петак, 26. јун 2015.

PIRAMIDE I NA MARSU

OVAKO JA TO VIDIM! OVAJ DECKO STO TVRDI DA JE ZIVEO NA MARSU VEROVATNO JE ZIVEO U ONIM PIRAMIDAMA STO SU PRONADJENE I BIO JE FARAON! NASA JE OBJAVILA SNIMKE PIRAMIDE SA MARSA KOJA JE POTPUNO INDETICNA ONIM PIRAMIDAMA U EFIPTU! KO JE IZGRADIO I DA LI SU PODACI VERODOJSTOJNI (DA LI VISE DA VERUJEMO NASI?) NE ZNAM ,ALI SNIMCI POSTJE!
S druge strane tu je prica i o decaku o kome sam vec pisala i koji tvrdi da je sa Marsa.Ruski decak po imenu Boriska ima samo 7 godina,a ono sto prica tesko se moze podvesti pod "bujnu deciju mastu".Decak potpuno jasnim recenicama prica o marsovskoj civilizaciji,o megalopolisima, o marsovskim svemirskim brodovima, o letovima na druge planete, o zemlji Lemuriji koja se nalazila na nasoj planeti, gde je on dolazio i imao prijatelje! Uz svo neverovanje, cinjenice koje dete ne bi moglo da zna o proslosti Marsa, Zemlje, ta terminologija i poznavanje takvih cinjenica iz astrologije su potpuno uverile naucnike .. Jedino sto je ukazivalo na to da je u pitanju dete su te provale emocija i naravno izgled! Roditelji pricaju da je prve reci izgovorio vec sa cetiri meseca a sa sedam je rekao i prvu recenicu Hocu taj ekser! Naravno sa jednom godinom je znao da cita iz novina, sa dve da slika u raznim nijansama. A iako ga niko nije poducavao sedeo je u lotosovom polozaju i primao informacije - bukvalno niotkuda. Vaspitacicama u obdanistu pricao je o Svemiru,Marsu, Indigo deci i planetarnim katastrofama sa samo dve godine?!Po nekim istrazivanjima zaista je postojala zemlja Lemurija ali pre oko 800.000 godina. Ustvari ona je bila kontinent koji je nestao u okeanu a njeni stavnovnici su bili visoki oko 9m. Boris prica da je gledao kako Lemurija nestaje i kako njegov prijatelj umire pod planinom koja je pala na njega.Zatim zapanjujuce je njegovo znanje o piramidama u Egiptu i o sfingi. Rekao je da tajna postojanja zivota nije ispod Keopsove piramide nego da treba otvoriti sfingu? Kako ,ne zna tacno - negde oko uva ili vec negde treba pritisnuti???Fascinantno je i njegovo razmisljanje o tome zasto se radjaju INDIGO DECA. Naravno , on ne zna da ih mi tako zovemo ali pouzdano tvrdi da sada moraju da se radjaju mnogo nadarenija deca ,mnogo iznad zemljanskog mentaliteta jer nadolazi nova epoha!!! STA JOS TVRDI MALI BORIS? Tvrdi da ce on ziveti vecno kao i ostali marsovci i da oni na Marsu udisu ugljen dioksid i da su vecno mladi izmedju 20 i 30 godina po nasem vremenu. Ne svidja mu se sto je ovde u ljudskom telu ,sto udise kiseonik i sto stari?Da, kada govori o unistenju Marsa pominje neku celiju! O toj opasnoj celiji Ruski naucnik je upozorio Sovjetski svemirski istrazivacki tim, ali mu niko nije verovao. I tako su cak dve letilice 1988-me unistene kad su pokusale da slete na Mars? A sada vrh price! Dete je kredom nacrtalo nesto trouglasto i reklo da su takve letilice kojima  "oni" putuju kroz Svemir.
SASTOJE SE IZ 6 SLOJEVA; Spoljni sloj cini 25% izdrzljivog materijala,
Drugi sloj zauzima 30% i slican je gumi,
treci je isto oko 30% i opet je od metala,
cetvrti sloj je magnetni i sluzi za napajanje letilice energijom toliko ogromnom da do Zemlje moze stici vrlo brzo ,a i bilo  koju tacku  u Svemiru!
Buducnost. Vrlo jasno se vidi povezanost. Tolika nasa (americka) opsednutost kolonizacijom Marsa. Pa Boriska tvrdi da oni odavno dolaze na nasu planetu i pre nego sto je Mars potpuno unisten i to po vodu! Dolazili su svojim svemirskim letilicama po vodu! I tada su ih videli Egipcani,Maje i ostavili slike na pecinama i piramidama! Zatim ovo radjanje indigo dece zaista budi sumnju da su ona daleko iznad svog ovog naseg danasnjeg znanja. I da Boriska kaze da ce ta deca krenuti u rat i to informacijom. Ima logike. Oni ce otvoriti sfingu! INFORMACIJA CE BITI MOC BUDUCIH CIVILIZACIJA! A NE NOVAC! HVALA BOGU! INFORMACIJE KOJE CE OMOGUCITI ZIVOT I ZEMLJANIMA I MARSOVCIMA I OSTALIM STANOVNICIMA SVEMIRA! GDE IMA VODE,HRANE I BITNIH STVARI ZA OPSTANAK!
Proslost. Imali smo da se ne ponavljam u nasoj ljudskoj proslosti mnogo primera ljudi koji su bili natprosecne inteligencije. I koji u svoje vreme nisu mogli da budu shvaceni jer su govorili o nekim jako cudnim stvarima. Doduse sve je posle njih postalo stvarnost ali na zalost mnogi nisu doziveli da dokazu da ne pricaju gluposti.
TAKO NA KRAJU MORAMO DA VERUJEMO U BORISKU,INDIGO DECU,MARSOVCE I NOVU EPOHU KOJA NEUMITNO STIZE!

Нема коментара :

Постави коментар