Vidim onda jako crnu sliku buducnosti. Zlo ce se toliko prosiriti po  planeti jer na kontinentima kao Evropa i Amerika nece biti dece (visok standard - nizak natalitet),ali ce zato u sredinama sa nizim standardom biti mnogo dece ,a  zbog opste krize i prenaseljenosti  zlo ce se mnogo vise rasiriti. Sve do apokalipse ljudi ce ziveti u kandzama raznih zala!
Proslost. Steta sto su zene krenule u tu emancipaciju bilo kada. Zenama je zapravo najbolje bilo dok su bile samo zene i majke. Pogledajte samo oko sebe zaposlene zene koje moraju biti i dobre majke i dobre zene i dobre radnice. Nije im nikako lako! Ali bar su u mnogome sacuvale svoju zenstvenost i ranjivost. Pa u situaciji kad ne daju rucak na vreme i dobiju batine jos uvek cute i trpe. Ne treba da trpe! A ne moraju ni da budu kao gore pomenute opasne zene samo nek kad su vec emancipovane i mnogo obrazovanije i imaju toliko nacina da saznaju sve o nasilju ,neka ne dozvole da budu zrtve tog  nasilja.
ZENE SU NEKADA BILE ISTO PAMETNE I LEPE I BILE SU UKRAS SAME PO SEBI,SVE DOK NIJE DOSLO OVO NEKO NAOPAKO VREME PA SE PORODICNE I PRAVE VREDNOSTI GLEDAJU SAMO KROZ NOVAC. PA ILI SU SAME KRIMINALCI DA BI PRIUSTILE SEBI MNOGO NOVCA I LUKSUZAN ZIVOT ILI SU SAD MODERNO PROZVANE "SPONZORUSE "KOJE OD MUSKARACA UZIMAJU NOVAC.  ONE NORMALNE, PRAVE ZENE  KOJE SU SRECOM OSTALE ZADOVOLJNE ONIM STO IMAJU TO ZASLUZUJU MUKOTRPNIM RADOM I NA POSLU I KOD KUCE!

Нема коментара :

Постави коментар