уторак, 13. септембар 2016.

BAJER KUPIO MONSANTO

BAJER KUPIO MONSANTO! NEK NAM JE BOG U POMOCI1 I DOSAD SU NEPRIJATELJI DELOVALI ODVOJENO BROJ JEDAN  FARMACEUTSKA INDUSTRIJA I BROJ DVA  GMO HRANA, A SAD SU SE ZVANICNO SPOJILI! TAKO DA CE BAJER KOJI JE NAJVISE POZNAT PO PROIZVODNJI ASPIRINA KUPIVSI MONSANTO KOJI JE POZNAT PO GMO SEMENJU (KUKURUZ,SOJA, PAMUK, PSENICA, SECERNA TRSKA) POSTATI VODECI LIDER  NA TRZISTU PESTICIDA I SEMENA I TO U SAD, EVROPI I AZIJI!!!!
Nije cudo sto sam izabrala bas trinaesti dan u septembru. Nekako sam brojem trinaest naglasavala svoje najvece strahove kroz mesece pisanja blogova. A od ovoga veci strah ne postoji. Jadna nasa deca i unucici.
Svoj toj muci oko zagadjenja voda i zemljista pridodajmo i hranu i lekove i ocekujmo da budemo bar malo zdravi inormalni. Vrlo tesko. Pa, pretnje sajber ratnicima koji mogu za nekoliko minuta da iskljuce struju na celoj planeti. Pretnje ratom u nekadasnjem smislu reci nisu moguce. Sada postoji samo bioloski rat, hemjski rat i nuklearni. I ne zna se koji je strasniji. Da li cemo umirati od virusa i bakterija, da li od lekova i GMO hrane ili ce nas zbrisati atomska bomba. Kako god, pomoci nema.A ,onda sam videla tekst  koji nas uci kako da napravimo zalihe i da prezivimo neko vreme u kuci! I to citavih deset dana bez struje i vode. Da vidimo spisak zaliha .Osnovno je napraviti zalihu vode jer bez nje se ne moze. Koliko tacno se ne navodi u clanku ali recimo dve litre za pice po clanu i po dve,tri litre za minimum higijene.Hrana je najsigurnija konzervisana. Znaci konzerve ribe, gotova jela, pastete i slicno. Uz to i obavezno kesice  suvog kostunjavog voca. I tranzistor. Da, stari dobri tranzistor kao izvor vesti. Zaboravite pricu sa brasnom i secerom i slicnim namirnicama koje su nasi stari smatrali kao zalihe za slucaj rata. A kad nema struje i vode cemu li koriste nije mi jasno.
I sada da zakljucimo, deset dana bi mozda izdrzali pod uslovom da nije nuklearni rat. Ali kad izadjemo deseti dan - sta onda? Takodje, ako je u pitanju hemjski rat koji dozivljavamo vec decenijama unazad jer nas truju sa pesticidima i aditivima i ko zna cime pa nas jos i zasipaju cemitralisima (hemijskim oblacima), da li nas deset dana izolacije u kuci moze spasti? Ili ako smo dobili virus neizlecive bolesti ,mozelimo ga izleciti karantinom u kuci?
Da ne filozofiram vise. I do sada sam pisala u svojim blogovima da nas nista ne moze spasti od Novog svetskog poretka. On ce doci na bilo koji nacin. Da li kroz globalni zvanicni rat, da li preko trovanja hemikalijama ili epidejima bolesti? On ce svakako doci. Najmanje verujem da ce neko izazvati nuklearni rat jer mu se moze vratiti kao bumerang i njemu i njegovoj porodici i celoj naciji.
TAKO DA SADA KADA I ZVANICNO ZNAMO DA SU SE HEMIJSKA INDUSTRIJA I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA UDRUZILE MOZEMO "MIRNO" DA SPAVAMO! ONI CE VEC NACI NACIN I DA SE NE PROBUDIMO!

Нема коментара :

Постави коментар