уторак, 9. јун 2015.

MRTVO MORE

MRTVO MORE! NE ZNAM BOLJI IZRAZ ZA OVO VREME U KOME ZIVIMO,ZA OVU ZEMLJU U KOJOJ ZIVIMO! NEZAINTERESEOVANOST ZA LJUDE OKO SEBE ,ZA OKOLINU I DOGADJAJE! PRE NEKI DAN JE PRONADJEN BRACNI PAR U  CENTRU BEOGRADA  POSLE DESET DANA. JADNI NISU UMRLI ZBOG TOGA STO NISU IMALI NOVAC VEC STO  NISU IMALI NIKOG  DA  IM  DONESE HRANU! Neki umiru sto nemaju novac za hranu. Neki se ubijaju pa ih pronalaze  na neverovatnim mestima (lovac je skoro pronasao u zabacenom delu jedne sume u Srbiji obesenog 55 godina starog muskarca koji je bio polu pojeden od strane neke zivotinje).Dok ovo pisem tekst me podseca na urbane legende jer ovo je sve toliko strasno bas zato sto je istinito. Ja uvek kazem da su horor filmovi nista prema ovome sto se dogadja oko nas. Naravno , u drugim zemljama isto postoje ovakvi uzasi,ali za to me bas briga! Realno,mnogo vise me pogadja ono sto se desava u nasem dvoristvu. I svi koji  zaista rese da dignu ruku na sebe pre toga su nekome govorili o tome ali ih niko nije stvarno saslusao ( nego samo na brzinu i povrsno,ni  razumeo , i prosto nije poverovao. I  ljudi koji vrse nasilje i postaju ubice i masovne ubice ,verovatno su mogli biti spreceni da je neko hteo da se bavi time. Nego su svi odgovornost prebacivali na nekog drugog.Tinejdzeri se "prodaju" za 500 dinara, drogiraju se od 12-te.piju od 13-te do punoletstva "zreli" su za odvikavanje od droge,alkohola,promiskuiteta,kockanja, zavisnosti od tehnologije,a nezeljena trudnoca mladih  koja je nekada bila jedino cega su se roditelji plasili nalazi se iza svega ovoga! Sad su roditelji srecni ako je to u pitanju,a ne neka seksualno prenosiva bolest ili  navedene zavisnosti.Nemamo vremena da pratimo sta nam rade deca, partneri,komsije,prijatelji,rodbina,kolege. Ali zato znamo sta se desava u Parovima, sta je rekao Vucic ili Seselj, da li je Stanijina guza dobro "ispala " i da li je Suzana Mancic "orisila" onu svoju .... za koju kaze da je davala na svim mogucim mestima ,a da je najbolji orgazam imala tokom seksa na stepenistu!!!! MRTVO MORE SE SADA JEDINO UZBURKA NA FOTKE STARLETA NA IZJAVE BUDALA I POLITICKA PREPUCAVANJA KOJA SU GORA OD OVE DVE POMENUTE STVARI! Ne daj boze da se zabrinemo i posmatramo pazljivo da li nam je neko u kuci pao u depresiju,ili da li nam komsija izlazi u dvoriste? Ne daj boze da pomognemo tudjem detetu ili zeni ako je u nevolji! NE DAJ BOZE DA UZBURKAMO MRTVO MORE I PROGOVORIMO O PROBLEMIMA NA POSLU!
Buducnost. Zato i treba da postanemo crvi ! Da se zacaurimo i zivotarimo u tom Mrtvom moru. Samo sto iz caure nece izaci leptiri. Nece izaci nista!Idemo ka tom cilju ubrzanim koracima. Uvukli smo se u svoje caure jos sada,za svaki slucaj. I bas nas briga. Spremni smo za sve ono cime nas plase. Apokalipsa moze da pocne! Uzgred neki naucnici tvrde da se na Marsu dogodio konacni obracun izmedju starosedelaca i neke vanzemaljske naprednije civilizacije i da su Marsovci unisteni nuklearnim oruzjem cije je tragove prikupila svemirska stanica Odisej.Pa sto smo onda zapeli za tu koloniju na Marsu? Mrtvo more ovde,Mrtvo more tamo zar nije onda svejedno?
Proslost. I da se vratimo na MRTVO MORE! Godisnje u Srbiji nestane oko 1500 ljudi. Od dece do staraca.Za nekima potraga krene odmah, za neke niko ne pita. Neke nadju zive,neki se sami vrate,a nekima se zauvek gubi trag. I dok se u vasoj okolini odvijaju tragedije i na "vase oci"  nestaje neko dete ili devojka biva odvedena u "belo roblje" zapitajte se da li ste mogli nesto da ucinite? I ako vam se desi "da neko stvarno poludi" zapitajte se da li je morao da zavrsi u bolnici - ludnici ili kako se nekad zvala Dom sa uma sisavsih ili mu je nedostajala vasa paznja,ljubav vreme provedeno u razgovoru!
MRTVO MORE UZBURKAJ SE DOK SE JOS MOZE!

Нема коментара :

Постави коментар