четвртак, 29. септембар 2016.

DECA SU NAM OGLUPELA

DECA SU NAM OGLUPELA?! TESLIN 'ZRAK SMRTI"! I OPET TITO! I OPET MASONI!
Profesorka engleskog jezika  i knjizevnosti Ljubinka Boba Nedic ostavila je ovakav komentar na sajtu Zelena ucionica:
Tesko mi je da napisem ovaj tekst ,ali ucenici su nam sve manje inteligentni!Nucno je i strasno da jedan prosvetni radnik ,roditelj, covek, napise sve ovo. Jos je mucnija mogucnost da je sve to istina.Svih ovih godina primecujem ( a profesor sam 22 godine) da raste ravnodusnost, nezainteresovanost, otupelost...Ne mogu da prihvatim cinjenicu da saznajne mogucnosti  ucenika opadaju iz generacije u generaciju.Koncentracija se meri sekundama, a interesovanja su dva tri povrsna iobicno pogresna. Cast izuzecima . Jos uvek ima dobre i pametne i vredne dece!Promenilo se drustvo, ambijent je drugaciji, vrednosti su drugacije.Ali zar priroda nije jaca od drustva? Zar dete od deset godina nije veselo i radoznalo, a tinejdzer buntovnik pun snova i volje da promeni svet? Ne???? Pre dve godine sam se osecala jadno kada sam morala da iz operativnih planova izbacim sve dugacke tekstove .Te tekstove su deca do pre deset godina lako savladavala.Danas to moze samo dva tri ucenika. Najgore je kada ih pitas za misljenjenje. Nije ima jasno zasto treba da imaju svoje misljenje o nekoj njima bliskoj temi iz gradiva? Pre neki dan sam ih pitala koji bi bio njihov posao iz snova ako im novac ne bi bio problem. Saznala sam jedino da nemaju snove. Sistem je smislio resenje?! IOP -1 ! Napravi plan po meri dece : skrati gradivo, snizi kriterijume, ostavi im vrise vremena za splavove, rijalitije, turske serije... Ne masiraj ga zahtevima, ne teraj ga da stice znanje,pravi od sebe i od skole budalu cak i onda kad vidis da dete nece da sluca ida uci! Nije do njega, do tebe je! Tako kaze sistem. Zabavljaj ga , budi pun optimizma, stalno se osmehuj, ne podizi glas, nemoj slucajno da mu das jedinicu - jer nije do njega - do tebe je! Zato molim vas roditelji i vi kolege prosvetni radnici da ustanemo slozno protiv ovog zaglupljivanja nase dece! Protiv propadanja mladosti, protiv odgajanja zombi generacija, koje ne zanima nista koji  su vec sada spremni da "odbleje" svoj zivot!
Kako onda pisati opet iznova i iznova oTesli? Kako je on pre 100 godina znao vise nego nove generacije sada uz svu tehnologiju i protok informacija?
FBI je pre 73 godine zaplenio dva kaminona privatnih Teslinih stvari i papira. Sve vise je sigurno da "zrak smrti" ipak postoji. Sestric najveceg srpskog  naucnika Sava Kosanovic hteo je po Titovom nalogu da preuzme sva ta dokumenta iz skladista FBI i prenese u Jugoslaviju. Najvise su ga interesovali tajni dokumenti o "zraku smrti". To i stric Donalda Trampa uporno trazi. Medjutim Kosanovic koji je daleke 1943-ce  bio  ambasador Jugoslavije u Americi umalo nije bio uhapsen zbog toga. Tito je definitivno bio i ostao zagonetna licnost i mason. Imao je uticaja svugde u svetu ,ali nije uspeo da se domogne  tog oruzja koje bi mozda mnogo promenilo sudbinu Jugoslavije. Svih ovih 73 godina nase sluzbe bezbednosti trazile su zvanicno Teslina dokumenta ali su uvek odbijene.
Vratimo se kao i uvek cinjenici da je Tesla bio vanzemaljac. Otud mu i"zrak smrti" i mnogo toga. A Tito se sretao sa vanzemaljcima , mozda je i on znao mnogo toga, pa je zato  i bio tako uspesan politicar!!! Ali sto nam ne ostavi taj "zrak smrti"? Mozda su vanzemaljci zabranili, a ne FBI?
I na kraju prica onasim domacim masonima koji su najverovatnije krivi sto su nam deca toliko oglupela i otupila! Tvrdi se naime da su posle 05. oktobra u Vladu i drzavnu administraciju  usla cak 33 masona. I da, vise to nije tajn organizacija. Svi srpski masoni su popisani i zna se njihova hijerarjhija! Mada, opet nisam sigurna da su bas sve njihove akcije transparentne i dobronamerne kako oni to predstavljaju!
STA DA KAZEM! VREME TESLE I PUPINA I MILUTINA MILANKOVICA  JE DAVNO PROSLO!
DANASNJA DECA TAKOZVANI MILENIJALCI IMAJU SVOJE SISTEME VREDNOSTI. ZNANJE STICU NA SVOJ NACIN! IPAK NI OVAJ PROFESORKIN TEKST ME NE OSTAVLJA RAVNODUSNOM. TESKO JE BITI PROFESOR POTPUNO JE RAZUMEM - KAO MAJKA CETVORO DECE! ALI OPET MORAM DA BRNIM I NASU DECU! NISU ONA BEZ RAZLOGA TAKVA KAKVA SU! TU SU MASONI I VANZEMALJCI, NOVI SVETSKI POREDAK I TAKO DALJE.... STA DA SE RADI???

Нема коментара :

Постави коментар