среда, 7. септембар 2016.

NOVI SVETSKI POREDAK I HITLER

HITLER JE HTEO ARIJEVSKU RASU - DECU PLAVE KOSE I PLAVIH OCIJU! NOVI SVETSKI POREDAK ZELI ROBOTE! I U JEDNOM I U DRUGOM  SLUCAJU STRADAJU OBICNI, NORMALNI LJUDI!  KAKO SE DECI OD RODJENJA "ISPIRA MOZAK"?
U Brazilu u gradu Kandido Godoi doktor Mengele (Andjeo smrti) po Hitlerovom naredjenju stvarao je arijvsku rasu. Grad je tretirao kao svoju labaratoriju , u kojoj je trudnicama davao razne preparate.Svaka peta trudnica u tom gradu radjala je blizance plavokose i plavooke! I danas posle toliko godina u tom gradicu se radja najvise blizanaca na svetu!Gradic od samo 6.000 stanovnika ima radjanje blizanaca 1000 ptua vece nego sto je globalni prosek .Postoje cak i dokazi da je vrsio vestacku oplodnju na zenama i kravama i tvrdio da ce dobiti muske blizance. Uzas!
Sta mislite da su prosirili projekat Hitler i Mengele? Koliko bi na svetu bilo arijevske rase? Mozda vise od Kineza. A Kinezi nisu vestacki stvoreni? Ili jesu? Onda bi od obicnih ljudi arijevci napravili robove koji bi ih sluzili.
Glavni krivac za gasenje cak 75% radnih mesta je nova tehnologija. Milioni mesta sirom SAD bice ugaseni zbog sve vece kompjuterske automatizacije.A sve to zbog jeftinijeg nacina proizvodnje. Dakle vlasnici fabrika prolaze jeftinije pa su konkurentniji na trzistu, a radnici idu na ulicu da bi se uklopili u novi svetski poredak ( procitaj clanak o Plavom zraku od pre neki dan) ,a on u ovoj fazi zahteva totalni bankrot svog obicnog stanovnistva i najvecu ekonomsku krizu ikada.
I sad moram da napisem nesto i o skolovanju dece iako sam zavrsila sa skolovanjem dece. I da. Ucenje je dobro, ucenje je korisno ali ne i skolovanje, ako razumete sta hocu da kazem. Zar ne vidite da ce masine zameniti ljude, a, onda koja je to sklola za rukovanje "vestackom inteligencijom"
Da se vratim na svojevrsno ispiranje mozga koje cinimo deci.Prvo je svakkao religija. Od krstenja (kada ih naravno ne pitamo da li zele da budu krsteni), pa preko veronauke u skoli. A da li je bilo ko od nas procitao celu Bibliju i da li uopste iako razume sve one dvosmislen price iz nje? Naravno da ne! A mi teramo decu da uce kako je Bog poubijao sva ziva bica  na planeti u potpu osim Noa?  Da se razumememo , u svim religijama postoji prica o ubijanju u ime Boga!!! I zar se ne moze biti moralan  i dobar covek i bez krstenja ( dacu samo svoj primer- nisam krstena). Moja deca jesu jer tako je nalagalo vreme kad su se rodili i naravno sredina u kojoj zivimo , o familiji da ne pricam.
Uzori! Decaci cim prohodaju dobiju prve pistolje i razno oruzje, a na kompjuteru igraju uglavnom igrice u kojima se neko bori protiv nekoga. Znaci, usadjuje im se etnicka pripadnost i borba za nju! Vecina devojcica se igra Barbi lutkama ,a to direktno vodi u materijalisticko shvatanje zivota. stereotip - da zena mora da izgleda super i da je uvek obucena u brendirane stvari i slicno.
Novac, ego i materijalizam usadjuju roditelji tako sto od pocetka odgajaju decu za zanimanja u kojima se dobro zaradjuje,radeci na njihovom i svom egu  koji ce zadovoljiti njihovu pohlepu i izdvojiti ih od drugih po materijalnom bogatstvu.
Televizija. Ovde ne bih imala mnogo za reci. Pogledajte programe. Pogledajte reklame na tim programima. Cisto ispiranje svacijeg mozga. Narocito decijeg!
Obrazovanje je kao sto rekoh potpuno lose osmisljeno., Cinjenice se stalno menjaju (sem u matematici) tako da ni deca u istoj kuci nisu isto obrazovana ako je razmak u njihovim godinama veci od 10 godina!!!! Da ne pricam da je ceo obrazovni program strogo kontrolisan i ima svoja pravila koja nas ogranicavaju.
Zdravlje. Dodatak fluorida u vodu ( ili u chemitralis - hemijski oblak koji cesto vidjamo na nebu) izaziva otupljenje koje vodi do bolje pokornosti stanovnistva.
STA ZAKLJUCUJEMO? NOVE GENERACIJE KOJE DOLAZE USPRKOS OVOLIKO RAZVIJENOJ TEHNOLOGIJI I NAUCI -  POSTAJU "TUPA" RADNA SNAGA DOK JE NE ZAMENE ROBOTI. ILI DOK ONI NE BUDU SLUZILI ROBOTE?
SVE JEDNO NOVI SVETSKI POREDAK JE SVE IZVESNIJI. I MISLIM DA JE VRLO BAHAT I NEMORALAN. ALI, I ONO STO SE DESAVALO SA GENETIKOM KOJU JE SPROVODIO MENGELE JE TAKODJE STRASNO.
SAD, PITANJE JE DA LI SE TEK SADA KADA JE NAUKA I MEDICINA NA VRHUNCU RADE TAKVE GENETSKE STVARI- ONDA NITI JE OVO NOVI SVETSKI POREDAK, NITI NAS CEKA NESTO GORE STO VEC U NEKOM MOMENTU ISTORIJE NIJE BILO?
SEM VESTACKE INTELIGENCIJE MOZDA?

Нема коментара :

Постави коментар