петак, 23. септембар 2016.

LICITACIJA NEVINOSTI

LICITACIJA NEVINOSTI?! LEPSE POLOVINE TRAZE RUZNE POLOVINE?! MUSKARCI TOKOM DANA POMISLE OD 20-400 PUTA NA SEKS?! ZASTO MUSKARCI U SVEMU VIDE POZIV NA SEKS?
Ruskinja (20 godina) prodaje svoju nevinost za pocetnih 152.000 evra ,a onda se zahuktava licitacija pa dokle stigne. Nesto najbizarnije za ovaj vek i ovu civilizaciju. Odavno vec i ja mogu na operaciju i da postanem nevina posle 30 godina braka i radjanja cetvoro dece, a ne devojka od 20 godina.Prica je toliko glupa da nemam reci. A nije ona jedina. Svako malo se pojavi oglas u kome on ili ona prodaju nevinost. Mozda je jos veca fora za mladice . Kako tek oni dokazuju nevinost? I koga to privlaci? Sta je to u pitanju? Publicitet? Ili neki poremecaj licnosti? I onog ko nudi nevinost na prodaju i onog ko kupuje! a opet , pomislim sta li se zaista krije iza te price? Ne mogu da poverujem da je zaista rec o nevinosti , pogotovu ne na onaj nacin na koji mi mislimo. Sta god da je u pitanju, naslovi o tome me bas iritiraju!
Nekada su se partneri birali sem po spoljnom izgledu i po ostalim kvalitetima. Medjutim, kako su dosla potpuno neka suluda vremena partner se bira  najvise po materijalnom statusu! I to smo nekako prihvatili jer to u principu postoji oduvek,ali nekad se to krilo i nije se priznavalo da su zbog toga u vezi. Danas starlete i sponzoruse  to javno priznaju. A onda se pojavilo neko istrazivanje koje je trebalo da odgovori na pitanje zasto lepe,atraktivne devojke biraju ruzne muskarce - izuzima se materijalni stasus? Cudno! Njih 73 % reklo je da je to najvise zato sto se ruzni muskarci mnogo trude oko lepe partnerke!!! U takvoj vezi atraktivna zena opusteno uziva u paznji i ruzni muskarac je sve vreme na oprezu da ne bi izgubio svoju partnerku! Susta suprotnost je izbor muskaraca. Kod njih je izgled uvek prioritet u odnosu bilo sta drugo. Oni uvek biraju samo lepe zene i nemaju komplekse o svom izgledu.
Na to moze da se nadoveze prica o tome  da muskarci zaista mnogo misle na seks. On im je prioritet, pre hrane, sna ili licne higijene, odmora, ispijanja kafe... zato se desava da muskarci sve vide "seksualno" ,sto ih cesto odovodi do nesporazuma.Bas sam se nasmejala ovom oglasu,a on je jedan od mnogih duhovitih koje sam procitala zadnjih godina. Poput onog sa atraktivnom plavusom, dimenzija tih i tih, koja se hvali da ima prekrasnu kucu i kola da bi na kraju oglasa sitnim slovima pisalo da prodaje kosilicu za travu.
A sada drugi oglas koji sam danas nasla.  Zainteresovao je cak 15.000 muskaraca. CRNKA ,USAMLJENA, TRAZI DRUSTVO! ETNICKA PRIPADNOST NIJE VAZNA.JA SAM PRIJATNA I VOLIM DA SE IGRAM! VOLIM I DUGE SETNJE PO SUMI,VOZITI SE S TOBOM U AUTU,LOV, RIBOLOV I KAMPOVANJE! U UDOBNIM ZIMSKIM NOCIMA VOLIM LEZATI KRAJ KAMINA,A UZ SVETLOST SVECA JESCU TI IZ RUKE!  NOSICU NA SEBI SAMO ONO STO MI JE MAJKA PRIRODA  DALA! NAZOVI BROJ 404- 8... I  TRAZI DEJZI! CEKAM TE!
Shvatili ste sta su muskarci ocekivali, a oglas je zapravo o psu, a postavila ga je vlasnica za azile iz razumljivih razloga. Znala je da ce zainteresovati muskarce!
LICITACIJA NEVINOSTI UZ "SEKSUALNO" GLEDANJE MUSKARACA NA SVET OKO NAS NASAO JE SVOJ SKLAD PA I U KOMBINACIJI LEPSE I RUZNIJE POLOVINE U PARTNERSKOM ODNOSU I TO BUKVALNO!

Нема коментара :

Постави коментар