среда, 28. септембар 2016.

I POSLE TITA TITO

I POSLE TITA - TITO! I VANZEMALJCI ! I AMERICKI PREDSEDNICI VISE I POMALO I RUSKI! I VANZEMALJCI!
Ako ne zelim daovaj tekst bude beskonacan kao Svemir moram da se fokusiram. Dva kljucna dogadjaja vezana  za  vanzemaljce dogodila su se u SFRJ. 1966-te godine pao je NLO  blizu sela Otocek u bivsoj SFRJ. Dogadjaj je momentalno zataskan, a autopsiju su vrsili eminentni strucnjaci! Izgovor za mestane pomenutog sela bio je - da je pao avion ratnog vazduhoplovstva, i da se vrsi autopsija pilota ( kakvog vanzemaljca ?)
Nocni let tog 16.08.1977-me godine na relaciji Zagreb , Beograd ,Titograd avio kompanija Pan adria nije upisan bukvalno nigde, a imao je strasne posledice - vlada na nogama kao i vojni vrh , obaranje Miga 21 i smrt pilota! Svedocanstvo o NLO letilicama pored aviona dalo je cak 10 svedoka : radaristi, kontrolori leta, piloti... Ovaj dogadjaj - presretanje aviona od strane NLO letilice odlozio je cuveni Marsalov put u Kinu i Severnu Koreju i Rusiju! Naime avion sa 50tak putnika pratila je" uzarena crvena kugla" jos od Surcina. Nasi Migovi njih ukupno cetiri je intervenisalo ali su dva oborena , u jednom je poginuo pilot, drugi se spasao. Bez obzira na sve ugovor sa vanzemaljcima je potpisan! Prema ucesnicima  u dogadjaju letilica je imala precnik oko 150m i brzinu od neverovatnih 9.000km na sat! Pilotu Dobrosavu Dzebi zabranjeno je da prica o onome sto jevideo i to pretnjom po njegovu bezbednost. Tako je bilo naredjeno i ostalima. I oni nisu progovorili sve do skoro. A onda su strucno jer oni jesu strucnjaci objasnili sve kako je bilo . Od indetifikacije NLO do njegovog nestanka.
Ne verujem da su vanzemaljci hteli da odvrate od puta Josipa Broza,ali su svakako narusili mir. Tito je bio mason ,a oni su bili upoznati sa postojanjem vanzemaljaca koji su svakih deset godina po nasem vremenu donosili neke ugovore??? Tito je jedan od retkih koji je potpisao takav ugovor!
Najvise ugovora sa vanzemaljcima potpisao je Americki predsednik Ajzenhauer - cak tri. I sva tri u Novom Meksiku posle 1954-te godine (sedam godina od pada prvog NLO u Rozvelu - vojna baza - Novi Meksiko). Dvajt Ajzenhauer je sa vanzemaljcima komunicirao telepatski. I Vinston Cercil - britanski premijer zataskao je susret izmedju aviona  britanske vojske i NLO  koji se dogodio u  II svetskom ratu trazeci da se tajna cuva najmanje 50 godina kako ne bi doslo do masovne panike. Ipak ljudi sirom sveta prijave prosecno 600 vidjenja NLO sto znaci da ih je od pada prvog NLO videlo bar nekoliko miliona ljudi!
NLO koji je pao posle godinu dana od prvog primecenog ( da ne kazem da su vanzemaljci dolazili otkad postoji ljudska vrsta na nasoj planeti - sto dokazuju slike Maja i Inka, slike u egipatskim piramidama ,apa cak i neke freske iz srednjeg veka) nosio je 17 tela vanzemaljaca i zacudo veliki broj ljudskih glava pohranjenih u nekoj hranljivoj tecnosti? To dokazuje da su vanzemaljci oduvek radili sa ljudima - verovatno naucnicima  koji su vrsili jezive eksperimente na ljudima koje su "otimali" vanzemaljci!
1949-te godine zarobljen je zivi vanzemaljac nazvan Ebe. Njegovo telo jeimalo mnogo slicnosti sa biljkama. Nazalost posle dve godine se razboleo od nepoznate bolesti i umro!
Tajna svetska vlada ( Americko Ruska) postoji i dan dansi zove se grupa Bilderberg. Postoji od 1952-ge godine  i kontrolise sve svetske dogadjaje i sve svetske drzavnike! A nastala je kao ogranak masona za borbu ili saradnju sa vanzemaljcima. I TITO JE BIO MASON! U zataskavanje istine o vanzemaljcima umesani su naravno i Rokfeler i Rostild familije!
Zanimljivo je i sta zapravo traze vanzemaljci od "svetskih sila" - da uniste nuklearno naoruzanje kako ne bi unistili planetu Zemlju! Pa to je lepo od njih ,ali  "nasi " nisu pristali na to!
Jedini dogovor koji je uspesno potpisan i overava se na 10 godina (???) je onaj u kome se vanzemaljci obavezuju da nam daju nove tehnologije koje ne mogu naneti nikakvu stetu, a zauzvrat mi im dozvoljavamo naucna ispitivanja na ljudima s tim da osoba mora biti vracena na isto mesto i bez ozleda  i da joj se izbrisu secanja. Obe strane su dogovorile cutanje ! Nijedan narod ne sma da zna nista!
Nije fer mi smo njima dali podzemne vanzemaljske baze, a oni nama ne daju pristup u njihove baze na  Mesecu! Secate se da su i ruski i americki astronauti potvrdili da na Mesecu postoje vanzemaljske baze i da je program Apolo zato i obustavljen!
Americki predsednik Kenedi ubijen je zapravo zato sto je hteo da razotkrije postojanje vanzemaljaca. A svi filmovi o vanzemaljcima gde su oni cas dobri, cas losi u stvari su priprema za objavljinje postojanja vanzemaljaca.
Na Zemlji trenutno postoje cetiri vrste vanzemaljaca . Americki kongres smatra da je pitanje "vanzemaljac" trenutno najvaznije pitanje na svetu. Oni tvrde da nas vanzemaljci posecuju zadnjih hiljadu godina iz galaksija  Zeta Reticuli,Pleiades, Orion,Andromeda i Altair. U zaveru cutanja o vanzemaljcima su umesani :
Savet za medjunarodne odnose,Bilderberg grupa, Trilateralna komisija,porodice Rokfeler i  Rostild, naftni i bankarski karteli ,obavestajne sluzbe, glavni dileri kreka koji su pod vodjstvom DZordza Busa i probrani clanovi vojne hunte.
Jedan od astrofizicara i pripadnik americke vojske tvrdi da je prve vanzemaljce video jos 1964-te godine da su visoki dva i po metra , bledi i antropomorfni (covekoliki) i da ih je bilo petoro predstavnika prilikom potpisivanja ugovora tri  muskarca i dve  zene. A takodje tvrdi da i sada u Beloj kuci rade dva vanzemaljca?!
Sto se tice Rusa jos 2012-te Dimitrije Medvedov je kao predsednik Rusije  rekao novinarima da svaki predsednik uz sifre o nuklearnom naoruzanju dobija  itajna dokumenta o vanzemaljcima. Sve je predstavljeno kao sala medjutim , u tome ima mnogo istine!
I na teritoriji nekada SSSR i sada Rusije bilo je mnogo NLO letilica i mnogo "bliskih susreta trece vrste ' ali se iz Rusije ne prica o tome mnogo kao iz Amerike!
TAKO DA ZNATE ! AMERIKA , RUSIJA I TITO IMALI SU PUNE RUKE POSLA.NAROCITO TITO KOJI JE BIO PREDSEDNIK MALE ZEMLJE U ODNOSU NA AMERIKU, RUSIJU, KINU ALI JE BIO MASON I NEKAKO JE STEKAO POVERENJE SIROM SVETA I SVEMIRA!
PA POSLE SVEGA OVOGA I GLEDANJA TOLIKO FILMOVA SVE MANJE MISLIM DA SU  U PITANJU TEORIJE ZAVERE! NE, NA SNAZI JE CUTANJE DO MOMENTA KAD CE BITI OBJAVLJENO SIROM SVETA DA NA PLANETI ZIVE I VANZEMALJCI!!!!

Нема коментара :

Постави коментар