субота, 17. септембар 2016.

ZENA TREBA SAMO DA RASIRI NOGE

ZENA TREBA SAMO DA RASIRI NOGE!!!! SVE VISE ZENA SE ODLUCUJE NA ZIVOT SAMCA! BRAK JE VISE NEGO IKADA U KRIZI! SAMIM TIM I PORODICA! NA SVE TO I BRAK IZMEDJU ISTIH POLOVA!
Da li mozete da procitate recenicu - Zena treba  samo da rasiri noge i da ostanete ravnodusni? Nijedna recenica toliko ne vredja i ne  ponizava zene. Zar je zena samo zena tu dole i da li je moguce da su joj skupljene noge jedina odbrana? Narocito ako su izlozene silovanju! Zene i te kako znaju sta hoce, kad hoce i s kim hoce i nema potrebe za ovako brutalnu izjavu. I nije tacno naravno da je zeni dovoljno da samo rasiri noge. Nikako! Zeni treba ljubav i paznja ,a tek onda seks.Znaci kada se iznese ovakva konstatacija zena se svodi na automat kome  kad pritisnes dugme  (rasiris noge) treba samo odraditi nesto. Sta onda zene da kazu za muskarce? Kojima najcesce ne treba nista seksualno da bi skocili zeni medju noge. Dovoljno je da oni primete "poziv" ! Kako i koji to samo oni znaju ! Dakle zena ima isto delova tela kao i muskarci i svi je cine ljudskim bicem! Da li je ovo novo vreme kad je zena jaka i samostalna i samosvesna od muskaraca nacinila kukavice koje se brane bahatoscu i odvratnim recnikom. Vise i ne pogadja rec "kurva" jer se uvreda iste sadrzine nalazi i u reci" starleta" i "sponzorusa" i slicno. medjutim, okarakterisati zenu kao seksualni objekat na najgluplji moguci nacin zaista je velika uvreda.
Zene su sada u stanju da prave izbore. Da li ce se udati ,radjati decu i raditi bezvezne poslove ( jer zbog dece ne mogu imati karijereru) ili ce ziveti same ,baviti se karijerom kako zele , imajuci u vidu da  novac same zaradjuju. Biraju ljubavnike, prijatelje i vode vrlo ziv drustveni zivot. Sve izgleda super sem toga da brak kao institucija a samim tim i porodica propada.
Evo sta su ujednoj anketi rekle 40-to godisnje neudate zene:
-osecaj slobode je neprocenjiv,
-sa svojim novcem radim sta hocu,
-radim na sebi.
-imam zadovoljavajucu karijeru,
-zao mi je sto nemam dete,
-drustveni zivot mi je vrlo ziv,
-upoznajem mnogo razlicitih ljudi,
-nemam o cemu da pricam sa prijateljicama jer su udate jos pre 10-15 godina,
-ako nisam nasla idealnu osobu do cetrdesete nikada je i necu naci,
-zivot sa kucnim ljubimcem je opustajuci,
- sa godinama sam stekla mudrost i ako za sest meseci kod nekog muskarca vidim vise negativnih nego pozitivnih osobina prekidam vezu,
-u 40-tim godinama je teze nego u 20-tim ili 30-tim naci nekoga za brak. Muskarci vrsnjaci su njcesce razvedeni i nose tesko breme na ledjima, jos gore je ako su samci ,a samci biraju mladje devojke jesr su u krizi srednjih godina ,i uvek su manje zreli nego zene.
Ima tu jos dosta stvari i za  da i za ne - zivot samca je tezak izbor i zbog drustva u kome zivimo. Jos uvek u Srbiji kad kazes da si samac i u 30 a ne u 40 svi te gledaju cudno i misle da nesto s tobom nije u redu!
To vazi i za istopolne brakove koje totalno ne podrzavam jer bolje biti i sam nego u takvoj vezi jer ne bi postojala dva pola da  ne treba da postoje. Jos da im se daje pravo i da imaju decu i da se u skoli od prvog razreda uci sta je gej! Uzas! Skoro kao degradacija zena s pocetka teksta.
ZATO ZAISTA JESAM ZA IZBORE U SMISLU AKO NE MOZES NACI SRODNU DUSU RODI SEBI DETE ILI CAK NI TO NE MORA AKO NE ZELIS OBAVEZE I ZIVI SLOBODNO SVOJ ZIVOT. NE TREBA SE OPTERECIVATI SA ONIM STA NAROD KAZE JER NAROD UVEK IMA ZAMERKE NA SVE!
STO SE TICE MUSKARACA KOJI NE MOGU NACI SRODNU DUSU, ALI IPAK  MOGU DA USVOJE DETE I UCINE SVOJ ZIVOT KVALITETNIJIM ILI DA ZIVE KAO SAMCI UZ PRIJATELJE I LJUBAVNICE!
NIKADA ALI NIKADA NEMOJTE IZGOVORITI OVAKVE STVARI NI O ZENAMA NI O MUSKARCIMA JER NI JEDNI NI DRUGI NISU SEKSUALNI OBJEKTI NEGO EMOCIONALNA LJUDSKA BICA!

Нема коментара :

Постави коментар