четвртак, 15. септембар 2016.

KAD MUSKARAC MUSKARCU RODI BEBU

DOBRO! I MUSKARCI CE DA RADJAJU! GEJ PARADA ILI PARADA PONOSA PONOVU U BEOGRADU PO KO ZNA KOJI PUT. I MOJA PRICA O TRADICIONALNOJ PORODICI GUBI SMISAO! KAD MUSKARAC MUSKARCU RODI DETE STA CE ONDA ZENE UOPSTE? ILI 'IMPERIJA UZVRACA UDARAC" JER VEC ODAVNO I ZENA ZENI RADJA DETE BEZ MUSKARCA!!!! TO VODI NARAVNO DO VREMENA KAD NECE POSTOJATI NI MUSKARCI NI ZENE NEGO NESTO!!!!
Ne znam odakle da pocnem. Hajde prvo da razresimo misteriju moze li dete da nastane bez jajne celije? Tim strucnjaka medju kojima je i jedan Srbin naravno uspeli su da od obicnih celija i spermatozoida naprave embrion!!! Sto nas dovodi do toga da muskarci mogu da dobiju bebu bez ucesca zenskih gena ili da zene na svet donesu decu iako su sterilne.Prvi put u istoriji covecanstva je dokazano da do  radjanja potomstva ne moraju da budu potrebne samo jajna celija i spermatozoidi!!! Da za eksperiment su upotrebljene celije koze i spermatozoidi. U isto vreme Kinezi su uspeli da stvore spermatozoide od maticnih celija i da ih uspesno plasiraju u jajnu celiju!Kombinacijom ovih istrazivanja doslo bi do toga da za stvaranje embriona ljudske vrste nece biti potrebni ni spermatozoidi ni jajna celija.
Gej muskarci mogu da odahnu, ovaj nacin stvaranja embriona imao bi za krajnji ishoda samo miks gena partnera ali ne i surogat majke!
Hirurzi su vec odavno uspeli da zenam koje su rodjene bez materice usade taj organ. Sada se radi na tome da se usadi i muskarcima koji zele dete sa svojim partnerom. Kad je mogao Svarcneger da bude trudan u filmu od pre dvadesetak i vise godina sto ne bi mogli muskarci danas?
Ceo taj proces usadjivanja materice i ubacivanje embriona jeste tezak i zahteva ogromu paznju i finansije ali nije i nemoguc! Naprotiv!
Ceka nas "svetla" buducnost. Muskarac,zena, deca, porodica bice sve manje prisutni. Umesto toga zena i zena i deca, ili muskarac i muskarac i deca  bice sve prisutniji. Kako ce to izgledati kada se detetu bude saopstavalo: Ovo je tvoja mama  a ja sam tvoj tata - a obojica muskarci ili obe zene??? Ne znam, meni je strasno! Po milioniti put se pitam zasto je onda Bog napravio muskarca i zenu koji radjaju decu. Jer u svemu tome ko ce opet najvise da strada? Pa, deca ko drugi!
Toliko smo daleko  otisli u sebicnosti da nas nije briga sta ce misliti nasa deca i kako ce ih to seksualno orijentisati. Da li ce dete koje je rodjeno od dve tate i dve mame koji izigravaju porodicu moci da prihvati da treba da ima ljubavnu i seksualnu vezu sa suprotnim polom?
'TATA' SE PORODIO, 'MAMA' DAJANA U SUZAMA! TRANSRODNI PAR DOBIO BEBU! ONI SU PRVI U SVETU KOJI SU TO USPELI! FERNANDO MACADO I DAJANA RODRIGEZ DOBILI SU SINA NAKON STO JE FERNANDO IZNEO TRUDNOCU DO KRAJA BEZ KOMPLIKACIJA!
STA TO RADIMO SVOJOJ DECI? ZASTO SE IGRAMO BOGA KAD JE ON ODREDIO DA POSTOJE DVA POLA? ZASTO TATA I TATA RADJAJU DECU UMESTO TATA I MAMA? I OBRNUTO?
GDE SMO STIGLI? NA KRAJ JEDNE CIVILIZACIJE KOJA JE BAR IMALA MORMALNU PODELU NA POLOVE - MUSKI I ZENSKI!
I MI MISLIMO DA JE NAJVECA PRETNJA COVECANSTVU NUKLEARNI RAT????

Нема коментара :

Постави коментар